Dodaj do ulubionych

Studenci spalili dwugłową kaczkę

21.03.07, 19:41
Dlatego studenci to zmutowane BARANY !!!!
Obserwuj wątek
    • czornyj111 Barany na Wydziale Sztuk Pięknych 21.03.07, 19:45
      Jeżeli uważają że obrażanie PREZYDENTA i PREMIERA to taka checa pod którą
      można przylepic łabędzie .Studenci z Wydziału Sztuk Pięknych to zmutowane
      BARANY !!!!
      • rozczarowana-torunianka Re: Barany na Wydziale Sztuk Pięknych 21.03.07, 19:49
        do tradycji należy topienie Marzanny, ale nie palenie
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Bardzo głupi pomysł 22.03.07, 08:27
          A wiecie dlaczego?
          Przyjrzyjcie się filmowi. Z tej kaczki ciekła benzyna. Banda mądrych inaczej
          zanieczyściła rzekę. Przywaliłabym im za to gruby mandat. Jeszcze mi powiedzcie,
          że to obrońcy przyrody nad Rospudą...
          • historykii Re: Bardzo głupi pomysł 22.03.07, 09:54
            To, że młodzi podpalili " kaczkę" i to dwugłową(no, no- nierozważni;bo mądrzy
            mówią, że co dwie głowy , to nie jedna...)-to młodych sposób na " ujście
            energii".
            Ale, że właśnie takie ekscesy młodziezówych ( nie nazwę ich bojówkami- w
            przeciwieństwie do " młodych wiecujących na peronie PKP- z mojej
            partii...)"buntowszczików" są opisywane w lokalnej WYB(...)RCZEJ a fakt
            ewidentnej EGZEMPLIFIKACJI MICHNIKOWSZCZYZNY-JEJ PRĄTKÓW(...) w postaci łajdaka-
            przestęcy ( do sześcianu!) "Prokuratora" z Warszawy, którego obecna Władza-moja
            władza i mój Prezydent łapią na gorącym uczynku, jest przemilczany przez " tubę
            relatywizmu i europejskości"
            - TO JEST WŁAŚNIE SKANDAL-PROWOKACJA.
            Czy Torunian( nki) nie stać, na przywrócenie na tym forum pewnej rozsądnej
            równowagi???
            Nie dajmy się prowokować 3but-om i innym "gumkom_7 i lewym butom"( moja
            wychowawczyni-Sp.{*},;[*]- wygłaszając swoją stałą frazę w kierunku "głąbów"
            zawsze podkreślała tę różnicę,
            - .." bo z prawej jest mądrzejszy...").
            Poruszajmy ważne sprawy i z pewną powagą,- nade wszystko z wiedzą i
            obiektywizmem:
            -proszę odszukać moje cierpkie posty -o moich młodszych kolegach z PIS-u( jak
            ich nazywacie " pisiorkami"), ktorych nie oszczędziłem w obliczu głupoty i
            fatalnej w skutkach -dziecinady- czytaj "pajdokracji"-sprzed kilku miesięcy!!!

Za nami fakty przemawiaja, więc cieszmy się z ich skutków-" IN SPE"(:)))))
            -" Godzi się podejmować wojny po to, aby żyć w pokoju bez niesprawiedliwości"
            • akami21 Półgłówki spaliły dwie główki. 22.03.07, 10:05
              Ciekawy jest motyw. Zazdrość, czy paniczna próba zwrócenia na siebie uwagi
              mediów? Od dawna wiadomo, że jak się nie ma w głowie, to się podpala albo
              pałuje.
            • chrismura Re: Bardzo głupi pomysł 22.03.07, 10:20
              historykii napisał:

> To, że młodzi podpalili " kaczkę" i to dwugłową(no, no- nierozważni;bo
              mądrzy
              > mówią, że co dwie głowy , to nie jedna...)-to młodych sposób na " ujście
              > energii".
              > Ale, że właśnie takie ekscesy młodziezówych ( nie nazwę ich bojówkami- w
              > przeciwieństwie do " młodych wiecujących na peronie PKP- z mojej
              > partii...)"buntowszczików" są opisywane w lokalnej WYB(...)RCZEJ a fakt
              > ewidentnej EGZEMPLIFIKACJI MICHNIKOWSZCZYZNY-JEJ PRĄTKÓW(...) w postaci
              łajdaka
              > -
              > przestęcy ( do sześcianu!) "Prokuratora" z Warszawy, którego obecna Władza-
              moja
              >
              > władza i mój Prezydent łapią na gorącym uczynku, jest przemilczany przez "
              tubę
              >

> - TO JEST WŁAŚNIE SKANDAL-PROWOKACJA

> Nie dajmy się prowokować 3but-om i innym "gumkom_7 i lewym butom"( moja
              > wychowawczyni-Sp.{*},;[*]- wygłaszając swoją stałą frazę w
              kierunku "głąbów"
              > Fajnych masz kolegow.
              > Za nami fakty przemawiaja, więc cieszmy się z ich skutków-" IN SPE"(:)))))
              > -" Godzi się podejmować wojny po to, aby żyć w pokoju bez niesprawiedliwości"
              > Stary.....Daj sie zbadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > Widze ze masz glowe na karku,ale tylko po to,aby do srodka nie padalo.
              > Bez pozdrowien.
            • ann_alice Re: Bardzo głupi pomysł 22.03.07, 11:51
              Człowieku, tego bełkotu nie da się przeczytać. Twoja wychowawczyni przewraca
              się w grobie jak widzi te farmazony przeplatane znaczkami.
              • chrismura Re: Bardzo głupi pomysł 22.03.07, 12:06
                Sorry,tekst byl histeryka.Moje sa tylko,pewne dodatki.
      • kore_k kto jest kim? 21.03.07, 19:55
        tak, a prawdziwe barany nie znają ortografii, i oburzają się na "checę"; poproś
        ojca dyrektora o pożyczenie słowniczka ortograficznego, tak dla hecy
        • vauban Re: kto jest kim? 21.03.07, 20:15
          Niezbuntowany student to żaden student.
          A bliźniaków nie da się obrazić. Nie mają ani honoru, ani godności, które
          mogłyby zostać zranione.
          • historykii Re: kto jest kim? 21.03.07, 22:43
            Kolejny- pedagog..., " Bos locutus est".
            Rozumiem, że według Ciebie taki TW A. Szczypiorski- to cnót wszelkich "
            bezdenna czerwono-rózowa głębia".
            Bez odbioru!
            • vauban Re: kto jest kim? 21.03.07, 22:49
              Roger.
            • sloogi Re: kto jest kim? 21.03.07, 23:05
              Oj wujek! Te trociny, sklejki, (klepki...ha!ha!ha!) trochę Ci szkody uczyniły...
              • vauban Re: kto jest kim? 21.03.07, 23:06
                Bo prawdziwy troll nie zna granic ni kordonów, o czym ty byś nie napisał, on
                napisze o swoim, hu ha !
            • b3ut Re: kto jest kim? 21.03.07, 23:51
              tw. historyk zawsze czuwa....
              • vauban Re: kto jest kim? 21.03.07, 23:56
                Co nie oznacza, by trzeba było mu odpowiadać... Niech przepadnie !
                • b3ut Re: kto jest kim? 22.03.07, 00:15
                  nie odpowiadałem Mu, tak se tylko klawiaturę klepałem jak poseł koalicji asystentkę
          • jola_z_dywit6 Manipulują Młodymi Cymbałami od 1945 roku 22.03.07, 09:47
            Opcje antynarodowe PO Sld które zawłaszczyły media manipulują gorącymi głowami
            tzw.studentów.
            Bo który rozsądny młody człowiek patrząc przez pryzmat historii i wasalstwa obu
            formacji może się za nimi choć częściowo identyfikować.
      • pionier630 Nie ryzykuj więzienia. To Ty sugerujesz, że tu 22.03.07, 07:32
        chodziło o Wielkich Braci. Studenci wyraźnie stwierdzili, że ich akcja nie ma
        żadnych podtekstów.
        • historykii Re: Nie ryzykuj więzienia. To Ty sugerujesz, że t 22.03.07, 07:47
          pionier630 napisał:

> chodziło o Wielkich Braci. Studenci wyraźnie stwierdzili, że ich akcja nie ma
          > żadnych podtekstów.
          Podobnie jak podtekstów-( *** żadnych***) nie miała permanentna, na pewnym
          cyklicznie odbywającym się festiwalu, subkulturowa sielanka w miazmatach-
          kisielowo-urynowych (...)!
          PS
          Natomiast akcja z pewnym warszawskim prokuratorem- ŁAPÓWKARZEM
          - to w "waszej pieśni zewie"- NA 100 % PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!
      • maryshaa Re: Barany na Wydziale Sztuk Pięknych 22.03.07, 07:50
        Uderz w stół , a.... kaczki same zakwaczą !! oj oj oj ale się teraz urażonych
        znajdzie hahahaha
      • znajacy_prawde zamknij sie 22.03.07, 09:15
        jw
        • znajacy_prawde Skierowane to jest do czornoryj111 22.03.07, 09:17

• ociec7 Re: Studenci spalili dwugłową kaczkę 21.03.07, 23:28
      Szkoda, że na starym mieście w sezonie turystycznym nie widać studentów
      chociażby z akwarelkami lub grafikami z pięknego Torunia, tak jak ma to miejsce
      w innych miastach, gdzie są uczelnie plastyczne. Dla "zwały" robią takie głupoty
      i tylko się kompromitują. WSTYD - przyszła "bohemo" - wstyd i żenada!!! Pokażcie
      co potraficie w innej formie.
      • vauban Re: Studenci spalili dwugłową kaczkę 21.03.07, 23:35
        Ociec, wyluzuj, mnóstwo akwarelistów krąży w sezonie, tylko dobrze popatrz ;)
        Miałbym dziś nawet ochotę porezonować w paru tematach, ale zaraz mnie rodzina
        przeklnie za to, że hałasuję po nocy tłukąc w klawisze, zatem muszę odpuścić do
        korzystniejszej chwili. Innym razem. Jutro podobno ma być ładna pogoda, słońce
        itp., więc patrzmy śmiało w przyszłość...
        • tryg.sk Re: Studenci spalili dwugłową kaczkę 22.03.07, 00:49

• ascenth BRAWO!!!:) 22.03.07, 08:05
      Uratowali honor Torunia:))
    • torunczyk2 sprzeciw wobec kaczek!! 22.03.07, 08:16
      dlaczego wg. niektórych prezydent może obrażać kogo chce i robić co chce, a
      ludzie nie mają prawa pokazać swojego sprzeciwu wobec p. Kaczyńskich?
    • precesja Re: Studenci spalili dwugłową kaczkę 22.03.07, 08:31
      > Dlatego studenci to zmutowane BARANY !!!!
      i tzw użyteczni idioci.

Zawsze lewakom potrzebni tacy byli jako tzw "głos ludu"
    • tomjani Re: Studenci spalili dwugłową kaczkę 22.03.07, 08:39
      Z takich studentów to będą conajwyżej wykształciuchy.
    • znajacy_prawde A kazdy wie i tak o jakie kaczki chodzi:) Fajny 22.03.07, 09:14
      pomysł z zwaleniem na ptasią grypę:)
    • ponury_drwiacy_szyderca A jak ja obieram kartofle to też jestem winny???? 22.03.07, 09:19
      Hehehehehe banda PiSowskich idiotów :D
    • wraczek Co za wspaniały przykład odwagi! 22.03.07, 09:40
      I jaka ważna informacja.
      • historykii Re: Co za wspaniały przykład odwagi! 22.03.07, 09:55
        Prawda???
        • alomye Re: Co za wspaniały przykład odwagi! 22.03.07, 10:11
          nie ma czemu się dziwić, studenci byli _sflustrowani_, a akcja była
          _kontynuacjom_ akcji przed roku.
    • mielis A gdzie był wtedy Ojciec Dyrektor ? 22.03.07, 10:06
      Czy po ostatnim sporze zezwolił na to ?
    • mark.parker Z dwóch kaczych łbów 22.03.07, 10:15
      może powstać co najwyżej jeden półdupek. Zeby powstał ćwierćinteligent, trzeba
      dorzucić zero i szkapę.
    • gleborzut_wytrawny Studenci spalili dwugłową kaczkę 22.03.07, 10:35
      Czyżby to była ta sławna GRYPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ?
    • pyszard hahahah rewelacja :) 22.03.07, 13:01
      gratuluje pomysłu na marzanne z przymrużenie oka :D
    • pyszard przegieli z tą beznzyna.. 22.03.07, 13:04
      przeciez papier tez sie dobrze pali, na cholere lac to benzyna, ktora splyneła
      do wody..
    • biolog271 Ot jacy bystrzy a jacy dowcipni. Szkoda, ze przy 26.03.07, 15:03
      kolokwiach i egzaminach nie mają tyle humoru. Zwykle są bardziej ponurzy.
      • wet3 Re: Ot jacy bystrzy a jacy dowcipni. 27.03.07, 23:39
        Nie dowcipni - a dowcidupni. Tylko idioci moga cos takiegp zrobic. Wstydzcie
        sie, studenci!
        • jakub_lauder Re: Ot jacy bystrzy a jacy dowcipni. 27.03.07, 23:54
          Jak sobie jaja robia z pary prezydencko-premierowskiej to niech to robia z
          podniesiona przylbica, a nie uciekaja w jakies zaprzeczenia...
          • wet3 Re: jakubie 28.03.07, 02:54
            Popatrz lepiej na dyskusje o moderacji na forum. Tam moderator wycina wszystkie
            posty napisane po 16 marca. Chyba wyrzucil ich ponad 10. Ten czlowiek zachowuje
            sie, delikatnie mowiac, niepowaznie!
            • historykii Re: jakubie 28.03.07, 06:58
              Doświadczam od dawna takiej chamskiej nagonki.
              Pozdrawiam Was, czy oglądaliscie początki " michnikowszczyzny" w sprawie
              Moniki Kern i bezprzykałdnego ataku -całej lewico-laickiej części prasy i mediów
              (...)?
              • wet3 Re: historykii 28.03.07, 15:31
                historykii napisał:

> Doświadczam od dawna takiej chamskiej nagonki.
                > Pozdrawiam Was, czy oglądaliscie początki " michnikowszczyzny" w sprawie
                > Moniki Kern i bezprzykałdnego ataku -całej lewico-laickiej części prasy i
                medió
                > w
                > (...)?

Znow usunal moj post (z 27.03 - o moderacji na forum). Czy GW nie rozumie, ze
                ten czlowiek jest chory? Przeciez normalny czlowiek nie usuwa postow bez
                przyczyny. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka