Gość: Cycek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 10:36 Dla mnie nr 1 to Jerzy Stuhr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: Wasz(a) ulubiony(a) aktor(ka) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 13:11 A co powiecie na Zbynia Buczkowskiego? Jest swietny, zwlaszcza gdy gra jakiegos przekreta, ma niesamowita gadke. Na przyklad w "Siedem zyczen" jako cieć albo "Kurs na lewo" jako kierowca ciezarowki, "Zlote runo", "Swieta wojna" jest tez w jego klimatach. Jest w tym wybitny ale zupelnie inny od Dobrowolskiego w "Nie ma rozy bez ognia". Dobrowolski tez byl fenomenalny. Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: Wasz(a) ulubiony(a) aktor(ka) 29.11.01, 12:48 Moj ulubiony to Mel Gibson (tak to sie pisze?) za wdziek osobisty i O, Conorry (choroba, nie wiem jak pisac) za to, ze taki MESKI!!!!!! (niezaleznie od wieku!!!!) :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Wasz(a) ulubiony(a) aktor(ka) IP: 158.75.18.* 29.11.01, 17:38 Dla mnie idolem jest Sean Connery, zarówno w erze Bonda jak i dziś. Z polskich? Jerzy Stuhr... A aktorki? cóż, nie ma takiej... Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: Wasz(a) ulubiony(a) aktor(ka) 30.11.01, 12:37 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Dla mnie idolem jest Sean Connery, - wlasnie o nim myslalam ! :) zarówno w erze Bonda jak i dziś. Z polskich? > > Jerzy Stuhr... A aktorki? cóż, nie ma takiej... - A co myslisz o Emmie Thompson ? Niestety, ostatnio zagrala w jakims amerykanskim bylejakim filmie. Jednak w Rozwaznej i romantycznej, jak i kreacjach swego bylego meza jest, jak dla mnie, swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Hanks IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 14:15 Najlepszy dla mnie jest Tom Hanks i Bruce Willice , z aktorek - Meryl Streep z polskich - trudno wybrać , bo przecież nie napiszę Linda ani Pazura a tylko oni przychodzą mi do głowy no i Olbrychski z aktorek polskich ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Wasz(a) ulubiony(a) aktor(ka) IP: *.sympatico.ca 03.12.01, 16:06 moim ulubionym aktrem jest B.W. .a aktorka Julia R. pro z Krainy W. J. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: Wasz(a) ulubiony(a) aktor(ka) 05.12.01, 16:08 Wszyscy wymienieni powyżej polscy aktorzy + Hanks oraz Piotr Fronczewski. Odpowiedz Link Zgłoś