turbacjamas Re: Raport o toruńskich fryzjerach 12.04.07, 16:57 Rzadko odwiedzam salony. Mam w domu maszynkę. Zdarzyło mi się jednak pójść do zakładu fryzjerskiego na ul. Łyskowskiego 28 - w ZS nr 8. Tylko raz, bo powiedziałem sobie, że już nigdy więcej tam nie pójdę. Kobieta nierówno mnie obcięła. Zostawiła mi PKS-y w kształcie trójkąta. Zapłaciłem niewiele - chyba ok. 10 zł, ale to przecież nieważne. Innym razem wybrałem się na Rydygiera - naprzeciw Olimpu. Nie wiem, czy ten zakład istnieje. To było chyba studio fryzur albo jakoś inaczej. Nie pamiętam. Miła obsługa, ale cena już wysoka. 30 zł. Jak na faceta to trochę za dużo. Więcej grzechów nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9992 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 12.04.07, 21:47 Ooooo, to ja moge się wypowiedzieć w tym temacie. Mój ulubiony salon - na Podmurnej. Fryzjerki są konkretne, ścinają dobrze a na balejażu nie zdzierają (choć teraz nie pamiętam ceny). Czasem wpadam też do Alicji w kwadracie - na pierwszym Rubinkowie, ale tam już ceny wyższe. Ale ostatnio zaliczyłam niewypał - przy okazji wizyty w centrum odwiedziłam zakład fryzjerski w PDT. Tam przez grubo ponad godzinę, drżącymi rękami (i to nie jest przenośnia) ścinał mi włosy (jak podejrzewam) praktykant. Troszkę potraktował moje włosy jak żywopłot- podciął tu i ówdzie. Zapłaciłam chyba 37 zł. Moja opinia --> porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
dexter_x Re: Raport o toruńskich fryzjerach 15.04.07, 01:10 Moja znajoma ostatnio po takim przedmiotowym traktowaniu włosków wstała z krzesła i wyszła. Nie wiem tylko dlaczego zapłaciła :P Włocy obcinała jej praktykantka ....zapomniała nawet ich umyć przed zabiegiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
lewastronatorunia Re: Raport o toruńskich fryzjerach 15.04.07, 23:49 Zna ktoś z was dobrego fryzjera na Podgórzu lub Stawkach? Nie mogę za bardzo się ruszać do centrum. Najlepiej, żeby nie był zbyt drogi. No i oczywiście musi znać się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lewastronatorunia Re: Raport o toruńskich fryzjerach 16.04.07, 23:46 Czy nikt naprawdę nie jest w stanie mi pomóc? Szukam dobrego fryzjera na Podgórzu i Stawkach. Wiem, że lewa strona miasta to prawie wioska lub niewielkie prowincjonalne miasteczko. Że w ogóle nie warto tam jeździć itp. Ale może jednak ktoś mi poleci jakiegoś fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka1 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 19.04.07, 12:17 A ja bezskutecznie poszukuję fryzjerki Sylwii z Crazy girl z Chełminskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nnniet Raport o toruńskich fryzjerach 17.04.07, 15:05 stanowczo NIE POLECAM Pdtu. a już ten młody praktykant to prawdziwa siła destrukcyjna, wracalam tam pare razy w nadziei ze moze tym razem sie uda, ale po ostatnim obcieciu - przez tego właśnie "pana" - już nigdy się tam nie pojawię. Odpowiedz Link Zgłoś
grudowska Raport o toruńskich fryzjerach 18.04.07, 16:47 Co sądzicie o salonie fryzjerskim VIVA na wrzosach? Planuje tam pojsc do czesania przed slubem. Wlasciwie nie jestem pewna, bo nie mam na ten temat zadnych opinii. Zapisalam sie tam tylko dlatego ze tuz obok jest kosmetyczka, gdzie bede robic makijaz. Mam krotkie wlosy, wiec chodzi o o odpowiednie ich ulozenie i doradzenie co mozna w nie wpiac. Mozecie plecic dobrych fryzjerow do fryzur slubnych z krotkich wlosow? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
imagine_all3 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 27.08.09, 11:54 hejka Dzwoniąc do tego salonu miałam nadzieje że ktoś wkońcu mi pomoże jeśli chodzi o makijaż ślubny -niestety poinformowano mnie że termin który mnie interesuje jest zajęty a właściwie to wszystkie Panie są n atargach :( - i żadna z nich nie pomaluje mnie tego dnia : ( - nie rozumiem jak można zostawić klientę w taki dzień .Miały do mnie Panie oddzwonic bo byc może mogłaby jakaś Pani do mnie podjechać na godzinkę ale oczywiście do dnia dzisiejszego nie otrzymałam telefonu(a obiecały mi Panie zadzwonić jakieś 3 tygodnie temu).Nie moge nic powiedzieć na temat wykonywania tam makijaży ani fryzur -bo nie miałam szansy spróbowania..... wiem jedno napewno nie pójdę tam -skoro ze startu Panie nie są profesionalne to napewno usługi tez nie są za najlepsze. Za to mogę z całego serca polecić Panią Agnieszkę Michalczyszyn z Doriano :))) REWELACJA!!!!Natychmiast przeprowadziła analizę stanu moich włosów,wysłuchała czego nie chce a co ewentualnie wchodzi w rachubę -i wcale się nieobruszyła -jak to mają w zwyczaju fryzjerzy- moją wizją.Dokładnie P.Agnieszka wie co robi z włosami i w dodatku ma świetne pomysły na fryzury.Ja byłam zachwycona z mojej próbnej ślubnej fryzury :))))))))Wkońcu ktoś zadbał o to aby fryzura nie była "remizowo-bananowo-makaronowa"-jeśli wiecie o czym mówię - a stała się czymś nowoczesnym.Polecam !!!!!!!Napewno Pani Agnieszka coś wymodzi z Twoimi włoskami i będziesz bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 28.08.09, 18:42 Tak? A ja mam całkiem odmienne zdanie o tej pani... Widziałam jak odzywała się do klientki,która zgłaszala reklamację. Ponadto źle wypowiada się o swoich byłych, bardzo zdolnych pracownicach. Żal mi tylko dziewczyn, które tam pracują, ale trwa to krótko...bo potem szybko odchodzą...na szczęście.Nigdy i za żadne pieniądze nie poszłabym do Doriano! Odpowiedz Link Zgłoś
mystic_girl3 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 19.10.09, 15:48 kochaniutka nie mieszaj spraw zawodowych - z jakim tonem sie obchodzi P.Agnieszka do swoich uczennic- widocznie ślamazary i tyle, z profesjonalizmem z jakim P>Agnieszka podchodzi do klientki.To dwie rózne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinqa Re: Raport o toruńskich fryzjerach 23.04.07, 12:38 STUDIO FRYZUR "DOMINIKA" a ja chętnie polecę młodą i zdolną fryzjerkę Dominikę. Dominika ma swoj zaklad przy ulicy Mickiewicza 77.Ja i moja mama jestesmy zadowolone z jej uslug i nie zmaierzamy zmieniac fryzjera.Jest bardzo mloda fryzjerka wiec dokladnie wie co mloda dziewczyna chcialaby miec na glowie i w czym bedzie jej dobrze.Ma oczywiscie tez starsze,z reszta stale klientki a skoro stale to znaczy , ze musi byc dobra w tym co robi;) Polecam wszystkim szczegolnie mlodym dziewczynom..NAPRAWDE WARTO!! Ceny tez nie sa wygórowane. Nr tel. do studia Dominiki: (56) 622 21 17 Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinqa Re: Raport o toruńskich fryzjerach 23.04.07, 12:42 Jezeli chodzi o slub i krotkie wlosy...mysle ze Dominika nie mialaby zadnego problemu;)ja moze nie mam krotkich wlosow ale fryzura ktora zrobila mi na 100dniowke byla bajeczna:D.. poza tym moze pani isc i zrobic fryzure probna.Mysle ze warto... Odpowiedz Link Zgłoś
olinkanowinka Raport o toruńskich fryzjerach 24.04.07, 16:43 Uważam, że salon Wizard jest rewelacyjny! Ceny są do przyjęcia, no i obsługa bardzo miła i profesjonalna! Fryzury są nie tylko dobrze dobrane, ale i stosunkowo długo trzymają obraną linię i kształt. Do tego Marcin jest jednym z nielicznych fryzjerów, którzy rozumieją słowo nie za krótko....no i nigdy nie widziałam żeby kogokolwiek z uczęszczających tam znajomych oszpecił. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja19811 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 10.06.07, 21:18 potwierdzam. Tez obcinałam i farbowałam włoski (co do farbowania małe zastrzeęnie - plamy ze skóry zmywałam kilka dni- ale kolor identyczny z próbnikiem i ładnie nałożony). Co do obcinania to był pierwszy fryzjer, który nie obciała za bardzo. Zawsze mówiłam (u innych) tylko troche i żeby zrobili fryzurkę z długich włosów no i niestety za każdym razem wychpdziłam wściekła z półdługimy lub nawet krótkimi włosami. pana Marcina to nie dotyczy. Po prostu stworzył ładną fryzurkę z długich włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_zawada Raport o toruńskich fryzjerach 26.04.07, 21:03 Polecam salon na ul.Szosa Lubicka 168 u Anety Foks konkretna,wie jak doradzić mycie,strzyżenie,farbowanie 150zl. Chodzę co miesiąc fryzurka dobrze się układa,a ja zbieram komplementy. POLECAM-obok Doriano. Odpowiedz Link Zgłoś
echelek Raport o toruńskich fryzjerach 30.04.07, 22:08 Salon Alicja na Kościuszki i pan Sławek. Polecam tego pana, strzyże z niebywała dokładnościa, pieści włosy, jest przyjemny i czasem drinasy robi ;) Nie polecam pani ktora tam farbuje, mnie oszukala i zamiast farby brazowej uzyla tonera, ktory zszedl po tygodniu... Odradzam absolutnie Laurenta i chlopaka - czarny z irokezem, niestety lub stety nie pamietam imienia. Kompletnie ma w dupie klientke, scial mi grzywke, chociaz mowilam mu ze to zly pomysl, bo moje wlosy przy kazdym podmuchu lataja w kazda strone. ciecie trwalo 15 minut, pocieniowal tak, ze do dzis nie wiem ile jeszcze musze czekac na to by wlosy wreszcie jakos odrosly. Odpowiedz Link Zgłoś
demonika83 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 30.04.07, 22:57 A ja poszukuję fryzjera dobrze strzyżącego włosy kręcone - takiego, który podkreśli ich skręt, nada włosom objętości i żeby się same ładnie układały :) Ostatnio przy Piotrze i Pawle na Legionów w skwerze handlowym VIKI jest mały salon fryzjerski - prosze o opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
karola266 Raport o toruńskich fryzjerach 04.06.07, 11:49 Gorąco POLECAM Sławka z Salonu HAIR STUDIO w Galerii Copernicus.... Boski..... Wena twórcza na najwyższym poziomie.....a do tego bardzo sympatyczny.... nie weim czy tam jeszcze pracuje podobno miał zmienić miejsce pracy... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aska_aska1 polećcie jakiegoś fryzjeza do krótkich włosów 09.06.07, 18:16 Proszę polećcie jakiegoś fryzjeza do krótkich włosów mam już dodyć wyglądania jak moja 55-letnia mama (nie obrażając mamy). Byłam już w: - "Matamorfozie" - właścicielka przycieła mi włosy o ok. 1-2 cm i uznała, że sie napracowała (poszła do koleżanki poplotkować); - w Filmarze - właściciel bardzo miły gość ale po jego prawie godzinnym rzeźbieniu wygląd fruzury się nie zmienił - nie było to coś nowego; - na przeciwko Olimpu, 2 młode dziewczyny, Ania - za pierwszym razem było OK. ale kazdy nastepny choć miał być inny - nie był. - pani Alicja z "Kwadratu" - już nie ta ręka. Chyba zaczepię jakąś kobietkę na ulicy może one mi zdradzą u kogo ścinały włosy :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia09 Re: polećcie jakiegoś fryzjeza do krótkich włosów 13.06.09, 22:09 Wątpie czy w Toruniu znajdziesz jakiegoś :( Smutna rzeczywistość... Sunflower - też nie polecam, a szczególnie młodego chłopaczka, który ma problemy ze słuchem. Chociaż zauważyłam, że jest to domena większości fryzjerów. Możesz mówić jak do krowy i tak zrobią po swojemu albo poprostu zpaprają robotę! Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorek33 Studio Sunflower Małe Garbary 11.06.07, 20:31 Polecam baaardzo Studio Sunflower na Małych Garbarch. Ścinała mnie pani Monika. Jestem bardzo zadowolona. Wybrałam fryzurke z katalogu na ich stronie internetowej, bo po wielu przejsciach z fryzjerami bałam sie sytuacji "ja swoje a on/ona swoje". Fryzura jest idealna, teraz wiem, że bedę chodziła tylko tam i że nie musze sie bać, ze cos będzie nie tak. Poza tym wszystko było szczegółowo objasniane w czasie ścinania. Efekt: fryzura dopasowana do twarzy, świetne cieniowanie- naprawdę jestem zadowolona jak nigdy dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kika982 Raport o toruńskich fryzjerach 19.06.07, 19:10 Przestrzegam przed salonem fryzjerskim wizard dramat ten chłopak wogóle nie umie strzyc nie chodzcie tam ja musiałam isc poprawiac włosy a do tego odrostu mi wogóle nie zrobił:((( Odpowiedz Link Zgłoś
agulet1 Wizard 03.07.07, 18:25 Podpisuję się pod tym!Chłopak tak ściął okropnie moje włosy, ze wstydziłam się wracać do domu. Miałam szopę okropną i nie mogłam sobie poradzić. Koszmar. Niby włosy nie zęby... ale namęczyć się trzeba, żeby odrosły... Odpowiedz Link Zgłoś
1ga Re: Wizard 21.07.12, 13:26 Zdecydowanie i całkowicie odradzam WIZARD na Rubinkowie 3, oboch przychodni! Przyszłam z prośbą o proste zwykłe podcięcie, żadne degażowania, nic tylko podcięcie końcówek. Mam od lat włosy długie prosto ścięte i przy takich chciałam pozostać. Chciałam jechać z odświeżonymi włosami na wakacje. Dziewczyna, która mnie obsługiwała chyba znalazła się tam przez pomyłkę. Ciągnęła mnie niemiłosiernie, tak długo jeździła mi po włosach prostownicą że w całym salonie zaczęło śmierdzieć spalenizną, najważniejsze - ścięła mnie na maksa krzywo! Nie rozumiem, tak trudno zrobić proste cięcie??!! Poza tym bo bokach mi wycieniowała czego ja absolutnie sobie nie życzyłam. Chyba ci beznadziejni "ścinacze włosów", bo fryzjerami ich nie nazwą, myślą, ze my klienci to lalki Barbie, które mogą ściąć jak im się podoba. Tylko to potem ja chodzę z włosami nie takimi jak chcę, a mnie właśnie zależy, żeby mieć cały czas taki sam wizerunek. Sama sobie lepiej w domu radzę i teraz już wiem, żeby więcej do żadnego fryzjera nie chodzić. Tym bardziej że zapłaciłam za tą żenującą usługę 50 zł! Nie po to nakładam drogie odżywki i stosuję cuda, żeby potem jakaś laska w pół godziny to wszystko zmarnowała. Patologia, strata czasu odrastających włosów i pieniędzy, a nerwy, popsuty nastrój i ściśnięty żołądek miałam przez cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kika982 Raport o toruńskich fryzjerach 19.06.07, 19:15 Polecam zakład nowo otwarty Joanna Badach w klubie Zodiak byłam tam wczoraj dziewczyna światnie zmieniła mi kolor pięknie jestem zadowolona POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
valeria2 Wizard -ja polecam 20.06.07, 10:18 profesjonalna obsluga swietne ciecie co przy moich gestych włosach nadało fryzurze kształt-nie mam problemow z układaniem ,fryzura dlugo sie trzyma.Musze przyznac ze nikt inny nie potrafił mi tak dobrze pocieniowac włosów jak własnie pan z tego salonu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 29.06.07, 09:08 POLECAM zakład fryzjerski "matrix" na rakowicza w budynku przychodni - włascicielka świetnie dobiera kolor (obca osoba zapytała mnie jaki to kolor i farba) - sama dobrała mi jak mają wyglądać pasemka (kilka bardzo jasnych) Ścięcie też dobre!!!! Widziałam też jak dobierała fryzurkę innej osobie i uważam że jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinnu Re: Raport o toruńskich fryzjerach 30.06.07, 12:45 Nie polecam salonu Alicja na III Rubinkowie - porazka. Bylysmy tam w listopadzie z przyjaciolka i obie wyszlysmy prawie we lzach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga-aggie salon fryzjerski szalla 23.08.07, 19:48 Nie polecam chyba ze ktos nie ma co robic z pieniedzmi i czasem. poszlam na farbowanie wlosow i ukladanie fryzury wieczorowej. spedzilam w salonie 6 godzin, po czym po powrocie do domu nikt nie zauwazyl roznicy, kolor wygladal jak przed przyjsciem, a fryzura wieczorowa byla po prostu rozpuszczonymi wlosami ktore klaply po dwoch godzinach. za cala przyjemnosc zaplacilam 450 zl. fakt ze nalozono mi chyba 5 odzywek i innych bajerow i pan byl mily ale efekt calosci nieadekwatny do pieniedzy, zwlascza ze musze sie wybrac teraz do innego salonu. oby tanszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_jak_ania MIM na Kopernika - odradzam 13.09.07, 18:04 A ja właśnie wróciłam wściekła z salonu MIM na Kopernika. Nigdy wcześniej tam nie byłam i po przeczytaniu wszystkich opinii stwierdziłam, że może warto tam zajrzeć. Więc umówiłam się z tygodniowym wyprzedzeniem na balejage, bo wiadomo, jakie są kolejki... Dzisiaj tam pojechałam i pocałowałam klamkę, bo okazało się, że jest remont. Pomyślałam sobie, że może pomyliłam adres, więc zadzwoniłam pod ten sam numer, pod którym się umawiałam, ale tam automatyczna sekretarka powiedziała, że przepraszamy itp. i wskazała numer telefonu, pod którym oczywiście nikt się nie odzywa. Zrobiłam mały wywiad środowiskowy i dowiedziałam się, że salon zamknięty jest od prawie 2 miesięcy, więc nie rozumiem dlaczego pani Dżaneta jeszcze tydzień temu odebrała telefon i umówiła mnie na dzisiaj (13 - pech). Zatem za 2 dni idę na wesele i mam na głowie kichę po ostatnim fryzjerze... O salonie MIM wiem już tyle, że są NIEZORGANIZOWANI i NIEODPOWIEDZIALNI. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.fil Raport o toruńskich fryzjerach 10.12.07, 22:59 Polecam gorąco zakład fryzjerski na ulicy Słowackiego 43. Pani Ewa nie dość ze jest fachowcem od strzyzenia i farbowania to do tego jest przemiła. W krotkim czasie mialam fryzurke taka o jakiej myslalam i do tego ekstra kolor :-) a co istotne cena uslugi jest NORMALNA tzn. 70 zł. - strzyzenie, farbowanie i modelowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaiart raport o torunskich fryzjerach 03.09.08, 21:16 bardzo goraco polecam ize z salonu sunflower.jest bardzo precyzyjna i dokladna.kazdy jest zachwycony moim balejazem.czesto ludzie ktorych nie znam zaczepiaja mnie i pytaja gdzie i kto mi farbuje wlosy.glowe myje kazdego dnia a mimo to farba nie splukuje sie i balejaz wciaz wyglada swiezo malo widoczne sa wiec pozniej odrosty. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia6000 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 04.09.08, 16:16 Ja polecam zakład fryzjerski an ulicy Lnianej na wrzosach, pracująca tam pani Marzena każdemu doradzi i nigdy nikogo nie wypuści z salonu bez ładnie ułożonych włosów, czesała mnie już na różne okazje na studniówkę, wesela i zawsze wychodziłam od niej zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 11.10.08, 20:44 karolcia6000 napisała: > Ja polecam zakład fryzjerski an ulicy Lnianej na wrzosach, pracująca tam pani > Marzena każdemu doradzi i nigdy nikogo nie wypuści z salonu bez ładnie ułożonyc > h > włosów, czesała mnie już na różne okazje na studniówkę, wesela i zawsze > wychodziłam od niej zadowolona a jakiś numer telefonu można? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxzxxx Re: Gdzie w Toruniu można korzystnie (cenowo:)obc 11.06.09, 21:55 ja wczoraj byłam w salonie fryzjerskim CHANTAL na Chełmińskiej 7. Powiem wam że parę salonów już zwiedziłam i wreszcie znalazłam ten jedyny i właściwy!!! Powiedziała mi o nim koleżanka i muszę jej chyba podziękować. Obsługa bardzo miła, dziewczyny wiedziały co robią, balejaż wyszedł super, niewiele mnie to kosztowało i do tego szybciutko. Czy trzeba czegoś więcej? Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
free-kasiaaa28 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 11.06.09, 22:13 Z czystym sumieniem mogę polecić panią Sylwie z salonu Cantal. Robiła mi dwa tygodnie temu włosy na mój ślub, zrobiła pięknego koka! Jak będziecie robić fruzure na wesele to śmiało możecie sie tam kierować! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
goskawaz salon Velaves na Reja 12.06.09, 17:20 serdecznie odradzam salon Velaves wszystkim!!!!zwłaszcza paniom o blond wlosach, ktore ten blond chcą zatrzymać, najpierw "pani"(nie bede wymieniac imienia, chyba,ze ktos sobie zyczy) zrobiła mi na glowie cos, co mozna nazwać jedną wielką, zółtą papką, z białymi plamami na czubku i po bokach, w niektórych miejscach do tego "osunęła" się jej folia,pozostawiając białe krechy, nie wspominając o 1 cm odroście(podobno nakladala dokladnie i do skory!!!)ktory na tle tej zóltej papki,byl bardziej widoczny niz przed przyjsciem do salonu!!! po "poprawce", to cos co teraz mam na glowie to kombinacja żółci,szarego wpadającego w zielony i tzw. gołebi, wg pani Własciciel kasi, kolor(y) sie ZMYJE..bo przeciez zawsze sie zmywa...bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia09 Re: salon Velaves na Reja 13.06.09, 18:01 Potwierdzam, moja znajoma też tam była zrobić sobie odrost na blond włosach. Chciała dodatkowo zrobić sobie kilka delikatnych cieniutkich ciemnych refleksów, wyszła z salonu z zebrą na głowie, czyli biało czarne pasy. Następnego dnia poszła do innego fryzjera, żeby doprowadzić swoją głowę do porządku :P Odpowiedz Link Zgłoś
krasulka12 Re: salon Velaves na Reja 15.06.09, 22:43 Moje drogie panie! Jestem klientka Velaves od dawna,wczesniej chodzilam od salonu do salonu zefektem tragicznym.Dziewczyny z salonu polecila mi kolezanka, która ma świetna fryzuręi bardzo zadbane wlosy.Nigdy dotąd nie spodkalam sie ztaka fachowa obsluga za rozsadna cene. Kolezanki chodza do pani Kasi od lat i twierdza ,ze nigdy się nie zawiodly,czego ja jestem przykładem. Wiem,ze kobietki czasami wymyslaja rzeczy nie mozliwe,a czasami trzeba otworzyc buzie i powiedziec jak chcialobysię wygladac. Wydaje mi sie ,że fryzjer to nie jasnowidz, a moze trzeba udać sie do innego specjalisty np; lekarza bo fryzjer to tylko fryzjer ,nie chirulg plastyk.Pozdrawiam niezadowolone panie. Moze czas na innego fryzjera w innym miescie np; w Warszawie" jaga hupalo" farba ok 700zł.Myslę że będziecie zadowolone.Tam podobno robia cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia09 Re: salon Velaves na Reja 23.06.09, 22:37 Czy na pewno klientką,a nie właścicielką??? Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: salon Velaves na Reja 27.05.10, 12:59 chyba odezwała sie psiapsióła włąscicielki VELAVES:(( WYKUPCIE SOBIE PŁATNA REKLAME A NIE SŁODZICIE NA FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia09 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 13.06.09, 17:57 Toruńscy fryzjerzy??? Mogę na ich temat książkę napisać. Po ostatniej wizycie przysięgłam sobie że już moja noga więcej nie postanie w żadnym toruńskim salonie. Od dziesięciu lat szukam dobrego fryzjera. Niestety moja cierpliwość się skończyła. Generalnie wszyscy postępują podobnie: pierwsza wizyta nawet sie starają, druga już mniej, a na kolejnej to generalnie mają gdzieś co wyjdzie ci na głowie itd. Najgorsze jset jednak to, że większość fryzjerów to totalnie ograniczone intelektualnie istoty, które z braku jakiego kolwiek pomysłu na swoje życie postanawiają zostać fryzjerami. Otóż w tym zawodzie nie wystarczy skończyć tylko szkoły, trzeba mieć jeszcze pasje, gust itp. Ostatnio zostałam zmuszona zmienić kolor włosów, gdyż blond był poza zasięgiem umiejętności wszystkich fryzjerów. A oczywiście za tą papraninę słono kazali sobie płacić, chociaż jeżeli usługa jest źle wykonana nie mamy obowiązku za nią płacić!!! Odpowiedz Link Zgłoś