sdb 21.05.03, 21:01 z uwagi na fakt ze ktos podszywa sie pode mnie piszac jako SDB oswiadczam ze od dzis pisze na forum tylko po zalogowaniu. Pierdoly pisane przez tego kogos nie pokrywaja sie z moimi pogladami. SDB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: Expose IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:03 Oświadczam ,że ktos wlamał mi się do skrzynki i bezczelnie podszywa sie pode mnie. Nie zamierzam zmieniac nicka ,będe dalej pisał jako SDB.Pozdrawiam klona. SDB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB® Re: Expose IP: 217.97.134.* 22.05.03, 11:13 a może tak?.. ;) biedny Zdeb, mu się do dobrego imnienia dobierają, no... ja tam i tak rozpoznam tego prawdziwego... pozdr. Wiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB™ Re: Expose IP: *.torun.mm.pl 22.05.03, 12:29 Gość portalu: SDB® napisał(a): > > a może tak?.. > ;) > > biedny Zdeb, mu się do dobrego imnienia dobierają, no... > > ja tam i tak rozpoznam tego prawdziwego... > > pozdr. > Wiech Ja też :) b3ut Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Znowu 14.06.03, 19:10 Inwazji klonow druga fala. Na szczescie od tamtej pory caly czas pisze logujac sie. Odpowiedz Link Zgłoś