Dodaj do ulubionych

Brak słów

24.05.07, 19:21
www.youtube.com/watch?v=hdP3er87o54&mode=related&search=
5 filmików.
Obserwuj wątek
    • wojt683 Re: Brak słów 24.05.07, 19:43
      Jest ich 6.
      No comment.
      • wojt683 O Halince z Żeromskiego 24.05.07, 19:53
        Jednak skomentuje.
        Nie mam wątpliwości, kobieta jest walnięta, ale ci kolesie wyraźnie przesadzili.
        Z Halinką miałem styk. Mieszkam niedaleko niej. Wyzywała kiedyś nawet moją matkę
        na cmentarzu, oczywiście bez powodu.
        Kobieta jest chora, chodź sąd twierdzi inaczej.
        Niestety jej zachowanie doprowadziło do powstania tych filmików.
    • arusik11 Re: Brak słów 24.05.07, 20:29
      Kiedyś o Halince słyszałem i nie mogłem skojarzyć o kogo to chodzi,aż do pewnej
      soboty.Idę sobie ulicą Żeromskiego i słyszę jakieś nie cenzurowane
      słówka.Zatrzymałem się i wtedy zobaczyłem i po raz pierwszy usłyszałem naszą
      Halinkę jak wymieniała się wyzwiskami z uczniami naszej szkoły
      podstawowej.Pierwsze co mi przyszło do głowy to to ,że nikt nie słyszy tych
      uczniów z grona nauczycielskiego,ale po dłuższej obserwacji stwierdziłem że ta
      kobieta jest chora ponieważ zdrowy człowiek by nie dyskutował na takim poziomie
      z takimi szczeniakami.Ludzie się gapili i uśmiechali a dzieciaki miały prawdziwy
      ubaw iż są w centrum uwagi.
      • wojt683 Re: Brak słów 24.05.07, 20:39
        To norma. Biegają przedszkolaki i krzyczą "Halina" , a ta ich wyzywa od sbeków,
        gestapowców, itd.
        Czasami Halina wzywa policje, potem ich wyzywa. I tak na okrągło.
        • pawellewanda Re: Brak słów 25.05.07, 21:42
          Bo one były dwie- Hesia i Tesia. Jak Tesia umarła to Hesi juz totalnie
          odwaliło;) z tego co wiem policja prowadziła postępowanie w sprawie o
          ubezwłasnowolnienie.... nie wiem z jakim skutkiem.
          • rafas84 Re: Brak słów 26.05.07, 16:40
            Halinie to dopiero ostatnio odwaliło:) W ostatnia niedzielę miałem okazje
            dwukrotnie zobaczyć ją w akcji. Chyba ostro wkurzyła się na to, że ją ktos
            nagrał. Widziałem, jak zaczepiła dwóch kolesi leżacytch sobie w cieniu pod jej
            blokiem i wezwała "niebieskich" krzycząc do słuchawki, że jest w ogromnym
            niebezpieczenstwie:D goscie zwiali, policja przyjechala i halina okrzyczxała
            jeszcze "pałarzy" :D Potem zaczepiła jakiegos chłopaka, ktory siedział na
            ławce, a jak on cos jej odpowiedzial, to Hala rzuciła w niego grabiami! Jest
            uzbrojona i niebezpieczna, co prawda ma cela jak baba z wesela, ale jak kiedys
            kogos trafi, to bedzie nieszczescie. Powinni ja odizolować od społeczeństwa.
            Tyle.
    • ankafanka Re: Brak słów 26.05.07, 18:18
      Ja nie znam tej Halinki ale jeśli o dziwaków to pamiętam jak chodziłam do szkoły
      to był taki facet na którego mówili MARYLKA ten facet już nie żyje. Często bywał
      na PKSach i zaczepiał.
      • mishel1 Re: Brak słów 26.05.07, 20:20
        a pamieta ktos moze tego włoczykija z Golubia co chodził (jakies 5 moze wiecej
        lat temu)z takim wielkim kijem w czarnych łachmanach i ciagle cos tam kurwił pod
        nosem?? mieszkal gdzies na browarach i po kilku latach dopiero biedaka wzieli
        chyba do jakiegos psychiatryka.. koles wygladal kosmicznie.. normalnie jak z
        filmu.. dzis to byl by hicior youtube
        • ankafanka Re: Brak słów 26.05.07, 20:37
          Jeśli to taki wysoki bezdomny i często chodzący po Golubiu facet jakieś
          powiedziałabym więcej niż 7 lat temu to chyba wiem o kogo chodzi. Niektórzy
          mówili na niego CHRZESTNY i podobno spał na dworcu PKP
          • wojt683 Re: Brak słów 26.05.07, 20:49
            Takich ludzi jest sporo. Ja miałem sąsiadke co sąsiada ganiała z siekierą.
            Siedzi teraz w psychiatryku chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka