wet3 24.06.07, 19:57 Jak Unibax taki zadowolony, to czemu nie urzadza nam uroczystego festynu aby uswietnic te porazke???! Czyzby Unibax schodzil na psy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodman110 Re: Unibax zadowolony po porażce w Rzeszowie 25.06.07, 01:02 na psy to schodzi - Twój komentarz. Jakbyś chociaż troszkę się wysilił i ruszył łepetyną to byś wiedział czemu ten jeden punkt zdobyty w Rzeszowie jest tak cenny ale najwidoczniej taki typowy z Ciebie "niedzielny" kibic i nie wiesz jakie problemy ma Apator. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rodman110 25.06.07, 16:03 rodman110 napisał: > na psy to schodzi - Twój komentarz. Jakbyś chociaż troszkę się wysilił i ruszył > łepetyną to byś wiedział czemu ten jeden punkt zdobyty w Rzeszowie jest tak > cenny ale najwidoczniej taki typowy z Ciebie "niedzielny" kibic i nie wiesz > jakie problemy ma Apator. Masz racje. Wkurzyl mnie jesdnak beznadziejnie glupi tytul artykulu i napaplalem za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pacer Re: 25.06.07, 20:46 dziwie sie tylko, ze rzeszów chciał z nami jezdzic. jagus- z/z miedziak to samo. kostek jeszcze nie doszedl do siebie po pełnym zagipsowaniu. kultura i zasada fair play nakazuje, ze w takich przydapkach mecze sie przekłada. z tego co wiem to Apator zrezygnował z meczu kiedy to Scott Nicholls nie mogl wystartowac. nie podoba mi sie taka postawa, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś