loczek62 05.03.09, 13:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6346210,Ksiadz_oskarzony_o_molestowanie_uczennicy.html Dziwi mnie że Samson w areszcie, a xiądz w sutannie nadal... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Dziwne... 05.03.09, 14:02 fedorczyk4 napisała: > Dziwi? Eeee zalewasz. No w sumie masz rację. Nie powinno mnie dziwić że "czarna mafia" cieszy się szczególnymi względami i bezkarnością w resorcie "sprawiedliwości". Odpowiedz Link
mabiwy deziformacja ? 05.03.09, 14:17 Samson na wolności, chory chorszy. Bydle jest bydle, bez względu na to w co ubrane. Podejrzany jest skaznym po wyroku. Namiętna, natrętna niechęć do czarnego, dlatego że czarne - co najmniej fobia. Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 16:18 mabiwy napisał: > Samson na wolności, chory chorszy. Bydle jest bydle, bez względu na > to w co ubrane. Podejrzany jest skaznym po wyroku. Jeśli się nie mylę to Samson zanim został skazany przebywał w areszcie. Jestem w stanie rozróżnić areszt tymczasowy od skazania. W tej analogi xiądz chodzi na wolności. > Namiętna, natrętna niechęć do czarnego, dlatego że czarne - co > najmniej fobia. Mogę zapytać o Twój dyplom, takie stawiasz diagnozy po przeczytaniu wypowiedzi że muszę zapytać czy prowadzisz praktykę prywatna bo bym się zapisał na badanie, może wtedy postawiłbyś bardziej trafną diagnozę. Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 16:42 A nie uważasz przy okazji że przy stawianiu diagnozy obowiązuje Cię "tajemnica lekarska"? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: deziformacja ? 05.03.09, 16:44 Loczek, ale masz fobię na punkcie "czarnych", prawda? Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 16:54 Bawisz się w "domowe porady psychologiczne"?? Nie nie mam fobii, a jeśli chcesz to pójdę do specjalisty i może on zdiagnozuje moje fobie i wtedy będzie czarno na białym. Ok? Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 18:04 I jeszcze jedno. Szanowny Sibeliussie czy w moich postach dotyczących KRK i jego funkcjonariuszy odczytujesz mój ukryty lęk? Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 18:44 To w taki razie nie fobia. portalwiedzy.onet.pl/3809,,,,fobia,haslo.html Odpowiedz Link
skiela1 Re: deziformacja ? 05.03.09, 20:00 loczek62 napisał: > To w taki razie nie fobia. > portalwiedzy.onet.pl/3809,,,,fobia,haslo.html Pewnie obsesja,ale to zadne pocieszenie. Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 20:05 skiela1 napisała: > Pewnie obsesja,ale to zadne pocieszenie. Obsesja to rodzaj "zaburzeń lękowych", a jak już zostało ustalone ja się w tej materii nie lękam, więc ta "diagnoza" to też pudło;-P Odpowiedz Link
skiela1 Re: deziformacja ? 05.03.09, 20:33 loczek62 napisał: > Obsesja to rodzaj "zaburzeń lękowych", a jak już zostało ustalone ja się w tej > materii nie lękam, więc ta "diagnoza" to też pudło;-P Krecisz loczek... w innym watku napisales,ze sie obawiasz....czy cos takiego (nie-nie bede szukac a jezli sie obawiasz to znaczy ,ze czujesz zagrozenie... a jezeli chodzi o zagrozenie, to wlacza sie ten sam mechanizm co kieruja fobia. Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 20:37 Ja poszukałem i owszem dzwonią ale nie w tym kościele. Zapewne chodzi o wątek o listach nie chodzących na religię z zapisanych na nią. Otóż nie napisałem tam ze się obawiam tylko że "nie życzę sobie" chyba to coś różnego, nieprawdaż? Odpowiedz Link
skiela1 Re: deziformacja ? 05.03.09, 20:54 Otóż nie napisałem tam ze się obawiam tylko że "nie życzę sobie" chyba to coś różnego, nieprawdaż? Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 21:00 Jestem na "dobrej" drodze do apostazji więc nie mam co się obawiać, ani tym bardziej coś bardziej Odpowiedz Link
skiela1 Re: deziformacja ? 05.03.09, 21:48 czyli czarne to biale wg.loczka. na szczescie jak jest kazdy widzi Amen. Odpowiedz Link
loczek62 Re: deziformacja ? 05.03.09, 21:53 skiela1 napisała: > na szczescie jak jest kazdy widzi Na szczęście takie uogólnienie "każdy widzi" można równie dobrze określić że "nikt nie widzi". Dla mnie istotne jest że Ty widzisz Odpowiedz Link