Gość: krzyżak IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 23:06 Do porażek już sie przyzwyczaiłem , ale śmieszy mnie jedna rzecz - zespół przegrywał już prawie 20 pkt , a na konferencji Raczyński mówi że zespoł zagrał najlepszy mecz w sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pchelek Porażka Energi z ciążą w tle IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 23:10 Może trenerowi trzeba wystawić pomnik za to że wreszcie więcej grała Joanna Chełczyńska. Może trener tego nie wie , ale jest to zawodniczka pierwszopiątkowa , i powinna grać zdecydowanie więcej . Kolejną błędną decyzją było to że w momencie gdy Chełczyńska zdobyła 5 pkt. pod rząd trener... zmienił ją na Perlińską . ale zauważyłem że nie by aż takich przestojów w grze jak ostatnio , i wreszcie LEPSZA SKUTECZOŚĆ . Teraz wszystkie siły na Lotos !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Porażka Energi z ciążą w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Porażka Energi z ciążą w tle IP: 83.238.145.* 05.11.07, 12:23 już mi sie nawet nie chce pisac o wyczynach naszego zarządu i trenera . i tak jednak wejdziemy do 8. Przecieź takie zespoły jak Muks Poznań , Cukierki czy ŁKS są po prostu słabiutkie . O Jeleniej Górze czy SMS nie wspominam bo nie wypada . Tak więc play off będzie. ale w najgorszym z możliwych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Porażka Energi z ciążą w tle IP: *.intelink.pl 05.11.07, 14:37 Słabiutkie......??? Z taką grą i "porządkiem" na boisku gażdy rywal jest groźny. Puki co nic nie wygraliśmy zatem zakładanie pewnej wygranej z ŁkS czy Muksem jest bardzo optymistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś