agenda1 29.07.03, 22:57 Kto idzie? (Razem z ta torunska) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyklecha Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.vc.shawcable.net 29.07.03, 23:19 Jak CZARNE PAJAKI -OBSKUBUJA -Narod to WIEMY.Jeszcze isc na PIELGRZYMKE i ICH POPIERAC.O MORES!!!!!-Antyklecha- Odpowiedz Link Zgłoś
agenda1 Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? 30.07.03, 00:12 Gość portalu: Antyklecha napisał(a): > Jak CZARNE PAJAKI -OBSKUBUJA -Narod to WIEMY.Jeszcze isc na PIELGRZYMKE i ICH > POPIERAC.O MORES!!!!!-Antyklecha- Isc - tak Popierac - niekoniecznie Chetnie zrobie te 300km, zeby zobaczyc czy wytrzymam i dojde :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 18:55 A po co właściwie wy idziecie na tą pielgrzymke? Żeby czcić bałwochwalczo obraz, który wisi w kościele w Częstochowie i tym samym łamać zasady religii chrzescijańskiej? A wiecie chociaż, że tzw. Czarna Madonna to ruska [od Rusi, nie od ruskich] lub prawdopodobniej bizantyjska ikona? czyli, że to obraz PRAWOSŁAWNY? Czy tego wam wasi "przewodnicy duchowi" nie powiedzieli? A przecież do prawosławnych kociołów nie chodzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
agenda1 Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? 30.07.03, 19:59 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > A po co właściwie wy idziecie na tą pielgrzymke? Żeby czcić bałwochwalczo > obraz, który wisi w kościele w Częstochowie i tym samym łamać zasady religii > chrzescijańskiej? <ciach> Duzo zalezy od wieku - kazdy idzie po "cos innego". Ja ide bo znajomi mnie ciagna...i w sumie wiem tylko, ze to bedzie w dniach 3-24.08 i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.torun.mm.pl 30.07.03, 21:00 w Cz-wie fajne kluby są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALNY Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.vc.shawcable.net 30.07.03, 22:14 Oczywiscie ze sa np.Duzy KLUB dla "CZARNEJ MAFI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "realny bis" Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 30.07.03, 23:23 agenda1 napisała: > Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > > > A po co właściwie wy idziecie na tą pielgrzymke? Żeby czcić bałwochwalczo > > obraz, który wisi w kościele w Częstochowie i tym samym łamać zasady relig > ii > > chrzescijańskiej? <ciach> > > Duzo zalezy od wieku - kazdy idzie po "cos innego". Ja ide bo znajomi mnie > ciagna...i w sumie wiem tylko, ze to bedzie w dniach 3-24.08 i nic poza tym. A to ciekawe zajęcie! A jak policzą ilość osób które na piwo, a które na pielegrzymkę? STATYSTKA????? w mediach! Odpowiedz Link Zgłoś
agenda1 Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? 31.07.03, 14:44 Gość portalu: "realny bis" napisał(a): > > <ciach> kazdy idzie po "cos innego". Ja ide bo znajomi mnie > > > ciagna...i w sumie wiem tylko, ze to bedzie w dniach 3-24.08 i nic poza ty > m. > > A to ciekawe zajęcie! > A jak policzą ilość osób które na piwo, a które na pielegrzymkę? > STATYSTKA????? w mediach! Chcialabym ja zobaczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś