Dodaj do ulubionych

Pielgrzymka 4.08.2003r?

29.07.03, 22:57
Kto idzie? (Razem z ta torunska)
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyklecha Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.vc.shawcable.net 29.07.03, 23:19
      Jak CZARNE PAJAKI -OBSKUBUJA -Narod to WIEMY.Jeszcze isc na PIELGRZYMKE i ICH
      POPIERAC.O MORES!!!!!-Antyklecha-
      • agenda1 Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? 30.07.03, 00:12
        Gość portalu: Antyklecha napisał(a):

> Jak CZARNE PAJAKI -OBSKUBUJA -Narod to WIEMY.Jeszcze isc na PIELGRZYMKE i ICH
        > POPIERAC.O MORES!!!!!-Antyklecha-

Isc - tak
        Popierac - niekoniecznie
        Chetnie zrobie te 300km, zeby zobaczyc czy wytrzymam i dojde :).
        • Gość: Ciekawy Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 18:55
          A po co właściwie wy idziecie na tą pielgrzymke? Żeby czcić bałwochwalczo
          obraz, który wisi w kościele w Częstochowie i tym samym łamać zasady religii
          chrzescijańskiej?
          A wiecie chociaż, że tzw. Czarna Madonna to ruska [od Rusi, nie od ruskich] lub
          prawdopodobniej bizantyjska ikona? czyli, że to obraz PRAWOSŁAWNY? Czy tego wam
          wasi "przewodnicy duchowi" nie powiedzieli? A przecież do prawosławnych
          kociołów nie chodzicie.
          • agenda1 Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? 30.07.03, 19:59
            Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> A po co właściwie wy idziecie na tą pielgrzymke? Żeby czcić bałwochwalczo
            > obraz, który wisi w kościele w Częstochowie i tym samym łamać zasady religii
            > chrzescijańskiej? <ciach>

Duzo zalezy od wieku - kazdy idzie po "cos innego". Ja ide bo znajomi mnie
            ciagna...i w sumie wiem tylko, ze to bedzie w dniach 3-24.08 i nic poza tym.
            • Gość: b3ut Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.torun.mm.pl 30.07.03, 21:00
              w Cz-wie fajne kluby są...
              • Gość: REALNY Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: *.vc.shawcable.net 30.07.03, 22:14
                Oczywiscie ze sa np.Duzy KLUB dla "CZARNEJ MAFI"
            • Gość: "realny bis" Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 30.07.03, 23:23
              agenda1 napisała:

> Gość portalu: Ciekawy napisał(a):
              >
              > > A po co właściwie wy idziecie na tą pielgrzymke? Żeby czcić bałwochwalczo
              > > obraz, który wisi w kościele w Częstochowie i tym samym łamać zasady relig
              > ii
              > > chrzescijańskiej? <ciach>
              >
              > Duzo zalezy od wieku - kazdy idzie po "cos innego". Ja ide bo znajomi mnie
              > ciagna...i w sumie wiem tylko, ze to bedzie w dniach 3-24.08 i nic poza tym.

A to ciekawe zajęcie!
              A jak policzą ilość osób które na piwo, a które na pielegrzymkę?
              STATYSTKA????? w mediach!
              • agenda1 Re: Pielgrzymka 4.08.2003r? 31.07.03, 14:44
                Gość portalu: "realny bis" napisał(a):

> > <ciach> kazdy idzie po "cos innego". Ja ide bo znajomi mnie
                >
                > > ciagna...i w sumie wiem tylko, ze to bedzie w dniach 3-24.08 i nic poza ty
                > m.
                >
                > A to ciekawe zajęcie!
                > A jak policzą ilość osób które na piwo, a które na pielegrzymkę?
                > STATYSTKA????? w mediach!

Chcialabym ja zobaczyc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka