Gość: Monia IP: *.gen.twtelecom.net 04.09.03, 20:08 To co dziś zobaczyłąm w telewizji - horror. DO WIĘZIENIA. I jeszcze ta "dyrektorka", ktora broni uczniów. Kuratorium powinno od razu jązwolnić z roboty. Przestępcze czyny nazywa "teatrem". BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eblue Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! 04.09.03, 20:10 po 5 latek każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marik Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 20:11 I jeszcze ta "dyrektorka", ktora broni uczniów. > Pan Brodacz wychowawca niczego ich nie nauczył. Powinien podać się do dymisji. Ale tak jest w wielu szkołach. A Rodzice pogonili TVN - też nie chcą uznac swojej winy, ze nie wychowują matołów Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! 04.09.03, 20:17 To nie jest sprawa dla dyrektorki technikum, ona już poniosła porażkę. Misja tej szkoły jest skończona. Teraz wejść do działania musi policja, prokuratura i sąd, które zobowiązane są z ustawy do ochrony obywateli przed takimi uczniami. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenjiro Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.strazak.pl / 192.168.0.* 04.09.03, 20:15 Bronić takich debili.. rodziców powinno się razem z "dziećmi" wrzucić do klatki na publiczne potępienie na Starym Rynku.. najlepiej pod Kopernikiem... no i mam nadzieję, że gdzieś się pokaże do ściągnięcia wersja z pokazanymi twarzami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.tkdami.net 04.09.03, 21:09 Ludzie to jest SZOK!!! Na kasecie widać barbarzyństwo i zdemoralizowaną młodzież.Ich zachowanie przekracza wszelkie zasady normalnego funkcjonowania człowieka, jeżeli ci ludzie w tak młodym wieku robią takie rzeczy to co będzie w przyszłości.Wulgaryzm,zezwierzęcenie,narkotyki,chamstwo,kretynizm to pokazali ci ludzie.Mam nadzieję, że na tą sytuację zareaguje Szkoła,Kuratorium,Władze Torunia,Policja,Prokuratura i oczywiście Ministerstwo. Wydalenie tych ludzi ze szkoły to powinna być najłagodniejsza kara jaka ich spotka. Takie rzeczy ogladaliśmy do tej pory w amerykańskich filmach i liczyliśmy, że u nas sie nie zdarza ale ta utopia prysneła "I ZDARZYŁO SIĘ..." Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! 04.09.03, 21:46 Witam Toruń i wszystkich, których ta sprawa zbulwersowała. Zajrzyjcie na forum warszawskie. Chyba wszystkich "to" ruszyło!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: provo Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: 217.11.134.* 05.09.03, 10:43 Przecież znacie tych gnojków, są z waszych osiedli!!! Wsadźcie każdego z nich łbem na dół do kubła od śmieci i zatrzaśnijcie klapę! Tam ich miejsce! Obciach, w życiu nie myślałem że w Toruniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: w3cache.v.INTELINK.pl:* 05.09.03, 22:06 Ale zanim wsadziszim leb do kubła podaj ich nazwiska i adresy. To bedzie dla nich kara. Chciałbym wiedzieć, czy któryś nie mieszka gdzies tu obok mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:09 Gość portalu: Monia napisał(a): > To co dziś zobaczyłąm w telewizji - horror. DO > WIĘZIENIA. I jeszcze ta "dyrektorka", ktora broni > uczniów. Kuratorium powinno od razu jązwolnić z > roboty. Przestępcze czyny nazywa "teatrem". BRAWO! Nie zamierzam utrzymywac tych darmozjadow w wiezieniu. Nie zgadzam sie aby moje podatki byly na cos takiego przeznaczone. Proponuje w zamian kupic im bilety w jedna strone i wyslac ich wraz z rodzicami do Koreii Polnocnej na wieczne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.rtk.net.pl 05.09.03, 23:12 Gość portalu: doradca napisał(a): Nie zamierzam utrzymywac tych darmozjadow w wiezieniu. Nie zgadzam sie aby moje podatki byly na cos takiego przeznaczone. Proponuje w zamian kupic im bilety w jedna strone i wyslac ich wraz z rodzicami do Koreii Polnocnej na wieczne wakacje. W KOŃCU ROZSĄDNE ROZWIĄZANIE! POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek DO PIERDLA TEZ Z DYREKTORKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 18:05 nei powinna bagatelizowac sprawy i udawac, ze wina nalezy po stronie nauczyciela! fakt, ze czlowiek delikatny, ale nie chcemy chyba zeby w szkolach uczyli gestapowcy??? naturalnie ukarac nalezy odpowiednio tez sprawcow zajscia. Odpowiedz Link Zgłoś