Dodaj do ulubionych

CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI!

IP: *.gen.twtelecom.net 04.09.03, 20:08
To co dziś zobaczyłąm w telewizji - horror. DO
WIĘZIENIA. I jeszcze ta "dyrektorka", ktora broni
uczniów. Kuratorium powinno od razu jązwolnić z
roboty. Przestępcze czyny nazywa "teatrem". BRAWO!
Obserwuj wątek
    • eblue Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! 04.09.03, 20:10
      po 5 latek każdemu.
    • Gość: marik Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 20:11
      I jeszcze ta "dyrektorka", ktora broni uczniów.
      >
      Pan Brodacz wychowawca niczego ich nie nauczył. Powinien podać się do dymisji.
      Ale tak jest w wielu szkołach. A Rodzice pogonili TVN - też nie chcą uznac
      swojej winy, ze nie wychowują matołów
      • forward Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! 04.09.03, 20:17
        To nie jest sprawa dla dyrektorki technikum, ona już poniosła porażkę. Misja
        tej szkoły jest skończona. Teraz wejść do działania musi policja, prokuratura i
        sąd, które zobowiązane są z ustawy do ochrony obywateli przed takimi uczniami.

Forward
    • Gość: Kenjiro Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.strazak.pl / 192.168.0.* 04.09.03, 20:15
      Bronić takich debili.. rodziców powinno się razem z "dziećmi" wrzucić do klatki na publiczne potępienie na Starym Rynku.. najlepiej pod Kopernikiem... no i mam nadzieję, że gdzieś się pokaże do ściągnięcia wersja z pokazanymi twarzami..
    • Gość: Robcio Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.tkdami.net 04.09.03, 21:09
      Ludzie to jest SZOK!!! Na kasecie widać barbarzyństwo i zdemoralizowaną
      młodzież.Ich zachowanie przekracza wszelkie zasady normalnego funkcjonowania
      człowieka, jeżeli ci ludzie w tak młodym wieku robią takie rzeczy to co będzie
      w przyszłości.Wulgaryzm,zezwierzęcenie,narkotyki,chamstwo,kretynizm to pokazali
      ci ludzie.Mam nadzieję, że na tą sytuację zareaguje Szkoła,Kuratorium,Władze
      Torunia,Policja,Prokuratura i oczywiście Ministerstwo. Wydalenie tych ludzi ze
      szkoły to powinna być najłagodniejsza kara jaka ich spotka.
      Takie rzeczy ogladaliśmy do tej pory w amerykańskich filmach i liczyliśmy, że u
      nas sie nie zdarza ale ta utopia prysneła "I ZDARZYŁO SIĘ..."

• very_famous Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! 04.09.03, 21:46
        Witam Toruń i wszystkich, których ta sprawa zbulwersowała.

Zajrzyjcie na forum warszawskie. Chyba wszystkich "to" ruszyło!!!
        Pozdrowienia
    • Gość: provo Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: 217.11.134.* 05.09.03, 10:43
      Przecież znacie tych gnojków, są z waszych osiedli!!! Wsadźcie każdego z nich
      łbem na dół do kubła od śmieci i zatrzaśnijcie klapę! Tam ich miejsce! Obciach,
      w życiu nie myślałem że w Toruniu....
      • Gość: Iron Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: w3cache.v.INTELINK.pl:* 05.09.03, 22:06
        Ale zanim wsadziszim leb do kubła podaj ich nazwiska i adresy. To bedzie dla
        nich kara. Chciałbym wiedzieć, czy któryś nie mieszka gdzies tu obok mnie.
    • Gość: doradca Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:09
      Gość portalu: Monia napisał(a):

> To co dziś zobaczyłąm w telewizji - horror. DO
      > WIĘZIENIA. I jeszcze ta "dyrektorka", ktora broni
      > uczniów. Kuratorium powinno od razu jązwolnić z
      > roboty. Przestępcze czyny nazywa "teatrem". BRAWO!
      Nie zamierzam utrzymywac tych darmozjadow w wiezieniu. Nie zgadzam sie aby
      moje podatki byly na cos takiego przeznaczone. Proponuje w zamian kupic im
      bilety w jedna strone i wyslac ich wraz z rodzicami do Koreii Polnocnej na
      wieczne wakacje.
      • Gość: fiuta Re: CHAMY Z TORUNIA. DO PIERDLA Z NIMI! IP: *.rtk.net.pl 05.09.03, 23:12
        Gość portalu: doradca napisał(a):

Nie zamierzam utrzymywac tych darmozjadow w wiezieniu.
        Nie zgadzam sie aby moje podatki byly na cos takiego
        przeznaczone. Proponuje w zamian kupic im bilety w jedna
        strone i wyslac ich wraz z rodzicami do Koreii Polnocnej
        na wieczne wakacje.

W KOŃCU ROZSĄDNE ROZWIĄZANIE!
        POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jurek DO PIERDLA TEZ Z DYREKTORKA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 18:05
      nei powinna bagatelizowac sprawy i udawac, ze wina nalezy po stronie
      nauczyciela! fakt, ze czlowiek delikatny, ale nie chcemy chyba zeby w szkolach
      uczyli gestapowcy???
      naturalnie ukarac nalezy odpowiednio tez sprawcow zajscia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka