Dodaj do ulubionych

sala weselna w hotelu WALTER

27.11.08, 22:49
Witam wszystkich:)
mam pytanko....czy jest ktoś kto może powiedziec mi coś na temat
sali weselnej w hotelu WALTER? tzn. jak jest z menu, przystrojenie
sali, obsługa no i oczywiście koszty.
Obserwuj wątek
    • aniolek2020 Re: sala weselna w hotelu WALTER 28.11.08, 09:48
      Ja już sie wypowiadalam na tym forum co sadze o tym miejscu ale moge napisac
      jeszcze raz. Naprawde szczerze odradzam. W skrocie moge napisac ze p. Walter juz
      ma w zwyczaju podnoszenie cen przed samym weselem ( w sumie zaplacilismy duzo
      wiecej niz mielismy zaplacic na poczatku, ale co zrobic jak i tak innej sali juz
      nie mielismy szansy wynajac), krecenie nosem na to ze mlodzi chca wziasc
      apartament( tak nazywaja ten pokoj ale kolo apartamentu to on nawet nie stal
      :)), ktory sama p. Walter zreszta obiecala gratis przy pierwszym spotkaniu,
      poprawiny do 22 (choc byla mowa o dluzszych no ale co zrobic jak obsluga jeszcze
      jak sie goscie bawia w najlepsze sprzataja ze stolu :)). Ogolnie p. Walter nie
      nalezy do najbardziej lubianych osob wsrod ludzi z branzy ( pewnie wystarczy
      zapytac jakakolwiek orkiestre)i radze sie przygotowac idac z nia na rozmowe ze
      ciezko sie z nia rozmawia i ogolnie jest MALO sympatyczna. Jezeli chodzi o plusy
      to napewno urocze miejsce i ladna sala, jest gdzie wyjsc i np. zapalic ( mile
      miejsce z fajna fontanna, stolikami i lawkami:)) przystrojenie tez ok, obsluga
      mila. Jezeli mialabym osobiscie wybierac jeszcze raz lokal to na pewno nie bylby
      to Walter, choc moze inni maja inne zdanie na ten temat. Gosciom sie podobalo
      ale ja ze wzgledu na koszty i sama wlascicielke nie bylam zadowolona. Pozdrawiam
      • sodzinska Re: sala weselna w hotelu WALTER 02.12.08, 00:28
        Dzieki za te wiedomosci, ale mam jeszcze jedno pytanko, o ile nie
        jest to tajemnica... jaka kwote mieliscie zaplacic na poczatku, a
        jaka wyszla w ostatecznosci?
        dzieki bardzo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka