sodzinska 27.11.08, 22:49 Witam wszystkich:) mam pytanko....czy jest ktoś kto może powiedziec mi coś na temat sali weselnej w hotelu WALTER? tzn. jak jest z menu, przystrojenie sali, obsługa no i oczywiście koszty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek2020 Re: sala weselna w hotelu WALTER 28.11.08, 09:48 Ja już sie wypowiadalam na tym forum co sadze o tym miejscu ale moge napisac jeszcze raz. Naprawde szczerze odradzam. W skrocie moge napisac ze p. Walter juz ma w zwyczaju podnoszenie cen przed samym weselem ( w sumie zaplacilismy duzo wiecej niz mielismy zaplacic na poczatku, ale co zrobic jak i tak innej sali juz nie mielismy szansy wynajac), krecenie nosem na to ze mlodzi chca wziasc apartament( tak nazywaja ten pokoj ale kolo apartamentu to on nawet nie stal :)), ktory sama p. Walter zreszta obiecala gratis przy pierwszym spotkaniu, poprawiny do 22 (choc byla mowa o dluzszych no ale co zrobic jak obsluga jeszcze jak sie goscie bawia w najlepsze sprzataja ze stolu :)). Ogolnie p. Walter nie nalezy do najbardziej lubianych osob wsrod ludzi z branzy ( pewnie wystarczy zapytac jakakolwiek orkiestre)i radze sie przygotowac idac z nia na rozmowe ze ciezko sie z nia rozmawia i ogolnie jest MALO sympatyczna. Jezeli chodzi o plusy to napewno urocze miejsce i ladna sala, jest gdzie wyjsc i np. zapalic ( mile miejsce z fajna fontanna, stolikami i lawkami:)) przystrojenie tez ok, obsluga mila. Jezeli mialabym osobiscie wybierac jeszcze raz lokal to na pewno nie bylby to Walter, choc moze inni maja inne zdanie na ten temat. Gosciom sie podobalo ale ja ze wzgledu na koszty i sama wlascicielke nie bylam zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sodzinska Re: sala weselna w hotelu WALTER 02.12.08, 00:28 Dzieki za te wiedomosci, ale mam jeszcze jedno pytanko, o ile nie jest to tajemnica... jaka kwote mieliscie zaplacic na poczatku, a jaka wyszla w ostatecznosci? dzieki bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś