arturek997
29.04.07, 15:30
Do piotra ostrowskiego z lubicza górnego ul Piaskowa.Jestem bardzo ciekawy czy pochwaliłes sie swojej zonie jak to w 2000 roku sypiałes sobie ze swoja kuzynka z malborka Magda P. co wiecej nawet chciałes sie chajtac w grudziadzu tam gdz\ie sie spotykaliscie bo w styd wam było przed twoimi kumplami (kazirodztwo)z tego co sie orientuje zeby sie chajtac z własna kuzynka musiałbys chyba dostac jakas zgode od wladz kosciola ale wiesz to napewno lepij niz ja bo przeciez twoi rodzice to tez kuzyni(macie chyba jakies wypaczenie ale to juz nie moja sprawa)Swoja droga to czy Justyna sie domysla ze nie tylko jej sie oswiadczyłes???? apropo jestes mi winny za test ciazowy i pamietaj nastepnym razem jesli jakas kuzynka cie zechce to nie wyrzucaj zuzytych prezerwatyw za piec tylko do kosza bo nikt za ciebie tego sprzatal nie bedzie.Pozdrów zone ode mnie i przestancie jej w koncu "mydlic oczy" przeciez wszyscy u ciebie w domu czyli Jacek, Sylwia rodzice nawet Sylwek z młynca o tych wydarzeniach wiedza wiec po co dziewczyne trzymac przy tym szczesciu i uczuciu ze ma wspanialego meza??? Powiedzenie którym sie chwaliles wtedy "kto kuzynki nie wy... ten nie bedzie nigdy w niebie" jest chyba bardzo dobre dla twojej rodziny.moze sie jeszcze odezwe pa