Dodaj do ulubionych

Dolina marzeń?

IP: *.torun.mm.pl 31.10.03, 13:47
Wlasnie widzialem na tvn meeo fajny widoczek i bylo podpisane
Toruń - park dolina marzeń
Wie ktoś może gdzie to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomala Re: Dolina marzeń? IP: *.mm.pl 31.10.03, 14:02
      Dolina marzeń kolego to mały parczek obok postoju przy ul.Kopernika lub jak
      kto woli "na tyłach" krzywej wieży. Można tam wejsć też od Ślimaka
      Getyńskiego. Bardzo ładne miejsce ale trzeba uważać na żulików z miasta którzy
      tam bywają, czasami mogą być niebezpieczni.
      • Gość: heh Re: Dolina marzeń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:09
        a to nie jest czasem z drugiej strony? tam gdzie zegar słoneczny? cosik tak mi
        się wydaje
        • Gość: Wiech Re: Dolina marzeń? IP: 217.97.134.* 31.10.03, 14:18

ja bym obstawiał ten parczek powyzej Wodnika, pomiędzy Szopena a
          Bulwarem/Bydgoską (po drugiej stronie 'Rapaka').
          • Gość: Jazon Re: Dolina marzeń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:36
            Też mi się wydaje że to tam- jakoś przypadkiem słyszałem tą nazwę.
            • sdb Re: Dolina marzeń? 31.10.03, 16:24
              taaa jadac na podgorz to po prawej stronie- wymarzone miejsce zeby dostac w
              ryja :D ladnie tam nawet jest
              • Gość: Jazon Re: Dolina marzeń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 20:42
                Fakt- po ciemku bym się tam nie zapuszczał. Obok jest jakaś mordownia "Pod
                Strzałem w Ryj":) Ale w dzień raczej ładnie. Można by z tym terenem zrobic coś
                pożytecznego...
    • Gość: Jonek Re: Dolina marzeń? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 08:44
      Bardzo ładne, ukryte miejsce blisko wjazdu na most. Trzeba z Placu Rapackiego -
      strony zachodniej - pójść skwerem prosto w kierunku Wisły. Dalej teren opada,
      jest staw i strumyk. Od Bulwaru odzielone jest fortem.
      Kiedyś było to ulubione miejsce spacerów matek z dziećmi, ale nie byłem tam juz
      dośc dawno, więc nie wiem, jak się zmieniło. A "w ryj" można dostać wszędzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka