Dodaj do ulubionych

Mamy swoje forum.

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 16:44
Obserwuj wątek
    • Gość: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 16:45
      Tak bardzo na nie czekałem. Hurra. Kto tutaj bywa????? Przedstawiajcie się.
      Zapraszjcie znajomych.
    • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 25.02.02, 08:15
      Doprawdy niesamowite !! Wabrzezno ma swoje forum !! Poczatki zawsze sa niesmiale, ale
      z czasem sie napewno rozkreci. Zreszta to zalezy tylko od nas bywalcow forum, prawda.
      Pozdrowienia dla wszyskich w tym uroczym miescie.
    • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 25.02.02, 17:52
      A tak przy okazji, to za czyim to wstawiennictwem mamy swoje forum ?? Ktos musial jednak
      pertraktowac z Gazeta w tej sprawie .
    • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 27.02.02, 01:29
      Mamy swoje forum, tylko zastanawiam sie dla kogo ?? Nikt poza mna tu nie gosci :)))
      Tylko dzieki mnie przescignelismy w ilosci postow Ciechocinek :))
      • Gość: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 07:08
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Mamy swoje forum, tylko zastanawiam sie dla kogo ?? Nikt poza mna tu nie gosci
        > :)))
        > Tylko dzieki mnie przescignelismy w ilosci postow Ciechocinek :))

Ja też zaglądam na Nasze forum, jak tylko jestem w pracy. Prześcigniemy w postach
        nie tylko Ciechocinek, trzeba tylko powiedzieć znajomym. POzdrawiam.
        • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.02.02, 16:39
          A wciaz pozostaje misterium, komu zawdzieczamy otwarcie forum wabrzeskiego !!!
          Czy mam zrobic u siebie seans spirytystyczny i zapytac o to "stolik" ??
          • Gość: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 17:02
            Czy mogę być nieskromny??? Mogę. Juz kiedyś wysłałem do Gazety propozycje aby
            otworzyć wabrzeskie forum, poza tym na kilku miejskich forach pojawiły się moje
            watki o Wabrzeźnie, można sprawdzić. Pisałem na toruńskim, bydgoskim,
            poznańskim forum. Bez odzewu;-))))))))
            • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 27.02.02, 23:11
              Brawo Kangoor za inicjatywe !! Ale jeszcze jedna rzecz mnie intryguje: dlaczego Kangoor w
              Olsztynie, a nie w Australii ?? czy dlatego ze w Australii bylbys jednym z wielu wielu wielu
              kangoorow; a w Olsztynie pewnie jestes jednym z nielicznych :))
      • Gość: Centaur Re: Mamy swoje forum. IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.02.03, 22:21
        www.ciechocinek.pl oficjalna strona miasta

www.ciechocinek.biz strona miejska bdb. m. in. forum dyskusyjne

• Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 16.03.02, 18:13
      Cisza tu na tym forum !!! nawet Kangoor nic nie pisze, pewnie w australijskim,
      przepraszam olsztynskim, buszu gdzies sie zawieruszyl :)))
    • Gość: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: *.Wabrzezno.com.pl 18.06.02, 19:20
      Jestesmy już na trzecim miejscu w Kujawsko-Pomorskim. Gratulacje dla wszystkich
      i tak trzymajcie. Niech nasze forum sie rozwija i umacnia w siłę naszego
      pięknego miasta. Wyprzedzimy wszystkich i bedziemy the best
      • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 23.06.02, 05:22
        kangoor
        Jednak wrociles !! Dlugo cie nie bylo na forum; juz myslalem ze osierociles wlasny twor :))
        Dla niewtajemniczonych zapodaje, ze to wlasnie Kangoor jest inicjatorem wabrzeskiego
        forum.
        • Gość: Figo Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.06.02, 09:40
          KANGOOR DZIĘKI TOBIE BĘDZIEMY NAJLEPSI W POLSCE (NIESTETY TYLKO W FORUM ALE OD
          CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ. ZBLIŻAJĄ SIĘ WYBORY - KANGOOR NA BURMISTRZA!!!!
          • Gość: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 19:59
            Po chwili zastanowienia..... Zgadzam sie aby kandydować na stanowisko
            burmistrza. Pieniadze niezłe, odpowiedzialnośc przed Bogiem i hstoria. A i o
            przyjacielach z forum nie zapomnę. Proszę zgłaszać jeżeli bedziecie chcieli
            wygrać jakiś przetarg zapraszam do biura.
            • Gość: Figo Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 09:16
              KANGOOR zapamiętam to sobie. Chcę wygrać przetarg na Straż Miejską. Najpierw
              ubiorę ich w spódniczki i przegonię po mieście, a później wyślę na kuroniówkę.
              STARŻ MIEJSKA - TWÓJ WRÓG. TĘPIĆ!!!
              • Gość: NIN Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 10:03
                Skoro KANGOOR zostanie burmistrzem to zostają do obsadzenia jeszcze swa
                intratne stanowiska: Wójta Gminy Wąbrzeźno i Starosty. Pozostali forumowicze
                mają jeszcze szansę!
                • Gość: KAB Re: Mamy swoje forum. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:14
                  Ja tam chcę zostać rzecznikiem prasowym burmistrza. Założy się własny serwer
                  (niestety domena wabrzezno.com.pl odpada hi Acma:-)), np. z domeną
                  interaktywnewabrzezno.com.pl. Będzie to cały portal z najświeższymi
                  informacjami z Wąbrzeźna i okolic (może gmina Książki albo inna się włączą) z
                  czatem (co tydzień specjalny czat z burmistrzem :-))- oczywiście ja będę
                  adminem i będę tępił wszelkie przejawy krytyki. No i coś dla Figo specjalna
                  podstrona o... Straży Miejskiej:-)))
                  • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 26.06.02, 13:58
                    Widze, ze ja rodowity wabrzeznianin z chelminskiej na zadna posadke sie juz nie
                    mam szans zalapac :)) Kurcze, co za fart !! A moze jednak............
                    • Gość: KAB Re: Mamy swoje forum. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:05
                      Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Widze, ze ja rodowity wabrzeznianin z chelminskiej...

No to blisko cmentarzy...(pomyślimy:-)). Coś się załatwi;-)
                      W końcu z jednego fora dyskusyjnego jesteśmy!

• Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 26.06.02, 18:51
                        No niezupelnie blisko cmentarzy, bo po drugiej stronie jeziora, na samej
                        krzyzowce. W wiec czekam na oferty od przyszlego burmistrza Kangoora:))
                        • Gość: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.06.02, 09:02
                          A ja chciałbym sie zająć PUBLIC RELATIONS naszego kangoora -przyszłego
                          Burmistrza tegoż miasta. Praca spoko - odpowiedzialna i nie wyrywałbym sobie
                          rękawów. Kilka wywiadów w kablówce, radiu, telewizji, gazecie itd. A następnie
                          naszego burmistrza byśmy wypchnęli na radnego wojewódzkiego a później dalej.
                          Proponuję tez zawiązać przedwyborcze ugrupowanie np. "PRZEDWYBORCZE FORUM
                          INTERNETOWE".
                          • Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 27.06.02, 18:43
                            No to zeby komus z miejscowych nie podbierac posadki, to ja deklaruje swoja
                            gotowosc na INTERNATIONAL RELATIONS; taka figura napewno tez sie przyda do
                            naglasniania statusu i..............prestizu miasta na arenie
                            miedzynarodowej :))
                            • Gość: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:09
                              Spokojnie drodzy forumowicze każdy dostanie cieplutka posadke, a i o rodzinach
                              waszych bedziemy pamiętać. Całe wtachy urzedników ( nowych ) będa sie włoczyć po
                              korytarzach a my bedziemy dawać sobie co trzy miesiace nagrody jubileuszowe. Eh.
                              Jak miło pomarzyc.

• Gość: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 28.06.02, 02:15
                                Gosc portalu: KANGOOR napisał(a):
                                > Jak milo pomarzyc.

Jak to pomarzyc ???? Kangoor, nie zalewaj . A ja myslalem , ze to naprawde !!
                                >

• Gość: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.06.02, 08:08
      Jak dobrze pójdzie to dzisiaj będzie 200 wpis na naszym forum. Może z tej
      okazji jakaś bibka tzn. panienki, wóda itd.
    • Gość: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.06.02, 12:37
      ten wpis jest totalnie sztuczny i służy jedynie celom statystycznym, aby
      uzyskać magiczną liczbę 200
      • Gość: Figo Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.07.02, 11:16
        A ja bym dał wszystkim, którzy by chcieli koncesję na sprzedaż alkoholu.
        Wszyscy by ściągali na imprezy do nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka