GoĹÄ: KANGOOR IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 16:45 Tak bardzo na nie czekałem. Hurra. Kto tutaj bywa????? Przedstawiajcie się. Zapraszjcie znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 25.02.02, 08:15 Doprawdy niesamowite !! Wabrzezno ma swoje forum !! Poczatki zawsze sa niesmiale, ale z czasem sie napewno rozkreci. Zreszta to zalezy tylko od nas bywalcow forum, prawda. Pozdrowienia dla wszyskich w tym uroczym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 25.02.02, 17:52 A tak przy okazji, to za czyim to wstawiennictwem mamy swoje forum ?? Ktos musial jednak pertraktowac z Gazeta w tej sprawie . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 27.02.02, 01:29 Mamy swoje forum, tylko zastanawiam sie dla kogo ?? Nikt poza mna tu nie gosci :))) Tylko dzieki mnie przescignelismy w ilosci postow Ciechocinek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 07:08 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Mamy swoje forum, tylko zastanawiam sie dla kogo ?? Nikt poza mna tu nie gosci > :))) > Tylko dzieki mnie przescignelismy w ilosci postow Ciechocinek :)) Ja też zaglądam na Nasze forum, jak tylko jestem w pracy. Prześcigniemy w postach nie tylko Ciechocinek, trzeba tylko powiedzieć znajomym. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.02.02, 16:39 A wciaz pozostaje misterium, komu zawdzieczamy otwarcie forum wabrzeskiego !!! Czy mam zrobic u siebie seans spirytystyczny i zapytac o to "stolik" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 17:02 Czy mogę być nieskromny??? Mogę. Juz kiedyś wysłałem do Gazety propozycje aby otworzyć wabrzeskie forum, poza tym na kilku miejskich forach pojawiły się moje watki o Wabrzeźnie, można sprawdzić. Pisałem na toruńskim, bydgoskim, poznańskim forum. Bez odzewu;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 27.02.02, 23:11 Brawo Kangoor za inicjatywe !! Ale jeszcze jedna rzecz mnie intryguje: dlaczego Kangoor w Olsztynie, a nie w Australii ?? czy dlatego ze w Australii bylbys jednym z wielu wielu wielu kangoorow; a w Olsztynie pewnie jestes jednym z nielicznych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Centaur Re: Mamy swoje forum. IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.02.03, 22:21 www.ciechocinek.pl oficjalna strona miasta www.ciechocinek.biz strona miejska bdb. m. in. forum dyskusyjne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 16.03.02, 18:13 Cisza tu na tym forum !!! nawet Kangoor nic nie pisze, pewnie w australijskim, przepraszam olsztynskim, buszu gdzies sie zawieruszyl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: *.Wabrzezno.com.pl 18.06.02, 19:20 Jestesmy już na trzecim miejscu w Kujawsko-Pomorskim. Gratulacje dla wszystkich i tak trzymajcie. Niech nasze forum sie rozwija i umacnia w siłę naszego pięknego miasta. Wyprzedzimy wszystkich i bedziemy the best Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 23.06.02, 05:22 kangoor Jednak wrociles !! Dlugo cie nie bylo na forum; juz myslalem ze osierociles wlasny twor :)) Dla niewtajemniczonych zapodaje, ze to wlasnie Kangoor jest inicjatorem wabrzeskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.06.02, 09:40 KANGOOR DZIĘKI TOBIE BĘDZIEMY NAJLEPSI W POLSCE (NIESTETY TYLKO W FORUM ALE OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ. ZBLIŻAJĄ SIĘ WYBORY - KANGOOR NA BURMISTRZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 19:59 Po chwili zastanowienia..... Zgadzam sie aby kandydować na stanowisko burmistrza. Pieniadze niezłe, odpowiedzialnośc przed Bogiem i hstoria. A i o przyjacielach z forum nie zapomnę. Proszę zgłaszać jeżeli bedziecie chcieli wygrać jakiś przetarg zapraszam do biura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 09:16 KANGOOR zapamiętam to sobie. Chcę wygrać przetarg na Straż Miejską. Najpierw ubiorę ich w spódniczki i przegonię po mieście, a później wyślę na kuroniówkę. STARŻ MIEJSKA - TWÓJ WRÓG. TĘPIĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 10:03 Skoro KANGOOR zostanie burmistrzem to zostają do obsadzenia jeszcze swa intratne stanowiska: Wójta Gminy Wąbrzeźno i Starosty. Pozostali forumowicze mają jeszcze szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAB Re: Mamy swoje forum. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:14 Ja tam chcę zostać rzecznikiem prasowym burmistrza. Założy się własny serwer (niestety domena wabrzezno.com.pl odpada hi Acma:-)), np. z domeną interaktywnewabrzezno.com.pl. Będzie to cały portal z najświeższymi informacjami z Wąbrzeźna i okolic (może gmina Książki albo inna się włączą) z czatem (co tydzień specjalny czat z burmistrzem :-))- oczywiście ja będę adminem i będę tępił wszelkie przejawy krytyki. No i coś dla Figo specjalna podstrona o... Straży Miejskiej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 26.06.02, 13:58 Widze, ze ja rodowity wabrzeznianin z chelminskiej na zadna posadke sie juz nie mam szans zalapac :)) Kurcze, co za fart !! A moze jednak............ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAB Re: Mamy swoje forum. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:05 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Widze, ze ja rodowity wabrzeznianin z chelminskiej... No to blisko cmentarzy...(pomyślimy:-)). Coś się załatwi;-) W końcu z jednego fora dyskusyjnego jesteśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 26.06.02, 18:51 No niezupelnie blisko cmentarzy, bo po drugiej stronie jeziora, na samej krzyzowce. W wiec czekam na oferty od przyszlego burmistrza Kangoora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.06.02, 09:02 A ja chciałbym sie zająć PUBLIC RELATIONS naszego kangoora -przyszłego Burmistrza tegoż miasta. Praca spoko - odpowiedzialna i nie wyrywałbym sobie rękawów. Kilka wywiadów w kablówce, radiu, telewizji, gazecie itd. A następnie naszego burmistrza byśmy wypchnęli na radnego wojewódzkiego a później dalej. Proponuję tez zawiązać przedwyborcze ugrupowanie np. "PRZEDWYBORCZE FORUM INTERNETOWE". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 27.06.02, 18:43 No to zeby komus z miejscowych nie podbierac posadki, to ja deklaruje swoja gotowosc na INTERNATIONAL RELATIONS; taka figura napewno tez sie przyda do naglasniania statusu i..............prestizu miasta na arenie miedzynarodowej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KANGOOR Re: Mamy swoje forum. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:09 Spokojnie drodzy forumowicze każdy dostanie cieplutka posadke, a i o rodzinach waszych bedziemy pamiętać. Całe wtachy urzedników ( nowych ) będa sie włoczyć po korytarzach a my bedziemy dawać sobie co trzy miesiace nagrody jubileuszowe. Eh. Jak miło pomarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Mamy swoje forum. IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 28.06.02, 02:15 Gosc portalu: KANGOOR napisał(a): > Jak milo pomarzyc. Jak to pomarzyc ???? Kangoor, nie zalewaj . A ja myslalem , ze to naprawde !! > Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.06.02, 08:08 Jak dobrze pójdzie to dzisiaj będzie 200 wpis na naszym forum. Może z tej okazji jakaś bibka tzn. panienki, wóda itd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciej Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.06.02, 12:37 ten wpis jest totalnie sztuczny i służy jedynie celom statystycznym, aby uzyskać magiczną liczbę 200 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Mamy swoje forum. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.07.02, 11:16 A ja bym dał wszystkim, którzy by chcieli koncesję na sprzedaż alkoholu. Wszyscy by ściągali na imprezy do nas. Odpowiedz Link Zgłoś