Dodaj do ulubionych

Do Admina!

13.11.03, 01:37
Nie można by jakoś zablokować powstawania pustych tematów? to tylko irytuje
jak jakiś gość bierze zakłada 5 różnych, w których nic nie ma. Jak ludzie nie
maja nic do powiedzenia to niech tego nie robią. Albo Wy im w tym jakoś
pomóżcie.
Najlepiej zresztą byłoby gdyby tylko zalogowane osoby mogły coś pisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: Do Admina! IP: 62.233.185.* 13.11.03, 04:58
      www.outwar.com/page.php?x=1539604
    • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.11.03, 08:40
      anielisko: lepszy pusty temat niż stek przekleństw albo bełkot... Cenzuroadmin
      sie wtedy przydaje - tylko że czasami za dużo usuwa i forum się buntuje...
      • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.11.03, 09:46
        Kolega cenzuroadmin powinien przeczytać, co Mikołaj Lizut napisał w GW (na
        drugiej stronie gazety) w obronie Radia Maryja... Wolność słowa to podstawa
        demokracji... Walczysz kolego o demokrację czy boisz się o swój tyłek???
        • Gość: b3ut Re: Do Admina! IP: *.torun.mm.pl 13.11.03, 10:43
          Po prostu admin jest miły dla ciebie, bo wie że jąkasz się jak sk....syn a nie
          chce by ktoś się z tego nabijał
          • Gość: Wiech Re: Do Admina! IP: 217.97.134.* 13.11.03, 12:25

ano
            • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.11.03, 14:49
              but3 i wiech - widzę że niezłe kółko różańcowe tu się zebrało. Chłopaki -
              jakie są wasze preferencje seksualne? Kim jesteście że wyzywacie mnie od
              jąkałów... Może faszystami (albo cyklistami)...
              • Gość: b3ut Re: Do Admina! IP: *.torun.mm.pl 13.11.03, 15:03
                Amen. A teraz nasz drogi heteroseksualisto zjeżdzaj gdzieś indziej prowadzic
                swoją sexmisję bo tu nie masz szans
                • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.11.03, 15:09
                  Sam zjeżdzaj. Masz prawo własności do tego miejsca?
                  • Gość: b3ut Re: Do Admina! IP: *.torun.mm.pl 13.11.03, 15:40
                    nie podniecaj się. Wyraziłem po prostu radość z zachowania szefa, który ma na
                    szczęście upór by wycinać posty tępaka podszywającego się pod ciebie
                    • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.11.03, 15:51
                      Widzę,że nie masz odwagi podyskutować wprost o wolności słowa... Otóż
                      wszystkie posty podpisane McButelka wysłałem własnoręcznie i świadomie.
                      Starając się mnie zniechęcić i epitetując obraźliwie wystawiasz sobie
                      świadectwo osoby bez kręgosłupa. Masz osobowość obłą i jeszcze do tego jesteś
                      lizusem - niech szef się odezwie - a nie przydupnicy...
                      • Gość: b3ut Re: Do Admina! IP: *.torun.mm.pl 13.11.03, 16:07
                        Wolność słowa to święta sprawa. Korzystając z niej i pragnąc udowodnić że też
                        potrafię być niegrzeczny jak ty stwierdzam co następuje:
                        jesteś matołem.
                        A moja osobowość jest zajebiście silna.
                        B3ut
                        szef skupu butelek
                        • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.11.03, 16:48
                          Ale fajnie - udało mi się sprowokować w końcu jednego ze sfrustrowanych
                          pederastów i zaczął mnie wyzywać. Brawo - wydobyłem z ciebie pokłady zła
                          (pisałem już o tym). Inna sprawa,że łatwo być odważnym pod pseudonimem - za
                          matoła i tak odpowiesz przed fanami zespołu Butelka. Nie będę musiał sam się
                          fatygować. Co do osobowości - jesteś Papkinem...
                          ps Mam w zespole jedngo pederastę i naślę go na ciebie - będziesz miał
                          problemy...
                      • Gość: Wiech nie pieprz gosciu.. IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.11.03, 16:57

przestań rozczulac swoim biadoleniem na temat wolnosci słowa - zwyczajnie
                        uprawiasz tanią autopromocję, przypisujac do tego jakąś dziwną ideologię.

pisząc bzdety w stylu "Starając się mnie zniechęcić i epitetując obraźliwie
                        wystawiasz sobie świadectwo osoby bez kręgosłupa" po prostu powalasz chłopie
                        na cycki.
                        Sam 'epitetujesz obraźliwie' tych, którzy w mniej lub bardziej wybredny sposob
                        dają przejaw swego znudzenia twoimi postami. 'Mnie wolno, ale ode mnie wara,
                        bo to niekulturne!..' - pełna konsekwencja.
                        Posiadanie kręgosłupa nie wiąże się w żaden sposob z faktem trawienia jakiegos
                        gościa z forum, nawet tak super-high-najzajebistszego, jak KFC_Flaszka.

mówić, że jest sie fajnym, to nie to samo, co być fajnym.
                        a ci co mówią, przewaznie sie mylą.
                        Przykra prawda życiowa.
                        • Gość: McButelka Wiocha... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.11.03, 17:04
                          Ciepły kolega broni towarzysza niedoli...
                          Rozruszałem was chłopcy - tego nie możecie mi odmówić.
                          • Gość: Wiech Re: Wiocha... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.11.03, 17:13

fajny kolega patrzy w lustro i mówi 'ale jestem fajny!!'

fajnie
                            :)
                            • Gość: McButelka Re: Wiocha... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.11.03, 22:27
                              Plujcie chłopcy dalej... Chętnie poczytam. Takie było to forum grzeczne,
                              poprawne i piękne... To przez wasze obelgi i nerwowe odzywki poznajemy wszyscy
                              prawdę o rzeczywistości. Mam wielką radość widząc jak się wijecie. Czekam na
                              ciosy poniżej pasa.
                              • Gość: Wiech Re: Wiocha... IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 13.11.03, 23:28
                                no tak, kolejne wunderwaffe na horyzoncie.

kolega doprowadził do upadku jakiegos forum miasteczka niewielkiego, obnaża
                                prawdziwe, z dawna skrywane demoniczne oblicza rozmowcow, walczy z systemem o
                                wolnosc słowa..

tylko patrzeć, jak go Mosad uprowadzi do ostatecznego rozwiązania kwestii
                                palestyńskiej..

fajne :)
                                • Gość: McButelka Re: Wiocha... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.11.03, 08:00
                                  Forum Wylatowa zostało zamknięte bo zdenerwowani ufolodzy zaczęli wydzwaniać
                                  do admina i atakować go używając wulgarnych sformułowań. Chodziło im o to,
                                  żebym nie zamieszczał na forum linku do teledysku o kręgach zbożowych...
                                  Tu widzę podobne zachowania - kilku frustratów twierdzi że są znudzeni -
                                  idźcie spać jak wam nudno.
                                  • Gość: Wiech Re: Wiocha... IP: 217.97.134.* 14.11.03, 09:04

Skoro to tylko kilku frustratów, to wskaż proszę na tym forum 'niefrustratów',
                                    którzy uznali twoje pitu-pitu za ciekawe.
                                    Sztuk kilka poproszę, wystarczy choć ze 3..
                                    • Gość: McButelka Re: Wiocha... IP: *.pec.torun.pl 14.11.03, 09:23
                                      Na przykład ty - gdyby cie to nie zaciekawiło, to byś nie szczekał.
                                      Butelka nie gra ballad dla grzecznych dziewczynek - musisz się z tym pogodzić
                                      i jakoś z tym żyć...
                                      • Gość: Wiech Re: Wiocha... IP: 217.97.134.* 14.11.03, 09:56

<ziewa>
                                        • Gość: McButelka Re: Wiocha... IP: *.pec.torun.pl 14.11.03, 09:57
                                          <Głaszcze po głowie>
                                    • mcmariansq Re: Wiocha... 31.12.03, 14:09
                                      Gość portalu: Wiech napisał(a):

>
                                      > Skoro to tylko kilku frustratów, to wskaż proszę na tym
                                      forum 'niefrustratów',
                                      > którzy uznali twoje pitu-pitu za ciekawe.
                                      > Sztuk kilka poproszę, wystarczy choć ze 3..

wiec ja jestem numer 1.... DJ Martinus numer 2.... Jezus Chytrus numer 3
    • Gość: Tomala Re: Do Admina! IP: *.torun.mm.pl 14.11.03, 10:47
      Łoyezoo ludzie o co właściwie wam chodzi?
      • Gość: radek Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 11:54
        Bo się kurdupel z wiejską misją narzuca!!!
        • Gość: radek Re: Do Admina! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 11:55
          Mam na myśli oczywiście emsiuszczelke!!
    • Gość: Kiras Re: Do Admina! IP: 193.158.51.* 14.11.03, 12:01
      siema alienisko :)
      • Gość: McButelka Re: Do Admina! IP: *.pec.torun.pl 14.11.03, 14:39
        radek - widzę że też masz w genach jakieś zamieszanie - jesteś homoniepewny?
        Powinieneś się przebadać pod tym kątem...
        • Gość: Wiech Re: Do Admina! IP: 217.97.134.* 14.11.03, 14:46

piętnowanie głupoty nie jest przejawem homoseksualizmu - te dwie kwestie nie są
          w zaden sposób skorelowane.

• Gość: b3ut Re: Do Admina! IP: 158.75.4.* 14.11.03, 14:47
            tez kiedys bede chcial miec psychikę 12-latka...
        • Gość: radek YO! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 14:53
          BuCu z PeCu tak się na mnie nie skupiaj,Wiech o coś Cię prosił-jakbyś
          przeoczył.Zaaplikuj sobie różową gum(k)ę do żucia.Dżast lajk det.Spadam do
          żonki.A czy Ty również masz swoję żonkę?Buzi.
    • Gość: przem Re: Do Admina! IP: 158.75.48.* 14.11.03, 14:49
      McButelka tatuś to będzie się wstydził za ciebie!
      • Gość: Wiech tiaa IP: 217.97.134.* 14.11.03, 14:51

najgorsze, że człek w wieku niegimnazjalnym już - znaczy sie: nie rokuje.
        • Gość: przem Re: tiaa IP: 158.75.48.* 14.11.03, 15:09
          może pęknie butelka mc
          • Gość: Wiech Re: tiaa IP: 217.97.134.* 14.11.03, 15:22

trudno powiedziec..

Nietypowa w końcu: szyjkę - miast korka - twardy łeb wieńczy.
            Z takimi nigdy nic nie wiadomo.
            • Gość: McButelka Cieniasy IP: *.pec.torun.pl 14.11.03, 15:33
              Wysilcie się troche i zamiast bełkotać płytko, poatakujcie mnie
              konstruktywnie - śmiać mi sie chce, jak czytam te wasze denne wypowiedzi.
              Macie chłopcy zbyt młode "jaja" widocznie, żeby stanowić dla mnie opozycję.
              Poczytajcie sobie wasze ostatnie wypowiedzi jeszcze raz - wstyd...
              Żal mi jest, że nie ma tu nikogo inteligentnego tylko półmózgie cioty się
              odzywają.
              Popatrzcie też na swoje rodziny zanim na moją skierujecie wzrok. Widocznie
              brakuje argumentów w dyskusji. Na tym chyba skończę z wami dyskusję - chyba że
              ktoś się rozsądny odezwie. Będę za to linki dodawał jak zwykle.
              • Gość: Wiech Re: Cieniasy IP: 217.97.134.* 14.11.03, 15:58

Na szczęscie rzeczywiście nie ma tu ludzi na twoja miarę, a jesli nawet sie
                pojawiaja, to chwilowo.

Nie dziwi mnie też poziom całości twej wypowiedzi, choć - jak na ton luźny -
                dziwnie zaciskasz pupę.

cieszy mnie równiez, ze nie bedzie nam dane dalej czytac twoich dokonan
                epistolarnych, choc jak znam zycie, to tylko czcza deklaracja..

• Gość: McButelka Re: Cieniasy IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 14.11.03, 16:22
                  No tak, rozszyfrowałeś mnie, wcale nie mam zamiaru milczeć... Zbyt nudno by tu
                  było, gdybym przestał was drażnić - moglibyście znowu w spokoju odmawiać
                  różaniec.
                  • Gość: McButelka Re: Cieniasy IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 14.11.03, 16:24
                    Co ty wiech o mojej pupie... Miałem jednak rację - coś jest z tobą nie tak.
    • Gość: przem Re: Do Admina! IP: 158.75.48.* 14.11.03, 15:29
      to zależy z czym się puknie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka