Gość: Wrzosy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 21:47 No i co z tego! i tak nie jezdze na starowe autem!Nie jestem burzuj! i nie lubie sie dokladac do budzetu Zaleskiego,wiec te pare dni mi akurat roznicy nie zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyjezdny Strefa zero IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 02.12.03, 08:47 Jestem jednym z tych którzy niestety muszą załatwiać część swoich spraw zawodowych w Toruniu.To co mnie wczoraj spotkało przerosło moje wyobrażenie.Około godziny szukałem miejsca w którym mógłbym zaparkować samochód.Oczywiście spózniłem się na umówione wcześniej spotkanie.Mam nadzieję, że władze miasta uporają się z tym problemem szybko i wrócą stare wypróbowane zasady, dzieki którym spokojnie i przede wszystkim bezpiecznie mogłem parkować.Proszę władze miasta o podejście do sprawy bardzo poważnie.Muszę niestety jeszcze przed świętami znowu być w Toruniu i juz mnie krew zalewa na myśl co się wówczas będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
smuggle Re: Strefa zero 02.12.03, 16:15 Chyba przyjdzie nam poczekać z miesiąc albo więcej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Strefa zero IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 02.12.03, 09:06 Strata dla miasta z tytułu nie pobierania opłat parkingowych to jedno.Stracą jednak również właściciele sklepów znajdujących się na starówce.Ja wybrałem się niestety wczoraj do centrum właśnie do sklepów.Po półgodzinnym poszukiwaniu miejsca do parkowania - zrezygnowałem. Nie wrócę na starówkę dopóki wszystko nie wróci do sprawdzonych zasad tzn. wrócą parkingowi którzy dbają o to by było gdzie zaparkować.Wczoraj kierowcy stawiali samochody w takim nieładzie i bez głowy , że trudno to opisać. Liczę na szybką i skuteczną pracę władz miasta w celu przywrócenia dawnego porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman_ Re: Strefa zero IP: 212.160.129.* 02.12.03, 12:56 Teraz tylko patrzeć jak wypełzną tak zwani społeczni inkasenci i na hasło "Popilnować samochodu" większość, ze strach przed uszkodzeniami, będzie płacić tak jak to było jeszcze nie dawno na przeciwko banku PKO BP SA na ul. Grudziądzkiej. Natura nie toleruje próżni. Każde bezpańskie dobro znajdzie swego właściciela. Ta uwaga to do przeciwników płatnego parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torontoman Re: Strefa zero IP: 193.158.51.* 02.12.03, 13:29 Budzet peka w szwach z ilosci gotowki! Dalej tak trzymaj skorwysynu Zaleski... jest swietnie, nei prawdaz? Studenci chyba beda ksiazki wpierdalac taka nedza w tym popierdolonym kraju. bilety drozsze - niby dlaczego!?? parkowanie za darmo - burdel w miescie - straz miejska moglaby sie dorobic stawiajac mandaty za zle parkowanie - ale nikt o tym nie pomyslal. Skorwysyny! Odpowiedz Link Zgłoś