Dodaj do ulubionych

panie zaleski

IP: *.torun.mm.pl 11.12.03, 15:56
park wodny powstanie oczywiscie w bdgoszczy tak jak multikino i wiele innych
inwestycji i instytucji.panie zaleski co pan jeszcze spieprzy?
wiadukt,trzeci pas na moscie? tylko patrzec jak "pacific" przeniesie sie do
lubicza bo prezes niedal kasy na panska kampanie wyborcza? pan potrafi tylko
przecinac wstegi i machac batuta (final WOSP 2004 w toruniu i jeszcze te
kapele Boze leszcze kto tego slucha chyba te ramole z UM).
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: panie zaleski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 17:09
      a może tak dymisja? uwierzyłam i się mocno spaliłam na obietnicach
      Zaleskiego... miało być tak pięknie, a tymczasem jego decyzje są mocno
      kontrowersyjne i nie prowadzą do niczego...
      • Gość: Dość!!! Re: panie zaleski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 14:44
        Ludzie!!! Niedobrze mi się robi jak czytam te komentarze! Może Prezydent nie
        jest księciem z bajki z czarodziejską różdzką która zamienia wszystko w złoto,
        ale przypomnijcie sobie co działo się przez cztery lata zanim Zaleski został
        prezydentem!!! Poza wyprowadzeniem Camerimage z Torunia i jeszcze paru innych
        rzeczy KOMPLETNIE NIC!!! Festiwal był w mojej ocenie strategicznym
        przedsięwzięciem dla miasta!!! Toruń miał swój czas na antenie ogólnopolskiej
        telewizji, że nie wspomnę o pełnych knajpach i hotelach. Pan Zaleski
        przynajmniej próbuje coś robić, w przeciwieństwie do tych którzy potrafią tylko
        narzekać i krytykować! Posłuchajcie sami siebie, zrzędzicie aż do obrzydzenia!!!
        I jeszcze jedno!!! Brawo za Leszcze!!! Panie Prezydencie - wytrwałości...
    • Gość: Wacław Re: panie zaleski IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 12.12.03, 19:46
      Proponuję "pakt o nie agresji" Niech nasza społeczność lokalna pozostawi bez
      agresji władze miasta z Panem Prezydentem na czele na co najmniej najbliższe 12
      miesięcy. Władza będzie mogła w spokoju realizować cele i zadania które sobie
      narzuciła natomista mieszkańcy w spokoju bedą oczekiwali na efekty tej pracy.
      Wówczas będzie można na półmetku kadencji dokonywać ocen. Dzisiaj wyglada to
      mniej więcej tak: władza codziennie szuka po gazetach krytycznych artykułów na
      jej temat i myśli oraz intensywnie pracuje nad odpowiedziami natomiast
      mieszkańcy miasta są zniecierpliwieni. Po co to nawzajem się stresować.
      • Gość: Kamil Re: Miał swoje 100 dni Napoleon... IP: 80.48.189.* 25.12.03, 01:40
        Miał swoje sto dni Napoleonn sto dni Jaruzelski, a on chce 12 miesięcy...
        Wynocha i już ! Zaleski nie zrobi nic nawet przez cztery lata. Rozwiązanie ? -
        referendum !
        • Gość: Kamil Re: Do gościa, któty mówi dość... IP: 80.48.189.* 29.12.03, 17:48
          Gościu, siądź pod mym liściem i (odpocznij) posłuchaj sobie... Pan Zaleski nie
          pracuje za darmo. Dostaje 10 tys. zł na miesiąc - to tyle ile zarabia dwóch
          nauczycieli stażystów przez rok. Nasze miasto jest zbyt biedne i zadłużone, aby
          tolerować nieudaczników. Miniony rok prezydent Torunia może sobie zapisać w
          notatniku jako rok swoich wielkich niepowodzeń. Ciekawy jestem w jakim wydziale
          UM pracujesz?
          • Gość: Dość!!! Re:Do Kamila od "gościa, któty mówi dość..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 11:45
            Kamilu!!! Muszę Cię rozczarować, choć pewnie i tak mi nie uwierzysz, ale nie
            pracuję w UM! Więcej! Wcale nie chciałbym tam pracować!!! I nie chciałbym tych
            10 tyś (zdaje się że brutto)które ma prezydent. Z tymi problemami i z
            tym 'obstrzałem' w prasie??? Niee!!!
            A jeżeli chodzi o narzekanie - nienawidzę!!! Czasami mam wrażenie że piszą
            tylko sfrustrowani ludzie, którzy chyba się w ten sposób dowartościowują!!! Jak
            mi coś nie odpowiada, to rękawy do góry i biorę sie do roboty!!! No ale, chyba
            odbiegam od tematu, a poza tym świata nie zmienię!!!
            Konkluzja! Nikogo nie stawiajmy na piedestał i nikogo nie skreslajmy na
            starcie! Poczekajmy jeszcze trzy lata i wtedy wystawmy oceny i nie oczekujmy
            cudów, do sukcesów idzie się małymi kroczkami, powoli i konsekwetnie!!! I tego
            też zyczę Panu Prezydentowi i wszyskim mieszkańcom na Nowy Rok: Sukcesów i
            konsekwencji w działaniu!!!
            • Gość: saba Re:Do Kamila od "gościa, któty mówi dość..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:14
              Lepiej niech pan prezydent nie bedzie konekwentny w swoim dzialaniu bo mogloby
              oznaczac koniec Torunia. A dostrzeganie zlych stron czyjegos dzialania i
              mowienie glosno o tym co nam sie nie podoba nie ma nic wspolnego z narzekaniem
              i frustracja.
    • czabik2 Re: panie zaleski 12.12.03, 21:22
      Leszcze - coś strasznego. Na WOŚP gra się rocka a nie coś takiego. Coś ostrego
      i ciężkiego by dali!
      • Gość: Leszcz Re: panie zaleski IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.12.03, 15:39
        Wygwizdajmy Leszcze i obrzućmy błotem - niech popamiętają chamski festyn w
        Toruniu do końca życia... Może wtedy za rok ktoś sprowadzi Acid Drinkers albo
        Vadera na wosp!!!
        Co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka