Gość: qba ;) IP: *.oborniki.net / *.oborniki.net 11.01.04, 22:03 fajnie bylo, ale czemu nie ma mnie na zdjeciu :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MasterOfDisaster Re: Studniówka w III LO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 22:47 Było spoko, ale czemu nie można było nic swojego wnosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Studniówka w III LO IP: *.oborniki.net / *.oborniki.net 11.01.04, 22:59 no bo wcale nikt nic nie wniosl :P ciekawe, czy maja wiecej zdjec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Studniówka w III LO IP: *.wroc.gazeta.pl 12.01.04, 09:24 Niedługo wrzucimy więcej fotek - będą też w dziale „Matura” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba from LO Nr III Re: Studniówka w III LO IP: *.oborniki.net / *.oborniki.net 12.01.04, 15:35 dzial matura to ten tu: www2.gazeta.pl/edukacja/0,27113.html?? Btw. nasze lo sie nazywa teraz LO Nr III, a nie III LO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Re: Studniówka w III LO 11.01.04, 23:50 Miło wspomnieć czasy minione, szczegolnie, że też jestem absolwentem III-ki. No i nie mogę się powstrzymać... Wiem, że matematyki nadal uczy mój wychowawca - Pan Józef Łoziński. Ale mam kilka innych pytań. Czy na Polskim nadal straszy prof. Bednarek? I czy alternatywą nadal jest jego przeciwieństwo - dobroduszny prof. Romanowski? A W- F nadal prowadzi prof. "Łysy Jacek"? ;-) A biologii nadal uczy prof. Kruczkowska, której pisałem na klasówkach bajki o strasznej motylicy wątrobowej, za co dostałem trzy z dwoma? Ponieważ dyrektorem, jak wyczytałem, nadal jest M. Głowacki, więc nie wątpię, iż przemówienia wszelkie nie mają końca. ;-)) Eeech, chyba się będę musiał wybrać na stare śmieci... Pozdrowienia dla Trójkowiczów i... matura nie jest taka straszna! :-) Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasterOfDisaster Re: Studniówka w III LO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 00:28 Wszyscy ci nauczyciele wciąż pracują w Trójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasterOfDisaster Re: Studniówka w III LO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 00:29 Polecam Tobie i innym: www.lo3.wroc.pl forum.lo3.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Re: Studniówka w III LO 13.01.04, 14:25 Gość portalu: MasterOfDisaster napisał(a): > Polecam Tobie i innym: > www.lo3.wroc.pl > forum.lo3.wroc.pl Piękne dzięki za te namiary. :-) Bardzo się cieszę, że powstała strona III LO oraz że istnieje forum. Tym niemniej z wielkim żalem przyjąłem wiadomość o śmierci P. Prof. E. Krawczyk. Pani Profesor nigdy mnie nie uczyła, ale ostatecznie jest fragmentem historii tej szkoły. Cześć Jej Pamięci. Pozdrawiam, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka III Re: Studniówka w III LO IP: 156.17.253.* 12.01.04, 13:05 O..... Ja też jestem absolwentką "Trójki". Studniówkę miałam dokładnie 10 lat temu...... Moją wychowawczynią była Pani Profesor Bednarek:, matmy uczył Prof. Łoziński, a j. polskiego Prof. Romanowski. Mam wrażenie, że było to wczoraj... Trzymam kciuki za tegorocznych maturzystów.Zdacie!!! Do "Trójki" chodzą przecież najlepsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Re: Studniówka w III LO 13.01.04, 14:30 Gość portalu: absolwentka III napisał(a): > Moją wychowawczynią była Pani Profesor Bednarek:, To też złota kobieta jest. Uczyła mnie niemieckiego przez pełne 4 lata mojej bytności w III LO. Z tego co wiem, obecnie jest już na emeryturze (odchodziła w tym samym roku, co ja [1997], albo rok później - nie pamiętam...). > Trzymam kciuki za tegorocznych maturzystów.Zdacie!!! Do "Trójki" chodzą > przecież najlepsi:) RIGHT! :-)) Pozdrawiam, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuad Re: Studniówka w III LO IP: *.ing.uni.wroc.pl 28.01.04, 11:27 No proszę. Bratnią duszę tu przygnało... A ja dzisiaj Binia spotkałem:) Pozdrowienia dla byłych i obecnych trójkowiczów. Tym ostatnim zazdroszczę imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś