joan.29 18.10.09, 16:42 Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobrego pediatrę dla dziecka który przyjeżdża na wizyty domowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia33 Re: Pediatra dla niemowlaka 20.10.09, 20:51 Świetna jest dr Karnas ze szpitala im. Korczaka. Przyjeżdża zawsze, bierze 100 zł za wizytę. Wspaniała, wspaniała kobieta! Gdyby nie ona, to nie wiem, czym skończyłaby się choroba mojej córki - 3 pediatrów nie zauważyło zapalenia płuc, a dr Karnas, wezwana w desperacji do domu, od razu po zbadaniu i obejrzeniu dziecka zdiagnozowała poważne zapalenie płuc. Szczerze polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pediatra dla niemowlaka IP: *.chello.pl 27.10.09, 20:44 Z tego samego szpitala polecam dr Michalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Pediatra dla niemowlaka 28.10.09, 16:48 Tak, ale dr Michalski zasadniczo na wizyty już nie jeździ. To on mi dał namiary na dr Karnas, mówiąc, że odkąd ma prywatny gabinet na wizyty domowe po prostu brak mu czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pediatra dla niemowlaka IP: 94.254.234.* 01.11.09, 06:20 Czy mogłabym tez otrzymac namiary na dr Karnaś mój mail to katarzyna.preiss@gmail.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś