Dodaj do ulubionych

Sylwester we Wrocławiu

13.11.09, 13:47
Czy ktoś moze mi poradzić gdzie spędzić tegorocznego Sylwestra?
Czekam na propozycje jakiś sprawdzonych miejsc we Wrocławiu.
Obserwuj wątek
    • membrum_virile Re: Sylwester we Wrocławiu 13.11.09, 17:22
      Platforma Rynku.
      Miejsce to jest przed sławną już na całą Polskę imprezą z "Dodom"
      dobrze sprawdzone przez policyjnych pirotechników...
    • Gość: kinia Re: sprawdzimy IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.09, 20:27
      Jak się ma dzieciaki odchowane,to i się coś odłoży na sylwestrowe szaleństwa;)
      Nie wiedziałam,że miałam poszukać ofert dla studentów;)

A to rzeczywiście chyba Rynkowa Doda i parę fajerwerków wystarczy.

Pozdrawiam Panie Inspektorze...Tobie też życzę szmpańskiej zabawy!...może przy szukaniu bogacących się na Allegro:)))
    • Gość: kinia Inspektor KS IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.09, 20:30
      A właściwie co to znaczy: Inspektor KS ?
      Że niby inspektor ksiądz?...Czy miało być może Inspektor US?
      :)
    • Gość: fijoł Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.217.146.194.generacja.pl 14.11.09, 17:07
      Tańsza oferta jest jeszcze w Firleju we Wrocławiu. Mozna sprawdzić.
      • Gość: huenna Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 15:53
        Rzeczywiście oferta firleja zdaje się być rozsadną.
        event.firlej.wroc.pl/n,20,Sylwester_2009-2010
        Czy spędzał tam ktoś już moze sylwestra? 2 stówy to nie majątek ale
        zawsze warto spytać ;)
        • Gość: kinia Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 16.11.09, 16:04
          Ktoś tu zarzucił,że w Duecie to drogo,a w Firleju niby taniej-porównując te dwie oferty-jedna za 220(potem za 250) druga za 270(potem za 290),więc tylko 40-50zł różnicy to patrząc na menu uważam,że Duet wypada lepiej.
          Rozumiem,że dla niektórych te 50zł(czyli 100zł za parę) to już dużo,ale to zależy na czym komu zależy;)
          P.S.Nie mówię przy tym,że oferta Firleja jest zła-po prostu zawsze warto popatrzeć co kto oferuje w danej cenie.
          • Gość: huenna Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.09, 15:24
            No wiesz, 50 zł róznicy na 1 bilecie to przy parze daje całą stówę,
            więc jak dla mnie to duuuza róznica, a co do oferty dwóch klubów to
            nie porównuje, kwestia gustow i indywidualnych oczekiwań, Ja po
            prostu chce się dobrze bawić, zjeść i nie stracić przy tym fortuny :)
            Ale dzięki za radę.
        • Gość: kaska Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 18:14
          ja byłam w firleju w zeszłym roku - grał wtedy zespół muzyczny, ale
          w tym roku widze ze juz gra dj, więc nie wiem jaka bedzie oprawa
          muzyczna - duzo zalezy od muzyki. Ten zespół w zeszłym roku był
          super, więc jak dj będzie tak samo profesjonalny, to też powinnaś
          się dobrze bawic. Reasumując - możesz śmiało zaryzykować :) Ja nie
          załowałam, wspominam dobrze :)
          • Gość: ano Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 23.11.09, 11:11
            taki srednio z sensem ten watek... ale co do firleja, to wybieram sie tam wlasnie z powodu dj, bo po ostatnim weselu, na ktorym bylam mam uraz do wszelkich zespolow "imprezowych" ;)

>kinia
            echh chcialabym kiedys moc pozwolic sobie na tracenie 100 zl, ale poki co nie zapowiada sie ;) wiec cena tez jest wazna

mam nadzieje ze wszyscy, nie zaleznie od miejsca, bedziemy sie dobrze bawic :)
            • Gość: kinia Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.09, 21:21
              Nadal uważam,że Firlej wcale nie jest tańszy,bo za to co proponują to naprawdę jakis żart!
              Danie alla chili con carne,bigos,jajka,trochę śledzia,dwie sałatki i troszkę mięsa z wędliną(nawet nie ma 100g/os)...no i 0,5 l wodki na parę i to wszystko za 250zł!
              To menu nawet nie za 120zł,a co dopiero za 250,-...
              Jak kto tam uważa,ja idę do Restauracji Duet...sami sobie zobaczcie co mają za cene 290zł(info na ich stronie)
    • tomek854 Re: Sylwester we Wrocławiu 16.11.09, 23:18
      Ale fajnie kasują w tym wątku... Oczywiście nie ma śladu po skasowanych wątkach,
      więc cała dyskusja wydaje się bez sensu :-)
      • Gość: Jaruzelsky Re: Sylwester we Firleju IP: *.iitd.pan.wroc.pl 17.11.09, 13:06
        Ja tam juz kupiłem bilety i mysle, ze bedzie spoko
      • Gość: kinia Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.09, 09:30
        No tak,dyskusja np nt Inspektora KS tym bardziej wydaje się bez sensu;)
        Co do skasowanych wątków-pewnie spowodowały to umieszczone linki do restauracji organizujących Sylwka:(
        A szkoda-mogli skasować same linki,a zostawić choć spis,bo pewnikiem komuś by się przydał..A tak znów każdy musi szukać w "gąszczu" ofert..których prawie nie ma:(
        • tomek854 Re: Sylwester we Wrocławiu 18.11.09, 17:08
          Ja nie mam nic przeciwko temu, ze reklamy znikaja. Mi sie nie podoba,ze znikaja
          bez sladu i nie wiadomo ze tam cos bylo przez co odpowiedzi wygladaja bez sensu.
          Powinno zostac "post usuniety".
          • Gość: kinia Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.09, 01:27
            Ktoś się pytał o sylwestra...ktoś wyszukał oferty...może zapomniał o Firleju,ale przynajmniej było z 5 ofert w różnych miejscach.
            Cóż,prawo Gazety,żeby zażądać pewnie co najmiej z 1,5 tys od klubu czy restauracji za reklamę imprezy...więc inne reklamy niemile są widziane..
            To prawda,że linki które poumieszczałam to jakas promocja dla tych miejsc..tak samo jak link do Firleja,który przypadkiem został:)

Ale i tak uważam,że powinno się w takim razie skasować także moje posty,które były odpowiedzią dla Pana Inspektora KS,bo głupio wyglądają;)
    • Gość: lotnik Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.static.tvk.wroc.pl 17.11.09, 17:08
      otworzyli nowe tanie polaczenia z Europejskimi stolicami, zamiast spedzac
      sylwestra z jedynka warto sie zastanowić czy by nie wyleciec do Paryza, Londynu
      albo Barcelony :)))

www.tuwroclaw.com/wiadomosci,na-sylwestra-samolotem,wia5-3273-793.html
    • Gość: kinia Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 18.11.09, 10:03
      ..
    • Gość: Platformers Re: Bardzo nam przykro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 12:31
      W związku z ogólnoświatowym kryzysem w tym roku na Sylwestra w Rynku wydamy
      tylko 300 tys. zł. Dla porównania w roku ubiegłym 2,5 mln. zł.
      Skromniej to nie znaczy smutniej. Bawimy się wesoło i bezpiecznie za co przez
      cały karnawał w 2010 r. pan prezydent będzie nam dziękował w TVP, a pewnie i w
      Polsacie.
      • Gość: ansekabanse jasek? IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.09, 14:44
        a był ktoś może w hotelu Jasek?
        warto się zastanowić nad ich ofertą?
        • Gość: kinia Re: jasek? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.11.09, 21:08
          Jasek nie wygląda źle:)
    • Gość: Stinkfist Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 13:47
      Polecam Firlej!
      • Gość: kinia Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.09, 21:30
        Ale co tu polecać?...Widziałes ich menu?
        www.wrocek.pl/wydarzenia/pokaz/4643/Sylwester_w_Firleju/
        Wkurza mnie,że ktoś myśli,że za wyjątkową noc trzeba wyjątkowo "zedrzeć",niewiele dając w zamian:(((
        • Gość: o Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.09, 19:58
          A ja polecam coś innego
          www.e-sylwester.pl/sylwester_09_10_partynice_jacks_city_wroclaw-sylwester-773.html
          250 zł dużo jedzenia i nie szwedzki stół tylko serwowane i bez balowych ubrań
          • Gość: jola Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.aster.pl 02.12.09, 21:06
            Ja chyba jednak wole spedzic ten wieczór w bardziej kameralnym
            gronie- czyli szukam sobie teraz na esky miejsca w hotelu we
            Wrocławiu.
        • Gość: kinia-nerwus? Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 17:50
          kinia a co ty się tak na tego Firleja uwziełas? Nie martw się.. w duecie też ci się sprzeda ta impreza, tylko wyluzuj, bo bardziej odstraszasz od tego duetu niż zachęcasz :)
          • Gość: Charon Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 08:12
            warto sprawdzić "Hekate" na ul. Osobowickiej 59 - pyszne jedzenie, niezapomniana
            zabawa i niepowtarzalna atmosfera.
            • Gość: witch Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.09, 11:57
              Byłam w Firleju w zeszłym roku. Było świetnie. I w tym roku się wybieram, myślę,
              że warto, nie jest to jakaś wygórowana stawka, a Firlej trzyma fason i z tytułu
              gwarantuje dobrą zabawę.
            • Gość: hs Re: Sylwester we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 22:00
              A możesz coś więcej napisać o Hekate? Zwłaszcza jaka cena?
              • Gość: ... Hekate IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.09, 16:12
                Hekate to kawiarnia przy Cmentarzu Osobowickim;)
    • kolejar Re: Sylwester we Wrocławiu 17.12.09, 02:10
      Najlepszy Sylwester będzie tam, gdzie będę grał. Na dziś jeszcze nie wiem gdzie
      i z kim, ale coś będzie, oj będzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka