Gość: Igi IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 21.01.04, 19:05 Nareszcie coś sie zaczyna dziać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Dlaczego kolejne McGowno? IP: 212.127.95.* 21.01.04, 19:14 Nie Moze powstac cos z klasa ? Bedzie gorzej smierdzialo niz teraz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 21.01.04, 19:19 Bez przesady, jeśli nie chcesz tam jeść to poprostu nie jedz. Ja się ciesze przede wszytkim z tego, ze nareszcie coś sie zaczyna dziać, jakieś inwestycje, ludzi, którzy będą dbali choć troche o dworzec. Teraz kolejne inwestycje są tylko kwestią czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.04, 23:05 MacDonald wyznacznikiem postepu cywilizacyjnego? To ja juz wole bar mleczny jak w Misiu. A na serio, to nie mozna tam zrobic pieciogwiazdkowej restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.04, 23:36 oczywiście a ponadto: aquapark, galeria sztuki współczesnej, oranżeria, sala koncertowa na 400 miejsc, kino Imax, dom handlowy Harrods i Centrum Gugenheima ! ktoś pamięta jeszcze takie przysłowie: lepszy wróbel w garści niż ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.04, 23:44 Juz wiem. Rafis pracuje w Macdonaldzie i zre na sniadanie hamburgery z szejkami. Odpowiedz Link Zgłoś
luka182 Re: Dlaczego kolejne McGowno? 22.01.04, 00:14 no i co z tego, ze to MacDonalds... cokolwiek niech sie tam otworzy, co bedzie o porzadek i swoj wizerunek dbalo.. bo raczej nie mozna liczyc na to, ze jakas budka z bułkami z parowka bedzie przyjeman dla oka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolobolo Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: 212.127.95.* 22.01.04, 23:26 Nie mozemy byc tak bezkrytyczni wobec kazdej inwestycji. 1) od McDonalda smierdzi - nie wiem czy nie gorzej niz od lumperi 2) McDonald wyglada oblesnie - design na pewno nie wkomponuje sie w otoczenie - kolorowe pstrokate diskopolowe ogrodki, i ten usmiechniety pajac 3) Dlaczego musimy byc skazani na miesne jedzenie - a co jesli ktos jest vege np. ja ? Poza Knysza, ktora w sumie vege nie jest (panie, ktore przyrzadzaja mieso tymi samymi szczypcami nabieraja pozniej warzywa), frytkami smazonymi na oleju z dodatkiem smalcu nic tam nie ma... dlaczego nie zrobic np. serii mini restauracji z roznych krajow - arabska, chinska, indyjska, polska etc...? bylby zajebisty klimat a tak... powita ludzi smrod i obrzydliwe logo McShitu... Wroclaw przestaje miec specyficzny klimat a robi sie tu jakas popelina pseudo- wielkomiejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Skandal! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.04, 19:46 Gdzie ja teraz biedny bede zarabiac swoja dupa na zycie? Jeszcze mi Gwarna zamienia w ekskluzywna ulice i gdzie ja sie biedny podzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Skandal! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.04, 22:43 Nie martw się. Jest fajne miejsce w moim burdeliku na Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur975 Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: 62.233.249.* 22.01.04, 15:29 My to wszystko już mamy. aquapark - fontanna galeria sztuki współczesnej - graitti się zrobi oranżeria - ? sala koncertowa na 400 miejsc - biedak który gra na skrzypcach nawet i 1000 miejsc kino imax - kino dworcowe dom handlowy - kiosk centrum coś tam - sie wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długi Re: Dlaczego kolejne McGowno? IP: 195.117.149.* 22.01.04, 14:07 > A na serio, to nie mozna tam zrobic pieciogwiazdkowej restauracji? Niestety raczej nie - bogaci rzadko odwiedzają dworzec PKP. Raczej jeżdżą samochodami lub latają samolotami. Więc ci, którzy jeżdżą pociągami chodzili by głodni, a ta restauracja stała by pusta i nie zarabiała by na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxWroc Re: Inwestycje na Dworcu Głównym IP: *.kr.k.pl / *.Korbank.COM 22.01.04, 11:09 ja tez sie ciesze-niewazne czy mcdonald wazne ze cos zaczyna sie dziac i mam nadzieje ze za nimi pojda inni-a swoja droga uwazam ze mc to bardzo dobra inwestycja w tym miejscu-podrozni beda mogli szybko cos zjesc w czystym i schludnym miejscu i niedrogo-przeciez nie mogli tam otworzyc ekskluzywnej restauracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Restauracja? Bar! IP: *.vogel.pl 22.01.04, 13:58 Rozumiem, że McDonald nazywa swoje jadłodajnie restauracjami. Ale dlaczego Wyborcza mu wtóruje? Przecież to są bary! Czy redaktorzy Gazety nie chodzą do restauracji? Chyba nie musicie się bać, że McDonald wytoczy Wam proces? Wystarczy wtedy powołać na biegłego Kuronia, Makłowicza albo jakąś panią Gesler i wszystko będzie jasne. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Re: Inwestycje na Dworcu Głównym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 19:01 Galerie, fitness club, baseny, restauracje. Dlaczego pisać o tym z przekąsem. Dworzec Główny to wszystko rzeczywiście może pomieścić. Świetlica dworca na 1 piętrze to wspaniała sala na galerie. Ciąg sal wzdłuż hali kasowej to możliwy ciąg różnego rodzaju miejsc godziwego spędzania wolnego czasu. Dworzec Główny ma jedną wadę - jest własnością PKP - nieruchawego molocha który niczym nie potrafi administrować. Potrafi raczej dewastować. Co do MacDonalda - właśnie dworzec to niezłe miejsce na taki bar szybkiej obsługi, a nie Rynek. Zastanówcie się państwo i podyskutujcie co też mogą pomieścić podziemia dworca, a są ogromne. Najważniejszą kwestią jest mieć spójną, konkretną, całościową koncepcję i ją konsekwentnie realizować. Ale skoro nie ma koncepcji i konsekwencji co zrobić z całym PKP!?! Gdyby tak zabrać dworzec kolejarzom? Odpowiedz Link Zgłoś