Dodaj do ulubionych

pilnie tanio weterynarz

20.11.09, 11:39
jeatem parę dni przed wypłatą a tu problem z suką (wypadająca
macica) polećcie co robić
Obserwuj wątek
    • tenshii Re: pilnie tanio weterynarz 20.11.09, 11:51
      Pożyczyć. Pójść do weterynarza i powiedzieć, że pieniądze będą za parę dni. Zostawić coś w zastaw. Niemniej jednak wielu weterynarzy w takich przypadkach pomoże psu bez pieniędzy i poczeka na zapłatę.
      A Wasz weterynarz? Chyba macie jakiegoś stałego weta?

Wypadająca macica to duży problem i nie można czekać. Brak pieniędzy niestety nie jest argumentem. Zacznij działać.
      • Gość: Dora Pilnie tanio weterynarz IP: 194.204.135.* 20.11.09, 17:02
        Polecam lekarza z Ząbkowic Śląskiech,tanio i dobrze .Sama jeździłam tam w
        ostatnim tygodniu i sterylizowałam suczki we Wrocławiu za jedną krzyczeli
        300-350 zł ,a w Ząbkowicach za 100-120 zł .
        • kierowniczka46 Re: Pilnie tanio weterynarz 21.11.09, 18:46
          prosze o namiary na weterynarza z ząbkowic telefon..
          • nastyyy Re: Pilnie tanio weterynarz 21.11.09, 19:01
            A ja przyłączę się przy okazji.. Polećcie mi jakiegoś weta w okolicach
            centrum/rynku. Do tej pory jeździłam na psie pole do rewelacyjnego weta, ale
            nie mam w tej chwili możliwości transportu, a dla psiaka, a jeszcze bardziej dla
            (z nim) mnie podróż mpk to męka. Jak już wsiądzie, to ok - jeżeli nikt mu nie
            zacznie przeszkadzać ;p Ale sama nie jestem w stanie go wciągnąć do autobusu, bo
            na początku strasznie się boi.. Więc mam nadzieję, że jest ktoś godny polecenia
            w moich okolicach..
            • diego_8 Re: Pilnie tanio weterynarz 22.11.09, 12:06
              Nastyyy, a możesz podać namiary na tego dobrego weta na Psim Polu? Bo my
              jeździmy z Zakrzowa do naszego świetnego weta na Partynicką, znamy go, lubimy i
              cenowo też jest w sam raz ;) Ale jakby stało się coś wymagającego nagłej
              interwencji, dobrze byłoby znać kogoś dobrego na miejscu.
            • Gość: anka Re: Pilnie tanio weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 12:57
              Polecam weterynatrzy z ul.Inowrocławskiej, na przeciwko stacji pogotowia, trzeba
              wejść miedzy bloki i od tyłu marketu przy Legnickiej jest weterynarz. Chodzę tam
              już parę lat ze swoimi zwierzakami i jestem zadowolona. Mają duże doświadczenie,
              dobry sprzęt i co najważniejsze nie zdzierają kasy.
    • Gość: helmut powrot macicy IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.09, 19:21
      poszukaj dobrego ginekologa, i nie maltretuj swej kobiety..... a
      macica wroci na swe honorowe miejsce
    • Gość: Dolittle Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 23:02
      Skoro nie potrafisz znaleźć weterynarza (do tego taniego) i spamujesz na forum to może daj sobie spokój z psami, a właściwie daj spokój suce.
      • nastyyy Re: Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? 22.11.09, 11:34
        Dolittle - jeśli wybierasz pierwszego lekarza, który pojawi się po wpisaniu w
        google frazy, to naprawdę gratuluję. Niestety, odpowiedzialne osoby szukają
        kogoś, kto dobrze zajmie się psiakiem, a nie tylko weźmie kasę.. Już miałam z
        takim do czynienia - na pierwszym szczepieniu nie sprawdził nawet, czy psiak się
        dobrze rozwija.. Naprawdę, jeśli nie znasz się, to nie krytykuj. Bo tu nie
        chodzi o wyręczenie w korzystaniu z wyszukiwarki, ale o radę.
        • Gość: Dolittle Re: Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 15:22
          Droga nastyyy, znam się na psach wystarczająco dobrze, by wiedzieć, że szukanie porady na ogólnomiejskim forum jest poronionym pomysłem, podobnie jak szukanie pomocy w momencie, kiedy coś się z czworonogiem dzieje niedobrego. To tyle z mojej strony.
          • nastyyy Re: Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? 22.11.09, 16:01
            Pewnie każdy ma swojego stałego weterynarza. Trudno przewidzieć, co będzie
            porabiał lekarz, jak akurat psiakowi coś się dzieje - czy będzie chory, czy
            będzie na urlopie. Czasem nie można czekać, aż lekarz wróci i trzeba na gwałt
            szukać innego.. Chyba lepiej na forum miejskim, gdzie choć parę osób się wypowie
            na temat napisać, niż na forum o psiakach, gdzie można nie trafić na osoby
            znające lekarzy w danym mieście?
    • Gość: ninnnus Re: pilnie tanio weterynarz IP: 91.90.162.* 22.11.09, 19:49
      A ja polecę Leo na Prostej (boczna Grabiszyńskiej) - fachowcy, do tego b.
      sympatyczni, indywidualne podejście, wydaje mi się, że nie zdzierają.
    • evrin Re: pilnie tanio weterynarz 23.11.09, 09:57
      Mojego kota uratowali na ul. ledóchowskiego. Na klinikach mimo, ze zainkasowali 600 zl powiedzieli, ze zdechnie a tam znalezli sposob i kot ma sie dobrze :) prowadzi ta przychodnie malzenstwo, ona b. mila on mily tylko dla zwierzat ale o to przeciez chodzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka