kierowniczka46 20.11.09, 11:39 jeatem parę dni przed wypłatą a tu problem z suką (wypadająca macica) polećcie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshii Re: pilnie tanio weterynarz 20.11.09, 11:51 Pożyczyć. Pójść do weterynarza i powiedzieć, że pieniądze będą za parę dni. Zostawić coś w zastaw. Niemniej jednak wielu weterynarzy w takich przypadkach pomoże psu bez pieniędzy i poczeka na zapłatę. A Wasz weterynarz? Chyba macie jakiegoś stałego weta? Wypadająca macica to duży problem i nie można czekać. Brak pieniędzy niestety nie jest argumentem. Zacznij działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Pilnie tanio weterynarz IP: 194.204.135.* 20.11.09, 17:02 Polecam lekarza z Ząbkowic Śląskiech,tanio i dobrze .Sama jeździłam tam w ostatnim tygodniu i sterylizowałam suczki we Wrocławiu za jedną krzyczeli 300-350 zł ,a w Ząbkowicach za 100-120 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
kierowniczka46 Re: Pilnie tanio weterynarz 21.11.09, 18:46 prosze o namiary na weterynarza z ząbkowic telefon.. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Pilnie tanio weterynarz 21.11.09, 19:01 A ja przyłączę się przy okazji.. Polećcie mi jakiegoś weta w okolicach centrum/rynku. Do tej pory jeździłam na psie pole do rewelacyjnego weta, ale nie mam w tej chwili możliwości transportu, a dla psiaka, a jeszcze bardziej dla (z nim) mnie podróż mpk to męka. Jak już wsiądzie, to ok - jeżeli nikt mu nie zacznie przeszkadzać ;p Ale sama nie jestem w stanie go wciągnąć do autobusu, bo na początku strasznie się boi.. Więc mam nadzieję, że jest ktoś godny polecenia w moich okolicach.. Odpowiedz Link Zgłoś
diego_8 Re: Pilnie tanio weterynarz 22.11.09, 12:06 Nastyyy, a możesz podać namiary na tego dobrego weta na Psim Polu? Bo my jeździmy z Zakrzowa do naszego świetnego weta na Partynicką, znamy go, lubimy i cenowo też jest w sam raz ;) Ale jakby stało się coś wymagającego nagłej interwencji, dobrze byłoby znać kogoś dobrego na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pilnie tanio weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 12:57 Polecam weterynatrzy z ul.Inowrocławskiej, na przeciwko stacji pogotowia, trzeba wejść miedzy bloki i od tyłu marketu przy Legnickiej jest weterynarz. Chodzę tam już parę lat ze swoimi zwierzakami i jestem zadowolona. Mają duże doświadczenie, dobry sprzęt i co najważniejsze nie zdzierają kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut powrot macicy IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.09, 19:21 poszukaj dobrego ginekologa, i nie maltretuj swej kobiety..... a macica wroci na swe honorowe miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolittle Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 23:02 Skoro nie potrafisz znaleźć weterynarza (do tego taniego) i spamujesz na forum to może daj sobie spokój z psami, a właściwie daj spokój suce. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? 22.11.09, 11:34 Dolittle - jeśli wybierasz pierwszego lekarza, który pojawi się po wpisaniu w google frazy, to naprawdę gratuluję. Niestety, odpowiedzialne osoby szukają kogoś, kto dobrze zajmie się psiakiem, a nie tylko weźmie kasę.. Już miałam z takim do czynienia - na pierwszym szczepieniu nie sprawdził nawet, czy psiak się dobrze rozwija.. Naprawdę, jeśli nie znasz się, to nie krytykuj. Bo tu nie chodzi o wyręczenie w korzystaniu z wyszukiwarki, ale o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolittle Re: Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 15:22 Droga nastyyy, znam się na psach wystarczająco dobrze, by wiedzieć, że szukanie porady na ogólnomiejskim forum jest poronionym pomysłem, podobnie jak szukanie pomocy w momencie, kiedy coś się z czworonogiem dzieje niedobrego. To tyle z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Musisz śmietnik robić na forum z powodu suki? 22.11.09, 16:01 Pewnie każdy ma swojego stałego weterynarza. Trudno przewidzieć, co będzie porabiał lekarz, jak akurat psiakowi coś się dzieje - czy będzie chory, czy będzie na urlopie. Czasem nie można czekać, aż lekarz wróci i trzeba na gwałt szukać innego.. Chyba lepiej na forum miejskim, gdzie choć parę osób się wypowie na temat napisać, niż na forum o psiakach, gdzie można nie trafić na osoby znające lekarzy w danym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninnnus Re: pilnie tanio weterynarz IP: 91.90.162.* 22.11.09, 19:49 A ja polecę Leo na Prostej (boczna Grabiszyńskiej) - fachowcy, do tego b. sympatyczni, indywidualne podejście, wydaje mi się, że nie zdzierają. Odpowiedz Link Zgłoś
evrin Re: pilnie tanio weterynarz 23.11.09, 09:57 Mojego kota uratowali na ul. ledóchowskiego. Na klinikach mimo, ze zainkasowali 600 zl powiedzieli, ze zdechnie a tam znalezli sposob i kot ma sie dobrze :) prowadzi ta przychodnie malzenstwo, ona b. mila on mily tylko dla zwierzat ale o to przeciez chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś