Dodaj do ulubionych

Polonez dla Fredry 2004

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.04, 14:19
nas nie puscili :( z VI LO poszly tylko te klasy co nie mialy lekcji,albo
ktos sie zerwal. A w tresci artukulu to nie z V wypowiadala sie dziewczyna,
tylko Aga z mojej klasy :) Czyli VI LO nie bralo oficjalnie udzialu :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia4bl/XIX Re: Polonez dla Fredry 2004 IP: *.e-wroc.com 23.01.04, 15:06
      Było rewelacyjnie!!!troszke nam nie wyszło,bardziej wyglądało to jak masowe
      przejście przez rynek niż polonez ale i tak była super zabawa!
    • Gość: Agniecha VI Lo :) PolDek.. ::. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.01.04, 15:24
      Taaa... Fajnie Bylo chociaż troche niezorganizowane.. najpierw patrami, potem
      czwórkami, ósemkami a na końcu to 12 trza bylo tańczyć, ale było bardzo fajnie
      i wesoło :)Taaa... a w tym artykule to chyba rzeczywiście jest mowa o mnie, bo
      jakis pan mnie zaczepił, to znaczy nie jakiś tylko dzeinnikarz Wyborczej i
      pytał o to i owo :D i sie troszke zdziwił ześmy sie tylko we dwie zerwały !!
      Ale no cóż,próbowałyśmy legalnie, ale sie nie dało a takiej okazji to nie można
      było przegapić przecież :) Pozdrawiam :*
    • Gość: MISIACZEK+ Re: Polonez dla Fredry 2004 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 16:31
      OJAJAJJJ! super! nawet mrozik nie był taki zły...tylko czemu nie było słychać
      wodzireja i jego poleceń???ale było zabawnie! + dla klauna Szoko, który z
      wyczyciem taktu prowadził naszą klasę..! Pozdrawiamy. Pa.
    • Gość: 9-tka To był polonez ??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.01.04, 17:05
      Ja widziałem, że oni szli przez Rynek jak stado baranów ale na pewno nie
      tańczyli.

I co to do licha jest Technikum Hodowli Koni z Krzyżowic??? Kolejna szkoła
      produkująca bezrobotnych absolwentów???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka