Dodaj do ulubionych

TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!!

21.01.04, 10:34
W poniedziałek TRIADA została sprzedana komuś zzagranicy kto mocno chce wejść
w Polskę.Mam dobrego znajomego w biurze i mi to wszystko
potwierdził.Szczegóły mi poda jutro.
Ciekawa co to za gigant ich połknął...TUI?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;))) Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 11:36
      czesc może Twój stary łyknął Triade? Widze że bardzo ufasz plotkom, no ale to
      już Twój problem, życze powodzenia, jak juz bedziesz wiedział daj znać, bo to
      może bedzie kolejne wcielenie Big Blue?
      pozdrawiam, i miłego łykania dalszych kitów.
      • Gość: Lila Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 13:06
        Jak zwykle stek bzdur i głupot na stronach Forum !!!! Po prostu chyba ktoś nie
        ma nic innego do roboty jak zajmować się idiotyzmami i wypisywać coraz
        bardziej głupie swoje wymysły!!! Pozdrawiam Pana plotkarza!
        • 2castro Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! 21.01.04, 14:32
          Coś w trawie jednak piszczy.....
          Podniesienie kapitału do coś ponad 6 mln.,zakup nowych autokarów(każdy jeden
          kosztuje coś koło 1 mln),otwarcie koło 10 nowych salonów sprzedaży,budowa nowej
          siedziby firmy w samym sercu Warszawy itp.Wszystko w jednym roku.
          Nikt bez powodu tego nie robi.A sam fakt podniesienia kapitału świadczy ,że
          jest w triadzie gruba kasa..
          W sumie dla mnie to bez znaczenia,bo oznacza ewentualnie (jeżeli to co piszesz
          to prawda),że zmieni sie tylko właściciel-byle tylko utrzymał ceny TRIADY a nie
          wprowadzał cen niemieckich,bo będzie jak ze scanem
          • Gość: aga Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 22.01.04, 21:02
            No to warto z Triadą, czy nie?
    • krez Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! 22.01.04, 14:28
      Co będzie z ich cenami?Mnie to sie nie podoba...Choć przyznam,że ceny mają w
      tej chwili troche wyższe niż w zeszłym roku.I BROŃ BOŻE NIECH TO SIE NIE
      ZMIENIA!!!!!!!!!
      • Gość: eeee Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 24.01.04, 14:53
        To Niemcy wykupia co lepszych organizatorow i bedziemy mieli wysokie ceny.
    • sweet-cherry Re: TRIADA SPRZEDANA -STAŁO SIE!!!!!!!!! 02.02.04, 18:04
      Sorry,że tak póżno ,ale wszyscy nabrali w TRIADZIE wody w usta i nic nie można
      sie dowiedzieć.Z tego co wiem oficjalnie ma to być podane do miediów z dniem
      1.05 z dniem wejścia polski do UE. Ale sprawa jest pewna!!!!!!!!!!!!
      Niemcy szykują Triade jako swój produkt na Polskę stąd też szykowana jest
      duuuuuuuża kampania reklamowa z telewizją włacznie jeszcze przed podaniem
      szczegółów kto za tym stoi...Reszty nikt w firmie nie chce podać-jak coś się
      dowiem to napiszę.
      • fordek ech wisienka, wisienka 03.02.04, 11:52
        Ale ty ściemniacz jesteś, coś długo trwa u ciebie "jeden dzień". Zobaczyłeś
        reklame w tv i znalazłeś nowy motyw żeby posiać ferment, ty to debil jesteś
        (sorry, ale sie uniosłem)Koles rzuć jakiś konkret, a nie pierdoły tylko
        pociskasz.
        Pozdrawiam i życze jakiegoś sensownego zajęcia, bo widze ze ci sie nudzi.
      • wrednyznawca3 no to chyba za drobne... eurocenty?? 04.02.04, 12:41
        w dzisiejszej Rzepie - zielone strony jest ciekawy artykuł "wierzyciele chca
        swoich piniędzy" na temat Triady...
        takie to wielkie a jak trzeba płacić to nie chce...

wredny (tradycyjnie) znawca3
        • Gość: Agar "znawca" nie wredny a nudny:) IP: *.adsl.ttnet.net.tr 30.04.04, 11:12
          Czy jest gdzies etat atakowacza Triady? Kurna widze cie wszedzie na forum i
          zawsze piszesz to samo! A ja ich lubie:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka