Dodaj do ulubionych

Perfumeria Frivol - Factory Outlet

18.12.09, 00:12
Witam.
Co sądzicie o tej perfumerii i o oryginalności sprzedawanych tam
perfum. Ja już na dwóch zapachach natknelam sie na podróbki. Bardzo
czesto podrozuje, wiec kupuje perfumy na promie lub lotnisku i
troche sie na tym znam, a perfumy z tego sklepu pachna inaczej,
słabiej i buteleczki się troche różnią (głownie chodzi o spód
buteleczki i informacje na niej zawarte).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • armeniamenia Re: Perfumeria Frivol - Factory Outlet 08.02.10, 13:14
      forum.gazeta.pl/forum/f,95966,Perfumeria_Internetowa.html

Zapraszam do nowego forum o perfumeriach internetowych.
      • Gość: raf78 Re: Perfumeria Frivol - Factory Outlet IP: *.lanet.net.pl 14.02.10, 13:54
        W byłym Sconto na Krakowskiej otworzyła się perfumeria Lux Point - ceny niższe niż w Frivol-u. W przeciwieństwie do perfumerii w Factory mają dostępne również nowe zapachy.
    • evrin Re: Perfumeria Frivol - Factory Outlet 15.02.10, 15:06
      na temat perfumerii sie nie wypowiem ale te same perfumy kupione na roznych kontynentach pachna inaczej :) Tak bylo z perfumami mojego meza, zakupione w stanach pachnialy inaczej niz te w polsce. a oba flakony oryginalne, to tak jak z hamburgerami w MD, niby to samo a jednak inaczej :)
      • Gość: alex Re: Perfumeria Frivol - Factory Outlet IP: 89.174.14.* 11.03.10, 20:56
        perfumy nie utrzymują zapachu dłużej niż 2 godz.
        kupilem żonie na dzień kobiet i lipa
        dla potwierdzenia kupiłem sobie i podobnie.
        nie polecam szkoda pieniędzy lepiej troche dopłacić w innym sklepie
        • Gość: zadowolony klient Re: Perfumeria Frivol - Factory Outlet IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.10, 22:17
          czytam i nie mogę uwierzyć w to co wy wypisujecie, FriVol ma kilka sklepów
          ,kupuje u nich od początku,jak by ktoś się naprawdę znał to wiedziałby iż
          sprzedaż podróbek jest karalna a sprzedaż w takim centrum jak Factory jest
          kontrolowana przez izbę handlową i inne odpowiednie organy.nie ma więc takiej
          możliwości aby kupić u nich podróbkę.a jak czytam ze nie pachną dłużej niz 2
          godzinny to mi się chce śmiać, na mnie lakoste tez nie pachnie ale nie zganiam
          tego na jej brak oryginalności tylko na mój rodzaj skóry na którym niektóre nuty
          zapachowe po prostu się nie trzymają.
          • wielki_czarownik Bo Lacoste nie jest zbyt trwały 27.03.10, 22:49
            Na mnie też nie utrzymuje się zbyt długo. Lepszy już Armani - nim pachnę cały dzień.
          • Gość: Ada Oszukane perfuma ma nawet Sphora IP: 81.219.231.* 28.03.10, 10:09
            I co z tego , klient głupi wszystko kupi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka