Dodaj do ulubionych

potrzebny warsztat samochodowy!

05.01.10, 19:39
Witam!
Zakupiłam właśnie citroena xsarę 1.4i, rocznik 2000. Muszę wymienić tarcze i
klocki hamulcowe. Chciałabym też zrobić ogólny przegląd, co w tym autku
słychać. Proszę o polecenie jakiegoś sensownego sprawdzonego warsztatu
naprawiającego citroeny, który nie każe mi wymieniać natychmiast pół samochodu
i nie zedrze ze mnie miliona. Mieszkam we Wrocławiu. Dziękuję bardzo za
wszystkie porady :):)
Obserwuj wątek
    • faux.pas Re: potrzebny warsztat samochodowy! 05.01.10, 20:06
      Przemek Darowski, Pawia 18
      warsztat.viw.pl/
      p. Tadek
      Żubrza 16, wjazd od strony torów kolejowych.

Lepszych warsztatów dla "cytryny" nie znajdziesz. Mówi Ci to "cytryniarz" z kilunastoletnim doświadczeniem. :)
    • koloko2 Re: potrzebny warsztat samochodowy! 05.01.10, 20:14
      Osobiście nie mam francuza, ale znajomi polecają ten warsztat:

www.zulugaraz.pl/
      • Gość: jacenty Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 10:20
        NIE POLECAM ZULUGARAZ koleś zna sie na autach ale olewatorstwo w
        stosunku do klienta ,nie dotrzymywanie terminów napraw , samemu
        musiałem szukać części do mojego auta bo jak mi powiedział jak
        samemu znajde te części to jemu uprości zadanie wiec wnioski
        wyciągnijcie sobie sami a naciągacz nie z tej ziemi .
        • Gość: ciupaga28 Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.play-internet.pl 05.01.15, 18:22
          Co ty pierodolisz zawsze naprawiają na czas w życiunie zgodzę się z tobą u mnie zawsze na czas nigdy nie szukałem części jak cie nie stać to nie kupuj Francuza
    • Gość: lesiop Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 21:54
      Spoko,

dla tak banalnych rzeczy wystarczy przysłowiowy "pan Miecio".

A Darowski? Ho, ho! Ten to sie ceni. Łaskawie umówi sie na wizytę za miesiąc w
      tej swojej obskurnej dziurze na Pawiej. I skasuje w zalezności od tego jak
      wygladasz... Jak chcesz, to czekaj.
      • faux.pas Re: potrzebny warsztat samochodowy! 05.01.10, 23:36
        Gość portalu: lesiop napisał(a):

> A Darowski? Ho, ho! Ten to sie ceni. Łaskawie umówi sie na wizytę za miesiąc w
        > tej swojej obskurnej dziurze na Pawiej. I skasuje w zalezności od tego jak
        > wygladasz...

W dwóch kwestiach masz rację: raz - do Przemka są długie kolejki, dwa - warsztat wygląda jak wygląda. Jednak kolejki są spowodowane tym, że Przemek jest świetnym fachowcem. A ceny na pewno ma niższe niż warsztaty przy Trójkątnej, Małopanewskiej, Armii Krajowej i w kilku innych punktach. A jeśli masz wątpliwości co do kwalifikacji Przemka - wyguglaj sobie Klub Cytrynki i poszukaj tam opinii na jego temat. Możesz być poważnie zaskoczony, bo jako jedyny warsztat w Polsce otrzymał maksymalną notę i utrzymuje ją od kilku lat.

I na pewno nie zgodzę się z tym, że Przemek kasuje według wyglądu klienta. Zresztą wystarczy pojechać chociażby do drugiego polecanego przeze mnie warsztatu aby przekonać się, że ceny w obu punktach są zbliżone i dużo niższe niż w ASO, a poziom świadczonych usług od ASO dużo wyższy pomimo tak przeszkadzającej mojemu szanownemu przedmówcy obskurności warsztatów. Może to i obskurne dziury, ale wolę je od błyszczących serwisów autoryzowanych, gdzie skasują Cię jak za zboże, a g... zrobią.

Do autorki watku: zrobisz jak zechcesz, ale przywoływany tu Pan Miecio naprawi Ci hamulce lecz nic rozsądnego nie powie Ci o smaochodzie. Przemek i Tadek na "cytrynach" zęby zjedli i na pewno rzeczowo i uczciwie powiedzą co w autku piszczy.

P.S.
        Do Tadka też są kolejki, jakby co.
        • Gość: lesiop Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 20:50
          faux.pas napisał:

> jeśli masz wątpliwości co
          > do kwalifikacji Przemka - wyguglaj sobie Klub Cytrynki i poszukaj tam opinii n
          > a jego temat. Możesz być poważnie zaskoczony, bo jako jedyny warsztat w Polsce
          > otrzymał maksymalną notę i utrzymuje ją od kilku lat.

Wygóglałem, większość opinii baaardzo stara (5-6 lat), a negatywna wycięta - natomiast dziwnie ostała się riposta warsztatu.

> Do autorki watku: zrobisz jak zechcesz, ale przywoływany tu Pan Miecio naprawi
          > Ci hamulce lecz nic rozsądnego nie powie Ci o smaochodzie. Przemek i Tadek na "
          > cytrynach" zęby zjedli i na pewno rzeczowo i uczciwie powiedzą co w autku piszc
          > zy.

No ale autorka właśnie pytała jedynie o hamulce :)
    • Gość: renaultmegane Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.chello.pl 05.01.10, 22:31
      najlepszy, nasympatyczniejszy (a to dla kobiet tez wazne) i cenowo okej - mariusz dalba, serwis aut francuskich, ul. robotnicza (teren archimedesa, w lewo za bramą i do konca). tel 602761404.
      zajmowal sie moimi peugeotami, a teraz meganką. ma swietnych chlopakow pracujacych w warsztacie, jak juz raz trafisz do niego, nie bedziesz chciala nigdzie indziej isc. nie jest tak znany jak panowie ponizej, ale za to swietny.
      • Gość: marek Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 23:33
        ja tam serwisowałem auto, to prawda odejść się od nich nie da, trzeba ciąąąąągle
        wracać, nie polecam w żadnym stopniu!!
        • Gość: matt Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.magma-net.pl 19.03.10, 21:46
          Polecam AUTO-SERWIS ZEGAN przy ul.Maślickiej 210/212 Wrocław Tani i nie trzeba
          długo czekać w kolejce.
          • Gość: riker Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: 89.174.34.* 27.03.10, 14:07
            Przy Maslickiej nie trzeba dlugo czekac? Ja nigdy nie czekam u swojego mechanika :) Gosc ma zawsze pelno aut ale jakos daje rade, jakbym mial czekac to bym podziekowal...

Widze ze nawet mozna go znalesc w necie. Jak chcecie macie namiar na ten warsztat www.patyna.info
            Ja zawsze jestem zadowolony- nie skroi, doradzi...
            • Gość: Jurek Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.magma-net.pl 19.04.10, 22:04
              Ja też uważam że na Maślicach 210/212 Wrocław Auto-Serwis Zegan i na stronie są
              namiary www.zegan.pl jest ok a jak jest warsztat dobry to wiadomo że nic nie ma
              od ręki i tak było i jest i będzie na pewno a tam są krótkie terminy naprawy
              POLECAM! ! !
              • Gość: mały Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 12:59
                to jakas masakra ten warsztat nie zasługuje nawet na miano warsztatu
            • Gość: ph Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.teta.com.pl 18.08.10, 08:59
              Tak. Miły jak przyjmuje auto do naprawy. Jak oddaje to okazuje się że
              fuszerka i już tak miło nie jest.
              • Gość: ph Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.teta.com.pl 18.08.10, 09:01
                chodziło o warsztat tego Patyny na Wodzisławskiej - zwykły oszust.
                • Gość: peter Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.teta.com.pl 09.08.13, 10:16
                  Racja! podpisuję się wszystkimi kończynami. Ten Patyna to obślizgły typ - miły przy przyjmowaniu auta i chamski przy wydawaniu gdy ośmielisz się sprawdzić jakią chałę odwalił.
          • Gość: kasia Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 20:49
            porażka
          • Gość: karolina Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 12:58
            ten warsztat to katastrofa uważajcie tam sa sami oszusci i ludzie którzy chcą w niewielkim czasie zarobić miliony
          • Gość: Iwona Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.13, 16:00
            Ja mogę polecić serwis szyb samochodowych, bo niestety ostatnio musiałam korzystać. Miałam spore pękniecie na szybie czołowej, spora rysa szła w górę, ale fajnie naprawili. Dostałam bezterminową gwarancję nawet. Ogólnie super fachowcy. NordGlass przy Bolesława Krzywoustego 82.
      • Gość: Xsara Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: 192.100.112.* 12.08.10, 08:26
        Wlascieciel faktycznie jest sympatyczny i zadowolony, bo...wystawia
        strasznie wysokie rachunki(!!), nie ma na nic czasu, skontaktowac sie z
        nim jest naprawde trudno, na dodatek trzeba sie upominac o faktury,
        gwarancje itp. Moja opinia na temat tego warsztatu - bylem raz i juz
        nigdy wiecej tam nie pojade!
      • Gość: gracz13 Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: 156.17.35.* 17.08.10, 16:21
        Tylko nie Mariusz Dalba w Archimedesie, najgorszy warsztat jaki
        widziałem we Wrocku ,oszukuje na każdym kroku, kasuje jak za zboże..
        • Gość: JULEK Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.elektrosat.pl 14.10.10, 22:40
          UWAŻAM ŻE NEGATYWNA OPINIA DALBASERWIS TO PRZYPADEK JA NAPRAWILEM TAM SWÓJ SAMOCHÓD PRÓBOWAŁEM W RÓŻNYCH INNYCH SERWISACH OD FRANCUZÓW NIE MOGLI ZNALŻĆ PRZYCZYNY WYCIEKU Z KLIMY A TAM ZROBILI POLECAM
      • dfgfdg Re: potrzebny warsztat samochodowy! 18.08.10, 09:19
        Nie polecam. Niby wszystko milo i ladnie a pozniej kasuje jak za zboze i na
        dodatek nie dotrzymuje umowionych terminow.
      • Gość: Ka Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: 89.174.34.* 29.01.11, 19:44
        Osobiscie korzystam z warsztatu niedaleko Opolskiej u Pana Marka Patyny. Milo i nigdy nie mialem zadnych zastrzezen. Na stronce ma facet lokalizacje: www.patyna.info - warsztat samochodowy
    • gonzales.wroclaw Re: potrzebny warsztat samochodowy! 20.04.10, 00:07
      Jeśli chcesz się dowiedzieć co słychać w Twojej Xsarze to sobie podjedź na najzwyklejszy przegląd do jakiejkolwiek stacji diagnostycznej - taki, jak robi się co roku. Zapłacisz niecałe 100 PLN i skontrolują Ci najważniejsze elementy samochodu.
      Xsara to nie jest skomplikowany pojazd, aby wymagał Bóg wie jakich specjalistów, zwłaszcza w przypadku tarcz i klocków. Jedyny wyjątek to tylna belka skrętna i tutaj faktycznie specjalistów jak na lekarstwo i wtajemniczeni polecają firmę Antałex z okolic Bydgoszczy.
      A w razie pytań technicznych polecam to forum:

www.klub.citroen.triger.com.pl/modules/newbb/viewforum.php?forum=20
      • Gość: klient Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.magma-net.pl 01.06.10, 22:27
        Jeżeli ktoś będzie zdecydowany to podaję numer do kierownika warsztatu
        AUTO-SERWIS ZEGAN
        róg Maślickiej a królewieckiej
        kom. 784 44 55 44
        • Gość: gosc Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.147.175.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.09.10, 14:50
          Jak już tak wychwalasz swój warsztat to zmień ip;-)
        • Gość: bm Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 16:02
    • Gość: mkono *** Uwaga na Fran Motors we Wrocławiu *** IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 21:48
      *** UWAGA NA FRAN MOTORS we Wrocławiu ***

Rzeczoznawca potwierdził, że zamontowali wyeksploatowany napinacz, miałem przez to remont silnika w prawie nowym Renault. W liscie napisali mi, że to ja podczas naprawy wskoczyłem do samochodu i uciekłem... dlatego niby miałem awarię.
      Więcej info na:
      franmotors.blogspot.com/
      • Gość: anty Re: *** Uwaga na Fran Motors we Wrocławiu *** IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 15:45
        Ja także odradzam FRAN-MOTORS
        Wypuścili mnie z warsztatu z urwanym drążkiem.
        • Gość: KJ Re: *** Uwaga na Fran Motors we Wrocławiu *** IP: *.devs.futuro.pl 06.06.14, 15:27
          Witam,
          Mnie oszukali na 8000 PLN. Sprawa w sądzie.
          Oszusci i złodzieje....
          Przestrzegam
          • Gość: bury Re: *** Uwaga na Fran Motors we Wrocławiu *** IP: *.devs.futuro.pl 22.07.14, 15:38
            Przestrzegam przed tymi OSZUSTAMI....
            Auto po 2 tygodniach znowu na warsztat.
            Oczywiście pan Krzysztof Kuchtyn umywa ręce i mówi, ze jak odbierałem auto było ono naprawione i sprawne. A gdzie gwarancja za naprawę... ??
            OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!
            • Gość: Denis Re: *** Uwaga na Fran Motors we Wrocławiu *** IP: *.devs.futuro.pl 27.08.14, 12:30
              Ludzie unikajcie jak ognia. Banda złodziei. Jeszcze klocki potrafią wymienić, ale jak macie jakaś bardziej skomplikowaną naprawę szkoda czasu i pieniędzy. W moim przypadku po remoncie zawieszenia musiałem jeździć dwa razy z reklamacją i co najgorsza płacić za każdym razem - NIE POLECAM
              • Gość: bobo Re: *** Uwaga na Fran Motors we Wrocławiu *** IP: *.devs.futuro.pl 04.08.15, 09:35
                Krzysztof Kuchtyń to znany oszust we Wrocławiu. Komornicy siedzą mu na dupie za przekręty które zrobił, a ten ciągle wkręca nowych ludzi. NIE DAJCIE SIE ZROBIC !!!
    • Gość: julek Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.elektrosat.pl 14.10.10, 22:35
      ja korzystam z warsztatu dalba serwis prz robotniczej 40 bardzo jestem zadowolony naprawiam tam moja cytrynę c 5 i jak dotąd nigdy nie zawiedli ocena 4.5 za całosć POZDRO JULEK
    • Gość: Kazimierz56_ Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: 89.174.34.* 29.01.11, 19:34
      Ja od lat jezdze do tego samogo warsztatu. Moze nie mam porownania cenowego ale facet robi uczciwie i nigdy nie mialem zadnych problemow. Widze ze ma nawet swoja strone internetowa: warsztat samochodowy . Troche biedna ale mapka z lokalizacja jest :)
    • Gość: to jestem ja Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 22:05
      Chudyk Auto , ulica Brohowska , naprzeiw cmentarza
      • Gość: Kangoo Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.11, 18:25
        Nie będę się rozpisywać czy pan Dalba jest drogi ani jak wygląda jego warsztat. Nie będę również pisać czy pan Dalba jest dobrym fachowcem. Napiszę historię aby można było ocenić Jego uczciwość wobec klienta. On uważa, że postąpił uczciwie, ja uważam, że nie.
        Awaria :
        Renault. Awaria w trakcie jazdy. Transport do warsztatu pana Dalby. Diagnoza - uszkodzenie wtryskiwaczy przez zatankowanie „chrzczonego” paliwa. Jako dowód pokazane opiłki żelaza (proponuję zapamiętać sprawę opiłków, ponieważ jeszcze powróci). Pan Dalba informuje o koniecznych naprawach – wymiana wtryskiwaczy ( 4 szt) czyszczenie układu paliwowego, wymiana filtra paliwa. Koszt naprawy ok. 7000 zł ( koszt samych wtryskiwaczy to ok. 4000 zł). Jednocześnie otrzymuję od niego informację, że tego typu naprawa w autoryzowanym serwisie kosztuje 12000 zł. Więc zapada decyzja o naprawie. Po naprawie i odbiorze samochodu auto przejechało ok. 20 km i znów staje. Powraca na warsztat. Diagnoza – uszkodzona pompa paliwowa. Kosztów wymiany pompy nie pamiętam. Po odbiorze auta silnik dość dziwnie pracuje. Dzwonię do pana Dalby. Otrzymuję informację, że tak będzie przez pewien czas. Od tej pory auto jeździło dość, co prawda, mało komfortowo ale nie dyskutuje się z mechanikiem. Końcówka roku 2010. Auto ma zostać sprzedane. Trafia na niezależną stację diagnostyczną i zostaje podłączone do komputera. Diagnoza to pierwszy szok. Uszkodzone wtryskiwacze. Drugi szok to potencjalny kupujący, który dowiedziawszy się kto dokonywał napraw w tym aucie zrezygnował z kupna! Dowiaduję się wtedy, że uszkodzenie wtryskiwaczy nastąpiło w momencie gdy pan Dalba wymieniając wtryskiwacze nie wymienił uszkodzonej już wtedy pompy paliwowej. Powrót do pana Dalby i próba wyjaśnienia sprawy. Pierwsze zdziwienie – pan Dalba postanowił reklamować wtryskiwacze! Reklamacja oczywiście odrzucona. W trakcie rozmowy pan Dalba próbuje podważyć wiarygodność osób oddających je do diagnostyki oraz firmy diagnostycznej Bosch. Powód wprost absurdalny. Jego zakład diagnostyczny nie słyszał nigdy o zaworze sterującym wtryskiwaczy. Umiejscowienie i obecność tego zaworka każdy laik odnajdzie wpisując tę frazę w Google. Na uwagę, że w filtrze paliwa znajdują się opiłki żelaza pada jeszcze ciekawsza odpowiedź „ opiłki zawsze w pewnym stopniu znajdują się w paliwie”. Pan Dalba jako sposób rozwiązania sprawy proponuje montaż zdemontowanych z przywiezionego ze szrotu samochodu wtryskiwaczy. Propozycja oczywiście odrzucona. Teraz pozostał mi zepsuty samochód i ponowne koszty naprawy w innym warsztacie. Na chwilę obecną koszt podwójnej naprawy tego samochodu przekracza jego wartość rynkową. To już koniec tej historii i koniec współpracy z panem Dalbą. Przynajmniej dla mnie.
    • agallaa Re: potrzebny warsztat samochodowy! 26.04.13, 10:40
      Jak potrzebujesz dobrego speca od francuskich samochodów to polecam Ci zulu garaż. Mają naprawdę ogromne pojęcie o tych autach, sama miałam okazję się o tym przekonać odwiedzając ich warsztat. Jeszcze nie zdarzyło się, żeby musiała coś reklamować lub zgłaszać do poprawki.
      • magda.grzelewska Re: potrzebny warsztat samochodowy! 29.04.13, 14:45
        Zdecydowanie Zulu Garaż będzie najlepszym wyborem, jeśli chodzi o francuskie samochody. Lepszych speców od nich to nie znajdziesz.
        • Gość: zed Re: 35 postów nt.wymiany tarcz hamulcowych IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 14:54
          Ręce mi opadły jak przeczytałem 20 z tych wpisów. Wymiana tarcz i klocków to zadanie dla pana Mietka choćby i specjlaisty od koreańskich aut albo i kosiarek. Ja ci to dziewocho zrobię bo niedobrze mi się zrobiło od steku serwowanych tu brednii nt jakości i cen w warsztatach... jakby przynajmniej o planowanie głowicy chodziło hahahaha
      • stacja.halma Re: potrzebny warsztat samochodowy! 09.08.13, 10:04
        Polecam Halme na Metalowców 25 we Wrocławiu. Wykonują badania techniczne i mają własną mechanikę samachodową.
        • Gość: Marian Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.tktelekom.pl 09.08.13, 10:18
          Sami siebie polecacie? To musi być interesująca stacja.
          • janeksmakosz Re: potrzebny warsztat samochodowy! 04.09.13, 09:49
            Osobiście jeżdżę do warsztatu przy Armii krajowej JHL - obok stacji Pieprzyk. Jako jedyni wykryli usterkę - dziwne stuki na dziurach. Inni spece wyceniali naprawę nawet na 1000 zł. W JHL-u zrobili to za niecałe 40 zł.
    • 82misiek ... 16.09.13, 15:13
      Korzystałem i nie byłem do końca zadowolony. Ostatnio wypróbowałem natomiast zulugaraż i muszę przyznać, że opinie tutaj napisane, mają 100% odzwierciedlenie w rzeczywistości. Bardzo kompetentny warsztat. Naprawy szybko i co najważniejsze, skutecznie!
      • stasiob4 Re: ... 26.11.13, 14:48
        www.petersauto.pl/ - jeśli chodzi o warsztat samochodowy we Wrocku to jest to jeden z najlepszych moim zdaniem, zawsze można się dogadać z pracownikami i ustalić korzystne dla obu stron warunki ;) mi przy naprawie silnika spuścili z ceny, choć to była moja pierwsza wizyta u nich.
    • Gość: Kazik Re: potrzebny warsztat samochodowy! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.13, 08:59
      ja bardzo polecam serwis firmy NordGlass na Karkonoskiej, profesjonalna szybka obsługa. słyszałem, że przenoszą się teraz niedaleko na ul. Braterską. Mam nadzieję, że będą jakieś promocje na otwarcie, bo muszę naprawić szybę.
      • klient07 Re: potrzebny warsztat samochodowy! 26.01.14, 10:22
        Osobiście polecam warsztat we Wrocławiu przy ul. Rogowskiej 9 (Auto Serwis WIATER). Korzystam z ich usług od wielu lat, przez ten czas naprawiali mi kilka aut i nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń ani do jakości ani do cen. Szczerze polecam. Zanim trafiłem do tego warsztatu (zresztą z polecenia od moich znajomych) bywało różnie. Teraz jestem spokojny, że auto oddaję w dobre ręce.
    • zuzuleo tani warsztat 24.04.14, 13:19
      Dobry warsztat jest na Armii Ludowej 11 - turbojulita.pl – oni specjalizują się w turbosprężarkach, znajomy wspominał, że mają dobrze wyposażony serwis.
    • Gość: Rowerzysta Najlepiej kup sobie rower !!!..n/t IP: *.play-internet.pl 25.04.14, 21:26
    • newerewer Warsztat 27.05.14, 11:32
      Z wrocka dobry jest też Zulugaraż. Jest i solidnie i relatywnie niedrogo. Robią citroena, renówki i p-oty.
    • mariolkwa Re: potrzebny warsztat samochodowy! 02.06.15, 12:47
      Ja szczerze polecam zakład Indy-Car. Moi teściowie mieszkają we Wrocławiu i często korzystają z ich usług, są bardzo zadowoleni. My u nich kiedyś sprawdzaliśmy geometrię kół, naprawdę precyzyjnie wszystko zrobili. Polecam. To ich stronka, można sprawdzić sobie dojazd: indycar.com.pl/
      • mkobek Re: potrzebny warsztat samochodowy! 30.12.17, 14:59
        dpf-fap_pl zajmują się regeneracją filtrów cząstek stałych. Bardzo dobry i niedrogi auto serwis. Kompleksowa diagnostyka i naprawa na pewno nie zrujnuje domowego budżetu, a samochód na pewno będzie bardziej komfortowo jeździł.
    • intrukcje Re: potrzebny warsztat samochodowy! 14.12.24, 07:52
      Jakby ktoś miał Volvo, to ja się serwisuje w Warszawie w www.lemoncar.pl Zajmują się tm tylko szwedzkimi samochodami i znają się. Mi coś halasowało czasami przy odpalaniu, ale nie zawsze i bylem w 3 warsztatach. W jadnym wymienili rurkę egr, w drygim posprawdzali wszystkir metalowe osłony, w 3 nic nie zrobili. A w lemon od razu zdjagnozowali, że w rozruszniku się coś zawiesza, nie cofa i go wymienili. Naprawa w jeden dzień i ważne, że skuteczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka