Dodaj do ulubionych

Sklep z firanami

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.10, 23:08
Polećcie jakieś sklepy w których jest duży wybór firan. Oprócz Euro-Firan z Bielan. Nie udało mi się tam kupić firan od 2 miesięcy. Panie nawet nie były łaskawe zamówić. Nie wiem czym się zajmują, ale są 3 a klientów jak na lekarstwo. Nie były zainteresowane sprzedażą. Niestety...
Obserwuj wątek
    • bacha71wroc Re: Sklep z firanami 01.02.10, 09:45
      polecam allegro właśnie kupiłam i jestem bardzo zadowolona - wybór bardzo duży,
      odpowiedzą na każde pytanie i nie trzeba patrzeć na skwaszone miny sprzedawczyń
      • Gość: aga Re: Sklep z firanami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.10, 15:45
        Dużo kupuję na Allegro, ale wiele razy rzecz nie wyglądały tak jak na zdjęciu. Musiałam oddawać, a to są duże koszty. Na firankę nie da się nie patrzeć, więc wolę zobaczyć i dotkąć:) Ale dzięki.
        • Gość: etka Re: Sklep z firanami IP: 79.110.200.* 01.02.10, 16:53
          Nie wiem jakie Cię interesują, ale całkiem ładne można wyszperać w
          tych budowlanych sklepach - w Leroy Marlin jest spory wybór.
          • Gość: aga Re: Sklep z firanami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.10, 18:42
            Byłam w niedzielę. Niestety, w rozmiarze do 1,60 nic...
            • Gość: bacha71wroc Re: Sklep z firanami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 17:32
              Na allegro kupiłam na trzy okna. Cena była bardzo dobra, jakość dużo lepsza niż
              tych w sklepach we Wrocławiu. Jestem bardzo zadowolona. Jak chcesz to podam Ci
              firmę w której kupiłam. Pozdrawiam
              • Gość: aga Re: Sklep z firanami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.10, 19:32
                No jasnę, że chcę. Może akurat będą mi pasować:)
    • Gość: Gosc Re: Sklep z firanami IP: 90.156.110.* 07.02.10, 00:00
      Polecam www.wisan.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka