Dodaj do ulubionych

Kontakt z dr.Ujmą - Czapską

11.02.04, 08:34
Dziewczyny, może któraś z Was się orientuje, jak skontaktować się z panią
doktor?? Numer telefonu znalazłam tu na forum, mam nadzieję, że aktualny
(345 12 60), ale dzwonię od piątku, całymi dniami i nikt nie odbiera.
Dzwoniłam już nawet w tak nieprzyzwoitej porze jak 21.20 i nic :( A mnie
czas goni.
Czy któraś może wie, kiedy dzwonić, żeby się dodzwonić??

pozdrawiam,
skarolina
Obserwuj wątek
    • funiaa Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 11.02.04, 10:30
      Ja dzwoniłam i rano... i też tak późno w końcu się udało(dzwoń cierpliwie,
      numer jest dobry), ale uprzedzam, że na wolny termin przyjdzie Ci poczekać
      ponad miesiąc.
      Chciałam się zarejestrować na początku stycznia, owiedziano mi, że wolne
      terminy są dopiero w drugiej połowie lutego...:((
      Poszłam do pani dr Wojdyło z Promyka Słońca, którą polecam(782 77 77, 367 05
      44).
      Pozdrawiam,
      A
      • g273 Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 11.02.04, 13:49
        Jednak spróbuj i tak skonsultować się z dr Ujmą - jest naprawdę rewelacyjna,
        nie wymyśla na zapas schorzeń i robi trafne rozpoznanie od razu. Ma też bardzo
        ciepły i dobry kontakt z dzidzią - moja w ogóle nie płacze na wizycie. Jak
        szłam pierwszy raz to też miałam długo czekać -jak termin wyznaczał mi mąż Pani
        doktor, ale dodzwoniłam sie do niej i wyprosiŁAM O WCZEŚNIEJ , BO U MALUSZKA
        MIESIĄC TO PRZEPAŚĆ, a czasem miesiąc rehabilitacji czyni cuda. Adres to
        Canaletta 53, przyjmuje po południu z dwa dni w tygodniu, chyba wtorek i
        czwartek, ale głowy nie dam bo chodzę co 4 miesiące. Pierwsza wizyta kosztuje
        80 zł, a następne po 60zł. Pozdrawiam Asia
    • g273 Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 11.02.04, 13:51
      Acha, teraz sa ferie i z tego co pamietam to Pani doktor miała wyjechac z
      rodziną. Może dlatego nie możesz sie dodzwonić, bo gabinet jest w domu itelefon
      też domowy.
      Pozdro Asia
      • skarolina Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 11.02.04, 17:38
        g273 napisała:

> Acha, teraz sa ferie i z tego co pamietam to Pani doktor miała wyjechac z
        > rodziną. Może dlatego nie możesz sie dodzwonić, bo gabinet jest w domu
        itelefon
        >
        > też domowy.

Tego się właśnie obawiałam :(

Dzięki za informacje.
        s.
        • funiaa Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 12.02.04, 09:34
          Jeszcze raz ja...może jednak spróbuj iść do dr Wojdyło.Ona też nie wymyśla i ma
          fajne podejście do dzieci. Wiesz, wszystko zależy od tego czy to pilne.Jeżeli
          tak to co Ci szkodzi tam spróbować ?? Wizyta kosztuje 50zł, ale chyba można też
          na kase chorych, tylko oczywiście musisz mieć skierowanie. Zadzwoń tam.
          Pozdrawiam,
          A.
          • skarolina Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 12.02.04, 10:00
            No właśnie miałam pytać, bo Promyka Słońca to ja się trochę boję, oni tam mają
            manię wyszukiwania nieistniejących wad. Czy dr Wojdyło jest zwolenniczką Vojty??

pzdr,
            s.
    • jakoma Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 19.02.04, 17:34
      podam ci adres jej prywatnego gabinetu ul canaletta53 telefon345 12 60
      • gossa1 Re: Kontakt z dr.Ujmą - Czapską 25.02.04, 10:13
        Nie radze isc faktycznie do promyka słonca! poszłąm z moim 6,5 m-cznym synkiem
        bo sie wczesniej wogole nie podnosił do siedzenia/ teraz juz to robi a nawet
        zaczyna siedziec/i oczywiscie zalecila nam cwiczenia Voity /oczywiscie płatnie
        bo na kase chorych dopiero w kwietniu/ Fajnie ze ktos bedzie tyle czekał jezeli
        faktycznie dziecko potrzebuje pomocy! nasze dwie inne lekarki nie zauwazyły nic
        strasznego u niego! aha i zleciła nam badanie usg głowy bo niby duza?? zasiała
        ziarno niepewnosci /strach/ no i idziemy zrobic to badanie ach... ale i tak
        pozjdziemy to Czapskiej i tez to wszytskim polecam pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka