Gość: ciemny IP: *.bial.gazeta.pl 06.06.01, 19:54 ... poszukiwany. Wiem, że mieszkał we Wrocławiu i studiował na politechnice (?). Pochodzi z Suwałk. Jeśli ktoś go zna, to proszę okontakt na priva: mailto:wojciech.k@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarosz Re: Błażej Oleszkiewicz IP: 195.116.104.* 06.06.01, 20:05 Nie znam go osobiście, ale przez niego chyba osiwieję. Obrabiam w ramach pracy niektóre jego teksty - niech to wystarczy za jakikolwiek komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemny Re: Błażej Oleszkiewicz IP: *.bial.gazeta.pl 06.06.01, 20:29 Gość portalu: ciemny napisał(a): > ... poszukiwany. Wiem, że mieszkał we Wrocławiu i studiował na politechnice > (?). Pochodzi z Suwałk. Jeśli ktoś go zna, to proszę okontakt na priva: > mailto:wojciech.k@interia.pl Muszę się poprawić. Studiował (studiuje ?) na Uniwerku, wydział matematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Błażej Oleszkiewicz IP: *.satkabel.com.pl 06.06.01, 22:30 Czy ow nie jest tez znany jako Albert? Znam jednego takiego, dobry matematyk, z Suwalk... Ale po co Ci to wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemny Re: Błażej Oleszkiewicz IP: *.bial.gazeta.pl 07.06.01, 13:50 Gość portalu: Olin napisał(a): > Czy ow nie jest tez znany jako Albert? Znam jednego takiego, dobry matematyk, z > > Suwalk... Ale po co Ci to wiedziec? Z tym facetem kiedyś w Suwałkach graliśmy w amatorskim teatrze i nauczył mnie grać na basie. Trzy czy cztery lata temu urwał mi się z nim kontakt. I dlatego szukam go w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś