anet01 14.03.10, 16:39 Czy znacie kogos z wrocka lub okolicy który skutecznie leczy grzybice i pasozyty u dziecka?prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doroszka Re: candida,lambie,pasozyty 15.03.10, 21:42 Ukraińska pediatra, która w Stanowicach pod Oławą leczy naturoterapią. Wychodzi na to, że drugi raz wyleczyłam młodego z lamblii ziołami. Za każdym razem wynik z Felixa potwierdził lamblie, za każdym razem okropne plamy atopowe i krzyk lekarzy, że AZS, ze alergia, ze skaza białkowa - a kuku! Po dwóch miesiącach picia ziół plamy znikły, a po alergii ani śladu. I dziecię mi się z rykiem w nocy już nie budzi. A już się łamałam i metronidazol chciałam dawać - za radą tej lekarki z Wro, która się na lambliach zna, ale najpierw kazała iśc do alergologa, zanim się umówiłam i zakupiłam stosowne sterydy na receptę, zioła zrobiły swoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: candida,lambie,pasozyty 19.03.10, 14:16 Doroszka, widze ze leczymy dzieci u tej samej lekarki :) Cudowna kobieta.My tez lamblie wyleczylismy ziolami u niej- skutecznie. Potem rok pozniej wyleczylam corcie-tez ziolami- z gronkowca. Potem siostra leczyla corcie z powiekszonych migdalow. Uwielbiam ta kobiete,mam do niej teraz juz pelne zaufanie.To niewiarygodne ze leczy ziolami takie schorzenia, na ktore i leki silne nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
martiii13 Re: candida,lambie,pasozyty 19.03.10, 18:09 napiszcie prosze namiary na te kobiete, dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
anet01 Re: candida,lambie,pasozyty 22.03.10, 12:20 Czekam na namiary na priva.Dziekuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: candida,lambie,pasozyty 22.03.10, 13:20 forum.gazeta.pl/forum/w,15302,87956699,87971079,Re_Mamy_lamblie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: do babsee 22.03.10, 13:26 hehe, gdyby nie Ty, to bym mogła sobie leczyć w nieskończoność ;) Dzięki Tobie tam trafiliśmy i chwała Ci za to :D forum.gazeta.pl/forum/w,578,71245396,71304015,Re_Do_babsee.html forum.gazeta.pl/forum/w,19760,55805686,57158390,Re_Homeopata_we_Wroclawiu.html Odpowiedz Link Zgłoś
olaska80 Re: do babsee 24.03.10, 13:45 Szanowne koleżanki, ponieważ jestem z Siechnic i do Stanowic mam przysłowiowy rzut beretem a jestem w trakcie poszukiwania lekarza dla mojej córki ( odkąd poszła do przedszkola ciągle chora i niestety 2 razy zapalenie płuc, angina i zapalenie zatok i ciagle jest kaszel w sumie pokasływanie) a lekarze i przychodnia z Siechnic pozostawia wiele do życzenia. Dlatego mam pytanie ile kosztuje wizyta u tej Pani dr ile trzeba zapłacić za zioła czy inne specyfiki którymi leczy Pani dr?? Ja z córką obchodziłam już mase lekarzy i wydała masakryczne pieniądze i na wizyty badania ( bo oczywiscie lekarze nie widza potrzeby dac skierowania) lekarstwa:( no i z pieniażkami krucho bo przez ciągle choroby córki i L4 niestety zwolniono mnie z pracy:( I czy faktycznie jest taka dobra bo mi już płakac się chce z bezsilności . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: do babsee 24.03.10, 20:43 Olaska, pani doktor leczy naturoterapią, kuracja trwa dośc długo więc. Nie radze udac się do niej z dzieckiem w ostrej fazie choroby, bo pani doktor - roztropnie zresztą - odeśle Was do lekarza po antybiotyk na przykład... Są pewne stany, które tego wymagają - zapalenia płuc nie leczy się ziołami ;) Tak samo dzieci wymagające rehabilitacji wysyła... na rehabilitację :] i już. O koszt wizyty najlepiej zapytać, dzwoniąc. Zioła kosztują grosze, bo nie kupujesz od nich gotowej mieszanki, tylko idziesz do sklepu ziołowego i kupujesz, i mieszasz... Na miejscu możesz kupić olejki, kremy, preparaty z mikroelementami, które poleci Ci dr Dokiciuk. Jeśli się na nie zdecydujesz, to taka wizyta potrafi dac porządnie po kieszeni. Ale jak idziesz tylko w zioła, to jeszcze można znieść ;) Ja myslę, ze doktórka spod Oławy doradzi coś, czym wzmocnisz córkę i problemy się skończą... Ale myślę, że warto zainwestować wcześniej w kompleksowe badania (badanie krwi, posiew kalu, na pasożyty, badanie w Felix-ie, wymaz z gardła, z nosa... itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
olaska80 Re: do babsee 25.03.10, 12:52 W chwili obecnej córka teoretycznie jest zdrowa. Bo ciągle w nocy pokasłuje ( 1,2 kaszlnięcia w ciagu nocy) w dzień raczej nie kaszle ani nie pokasłuje. Zrobiliśmy badania na pasożyty -oczywiście nic nie wyszło:( ale lekarka dała lek na odrobaczenie i mała przestała rzucać się w nocy i lepiej spać. Chociaż od tygodnia znowu łazi po całym łóżku gada płacze itp itd. Zrobiliśmy badania na Chlamydie wynik ujemny wymaz z nosa i gardła czekamy i na mykoplazmę tez czekamy. Zastanawiam się czy faktycznie do Fenixa nie wysłać posiewu z kału bo tu u mnie labolatorium to masakra:( Trudno kolejne 120 zl ale przynajmniej dowiem się potwierdze albo wykluczę pasudztwa w orgaznizmie dziecka. Dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Doroszka 25.03.10, 13:00 :) bardzo sie ciesze ze skorzystaliscie:) ja początkowo leczylam tylko ziolami-nic nie kupowalam tam na miejscu tylko ziola w zielarskim i kuracja kosztowala mnie ok 15-20 zl :) Olejki kupilam 2 i mam je do dzis(zuzyte jakies 10%) bo dawkowanie jest po 1,2 kropelki. Powiem jeszcze jedną rzecz-moja siostrzenica kaszlala, blisko pol roku.Kaszlala tylko w nocy,wiec od razu podjerzenie ze pasozyty.Badania wykonane wszedzie(i w Felixie)nic nie wykazaly.Siostra zdesperowana podala jednak leki na robactwo- oczywiscie zero poprawy.Potem siostrzenicę wzięto do szpitala- wszystkie badania, panele alergiczne,przeswietlenie pluc,mykoplazma, pneumocystoza, grzybica,badanie w kierunku astmy- nic. Wiec stwierdzono ze trzeba usunąc migdaly.Siostra sie wkurzyla i pojechala do Dr.Dokiciuk-ta dala ziola +olejek.Stwuierdzila ze siostrzenica ma nieprawidlowy przeplyw limfy. Juz po 5 dniach siostrzenica kaszlala raz,dwa w nocy( a nie jak wczesniej po 20 razy)a po kolejnych 5 dniach zakonczyl sie problem trwający ponad pol roku.Minelo juz 4 miesiące od zakonczonej kuracji a siostrzenica nadal nie kaszle i wszystko jest ok. I po raz kolejny pokochalam te kobiete bo naprawde cuda potrafi zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
calisystem Re: Doroszka 21.04.14, 15:33 poczytaj o tym środku na pasożyty: cali.pl/sklep/pasozyty-paraprotex/ Moje dziecko na już z nimi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś