goni99 17.03.10, 17:54 czy ktoś mógłby podać tu numer do rejestracji do tego lekarza oraz w jaki dzien i o jakich godz. ta rejestracja sie odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiek Re: dr Szybiński-ortopeda 18.03.10, 09:16 71 363 65 84 Rejestracja jest od 12:30 do 14:00 (chyba- nigdy nie pamiętam). Jak zadzwonisz automatyczna sekretarka ci powie :) wizyta kosztuje 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dr Szybiński-ortopeda 18.03.10, 11:52 jeżeli możesz i będą miejsca to idź lepiej do Michajłowa, oni chyba w tym samym miejscu przyjmują. Może i Szybiński jest dobry (hm?) ale 80zł za wizytę, która trwa 3 min to przesada. Poza tym u mojego syna akurat postawił złą diagnozę ale to szczegół. Odpowiedz Link Zgłoś
agiek Re: dr Szybiński-ortopeda 18.03.10, 13:39 Do tych dwóch lekarzy jest wspólna rejestracja. Potwierdzam słowa mmalej- pierwszy raz poszłam do Szybińskiego i już drugim razem byłam u dr Michajłowa - różnica olbrzymia - w pierwszym przypadku wizyta trwała 5 min i na pytanie jak z bioderkami dziecka usłyszałam- "przeczyta sobie Pani z książeczki" ! Tragedia. Później poszłam do dr Michajłowa i tutaj była super profesjonalna rozmowa - wszystko mi wyjaśnił, opisał etc. Bez pospiechu i na spokojnie :) Teraz mamy kontrole co pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dabolek Re: dr Szybiński-ortopeda 17.06.14, 08:58 bardzo słaby, wizyta trwała 5 minut przy badaniu dwójki dzieci. Nic konkretnego nie powiedział. Wszystko trzeba było z niego wyciągać. Nic nie doradził. Za to od razu wystawił rachunek po 80 zł za każde dziecko. Tyłka z krzesła nawet nie ruszył a na pytanie o objawy dziecka pytał "a co nie podoba się to pani?" Masakra, konował nie lekarz. Nigdy więcej do niego nie pójdę i odradzam wszystkim. Zmarnowany czas i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: dr Szybiński-ortopeda 18.03.10, 13:45 Zdecydowanie NIE Szybiński, TAK Michajłow. Całkiem inna bajka, przyjmują razem, ale Michajłow to lekarz z powołania, Szybiński tylko kasę trzepie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dr Szybiński-ortopeda 18.03.10, 14:11 a jednak to tylko nie moja opinia, to dobrze. Ja chodziłam do niego jak jeszcze na Inworocławskiej przyjmował, nic dziwnego że do niego można się było szybko dostać, z dnia na dzień skoro wizyta trwała 5 min- w zimie, z ubieraniem i rozbieraniem dziecka. W lecie to tylko tyle ile zajmuje zdjęcie i założenie sandałków. A pan siedzi, nawet tyłka z krzesła nie ruszy, taśma leci, kasa również. Odpowiedz Link Zgłoś