droga2 18.03.10, 13:32 poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,7668576,O_rety__W_MPK_w_Poznaniu_beda_tansze_bilety_.html Może by i nasi wzięli z nich przykład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vratislavian Dywersant ! 18.03.10, 15:17 Dywersant i prowokator !!! Takie wiadomości są wrednym szczekaniem, zaplutych sabotażystów sterowanych przez siły wrogie dynamizmowi metropolii XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Re: Dywersant ! 18.03.10, 15:18 Tak żarty żartami (jak moja satyra powyżej), ale przy tak wadliwej komunikacji jak we Wrocławiu to za bilety naprawdę wstyd pobierać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Dywersant ! 18.03.10, 17:03 jak ci się nie podoba we Wrocławiu to zjeżdżaj do swojej Łodzi, a obniżka cen biletów to dobry pomysł, bowiem MPK nie musi być dochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Dywersant ! IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.10, 08:13 będzie dochodowe, jak ty sothink przestaniesz pisać sprayem po wagonach i szarpać krzesełka, wybijać szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Re: Dywersant ! 19.03.10, 12:30 Te motoryczne odruchu to zapewne neurologiczny odruch bezwarunkowy umęczonego układu nerwowego, zajętego ciągłą konwersją szczurów na wieżowce metropolii XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Re: A Poznań obniża ceny biletów... 19.03.10, 12:53 Tylko, że we Wrocławiu bilety czasowe i tak mają być tańsze niż w Poznaniu. 1 godzinny - 3,60 zł , 30 min - 2,40 zł. nie ma wiec co narzekać, co prawda komunikacja miejska w Poznaniu jest o niebo lepsza niż we Wrocławiu, ale to zupełnie oddzielny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira&janek Re:tańsi spec. IP: *.182.8.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.10, 03:27 Poznań jest bardziej drogim miastem, i w usługach i w lekarzach też. Nie ma Poznań prakt. państwowych dr endokrynologów, seksuologów, andrologów. A prywatnie w gab. jest ponad dwa razy drożej,niż we Wrocku. Wrocław zasługuje na docene. Mira&Janek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re:tańsi spec. IP: *.wroclaw.mm.pl 20.03.10, 12:31 na docenę? a co to jest docena? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re:tańsi spec. 20.03.10, 13:07 W Legnicy też obniżyli.. Jak dla mnie obniżać nie muszą - niech będzie więcej kontrolerów (miała być wzmożona kontrola.. a ja od sierpnia 2008 ani razu nie widziałam kontrolera!), dochód spółki się zwiększy - i mam nadzieję dzięki temu poprawi jakość. Bo ceny biletów wysokie nie są, ale biorąc uwagę punktualność, czystość, częstotliwość, zatłoczenie, awarie, 'nowość' tramwajów itd to niestety - cena 50 gr byłaby również wygórowana. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Re:tańsi spec. 21.03.10, 15:49 Aha, tak szczególnie wieczne korki i rozpadające się kamienice zasługują na najwyższą ocenę. Bo ceny mieszkań są już dawno o wiele wyższe od bardziej zadbanego Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaskacz Re:tańsi spec. IP: *.173.27.111.tesatnet.pl 21.03.10, 20:31 święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś