Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowiczów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:08
Spotkanie forumowiczów zainteresowanych nowymi inwestycjami we Wrocławiu (i
Wrocem wogole;)) odbedzie sie w niedziele o 19:00

Mam nadzieje ze na forum inwestycje jest ktos chętny?
Obserwuj wątek
    • ka-8 Re: Spotkanie forumowiczów 20.02.04, 23:21
      Będę duchem z Warszawki... [ :( ]
    • Gość: Rafis do ka-8 IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 20.02.04, 23:27
      Tak wogóle to skąd jesteś?
      • ka-8 Re: do ka-8 20.02.04, 23:31
        Ujmę to tak: "z południowej Polski" :) Rafis, ma to jakieś znaczenie?
        • Gość: Rafis Re: do ka-8 IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 20.02.04, 23:35
          ka-8 napisał:

> Ujmę to tak: "z południowej Polski" :) Rafis, ma to jakieś znaczenie?

We Wrocławiu to nie ma żadnego znaczenia jak pewnie wiesz :) ale dlaczego
          miałbys to ukrywać? Miejsca urodzenia sie nie wybiera. Za to każdy może potem
          wybrać gdzie jest jego dom! a dom tam gdzie serce :)
          pzdr
          • ka-8 Re: do ka-8 20.02.04, 23:44
            Gość portalu: Rafis napisał(a):

> We Wrocławiu to nie ma żadnego znaczenia jak pewnie wiesz :) ale dlaczego
            > miałbys to ukrywać? Miejsca urodzenia sie nie wybiera. Za to każdy może potem
            > wybrać gdzie jest jego dom! a dom tam gdzie serce :)

No wiem, wiem, ale... niech już tak zostanie, zresztą ostatnio trudno tak
            naprawdę powiedzieć gdzie jestem najwięcej, tam gdzie pracuję (i *przymusowo*
            mieszkam w tygodniu - domyślasz się pewnie o jakie miasto chodzi), gdzie się
            urodziłem, gdzie się uczę, czy gdzie udaję się "w celach towarzyskich" (każde
            miasto inne, hehe). ;)

Jedno co pewne to plany na przyszłość obejmują Breslau (jeżeli Polska) lub
            Johannesburg (ew. Pretoria lub Kapstaad). :) Stary drewniak będzie wygrzewał
            żebra na słońcu...
            • Gość: Rafis Re: do ka-8 IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 20.02.04, 23:46
              ale jestes tajemniczy :) Ty wogóle przyjeżdzasz czasem do Wrocka? ;)
              • ka-8 Re: do ka-8 20.02.04, 23:52
                Zawsze jak tylko jest okazja przejechać, zbaczam z kursu, ale najczęściej
                omijam skrótem Oleśnica - Trzebnica podążając do Leszna. Czasem wpadam do
                znajomych w Breslau, ale najczęściej jedynie zahaczam wjeżdżając od Psiego Pola
                i Zakrzowa, i wyskakując z miasta Żmigrodzką.

Teraz śledzę inwestycje we Wrocławiu z dwóch powodów. Po pierwsze - cieszę się
                że Wrocław się rozwija, po drugie żeby przeprowadzić się do Wrocka trzeba
                dostać tam dobrą pracę, którą potencjalnie może dać jeden z nowo powstających
                zakładów...
                • Gość: Rafis Re: do ka-8 IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 20.02.04, 23:55
                  a po co Ci ten Breslau? z tego co piszesz wynika, że raczej nie jestes z nim
                  nawet troche związany :)
                  • wedzonka Re: do ka-8 21.02.04, 06:50
                    Gość portalu: Rafis napisał(a):

> a po co Ci ten Breslau? z tego co piszesz wynika, że raczej nie jestes z nim
                    > nawet troche związany :)

Kobieta.

(Stawiam banany przeciw orzechom ze ka-8 poczytal Bezsennosc i zapomnial sie w
                    naszej Marshy :)
                    • ka-8 Re: do ka-8 21.02.04, 17:57
                      wedzonka napisał:

>
                      > Kobieta.
                      >
                      >
                      > (Stawiam banany przeciw orzechom ze ka-8 poczytal Bezsennosc i zapomnial sie
                      w

Y-Y... :) Ani jedno, ani drugie. Czy musze być związany z miastem żeby po
                      prostu cholernie je lubieć? :) Po prostu Breslau jest najpiękniejszym miastem
                      tego kraju i jush.
                      > naszej Marshy :)
    • michalwitkowski Re: Spotkanie forumowiczów 21.02.04, 10:22
      Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Spotkanie forumowiczów zainteresowanych nowymi inwestycjami we Wrocławiu (i
      > Wrocem wogole;)) odbedzie sie w niedziele o 19:00
      >
      > Mam nadzieje ze na forum inwestycje jest ktos chętny?

Ja bede. Tylko, gdzie sie spotykamy? Pod Fredro ?
      • Gość: kotbehemot Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 14:05
        hmmm drodzy forumowicze

termin spotkania jutro (niedziela) o 19:00 pod fredrą na wro-rynku. Czy ktos
        jeszcze jest zainteresowany? Gdzie są te wszystkie osoby jak darek, kazimierzp
        czy inni? Spotkajmy sie w koncu w setkę:D
        • igi.wr Re: Spotkanie forumowiczów 21.02.04, 14:54
          Fajny pomysł z tym spotkaniem, ale rozwiązania logistyczne nie pozwala mi na
          zjawienie sie:)
    • es_wu Re: Spotkanie forumowiczów 21.02.04, 21:16
      Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Spotkanie forumowiczów zainteresowanych nowymi inwestycjami we Wrocławiu (i
      > Wrocem wogole;)) odbedzie sie w niedziele o 19:00
      >

Ja będe. Może ewentualnie opóźniony, ale będę.

SW

• Gość: kazimierzp Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:29
        Ja niestety nie będę. W tym czasie muszę odebrać na Dworcu PKP grupę
        przedsiębiorców z Ukrainy. Oni przyjezdżają do innego miasta - nie do
        Wrocławia. Pozdrawiam.
        • hen Re: Spotkanie forumowiczów 22.02.04, 17:11
          Miłej zabawy. Chętnie się przyłaczę nastepną razą - jesli taka będzie mieć
          miejsce.
          • Gość: Darek Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 18:03
            Gdybym wcześniej znał termin tego spotkania, z chęcią bym się na nie wybrał. A
            tak wyjechałem sobie w weekend na narty.

To kiedy kolejne spotkanie?
            • Gość: Rafis Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 23.02.04, 18:05
              Gość portalu: Darek napisał(a):

> Gdybym wcześniej znał termin tego spotkania, z chęcią bym się na nie wybrał.
              A
              > tak wyjechałem sobie w weekend na narty.
              >
              > To kiedy kolejne spotkanie?

Juz niedługo :) tym razem sie nie wywiniesz!
              • misiu_uszatek Re: Spotkanie forumowiczów 24.02.04, 17:08
                Wiec Dariusz to taki Alberto Tomba (???)
                A propos spotkania, sam chcialbym byc, ale wiecie... Czy to spotkanie dotyczy
                uzytkownikow forum wroinvest, czy ma tez cos wspolnego z tym naszym pre-
                stowarzyszeniem?
                • Gość: Darek Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 12:08
                  M_U moja jazda na nartach jest tragiczna :( Pojechałem na narty wyłącznie w
                  celach rzekłbym "towarzyskich" :))) Pozdrawiam.
          • Gość: dyzio Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.pkobp.pl 25.02.04, 11:19
            Też bym się chętnie wybrał, gdybym wiedział wcześniej. Info pokazało się w
            piątek wieczorem a spotkanie w niedzielę, trochę dziwnie. Proszę przynajmniej
            tydzień wcześniej. Poza tym niedziela raczej dla rodziny, może inny wieczorek?
            I jeszcze chciałbym wiedzieć gdzie, bo Wrocław troche duży jest.
            To na razie tyle, pozdrawiam, Dyzio.
            • Gość: michal Re: Spotkanie forumowiczów IP: 195.205.108.* 25.02.04, 12:45
              Gość portalu: dyzio napisał(a):

>Poza tym niedziela raczej dla rodziny, może inny wieczorek?

Bo wiesz, my to juz prawie jak rodzina ;)

pozdr. michal
    • Gość: kotbehemot Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 12:36
      ok nastepne spotkanie sprobujemy zapowiedziec wczesniej i na sobote tak zeby
      przysło więce osob. Spotykamy sie zawsze w tym samym miejscu- pod wrocławskim
      Fredrą na rynku a pozniej idziemy w jakies mile miejsce pogadac. Wyłaniają sie
      tez powoli cele dla stowarzyszenia..
      • igi.wr Re: Spotkanie forumowiczów 25.02.04, 16:41
        Hej! a można by prosić o jakąs małą relacje ze spotkania? :)
        • Gość: Rafis Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 25.02.04, 17:33
          relacja ze spotkania ;)
          Rafis spóxnił się 30 minut a SW godzine :)
          • Gość: michal Re: Spotkanie forumowiczów IP: 195.205.108.* 25.02.04, 17:41
            Spac przez nich nie moglem !! ;)))

pozdr. michal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka