Dodaj do ulubionych

METROPOLIS - chamska obsługa

IP: *.core.lanet.net.pl 25.02.04, 16:42
Lokal moze sie podobać lub nie, dekoracja jest kwestią gustu, ale ignorancja
i chamstwo barmanek lub barmanów podlega innym kryteriom oceny. Na dole w
Metropolis obsługiwała wczoraj paniusia o długich ciemnych włosach, której
całkiem dobrze z oczu patrzyło dopoki nie zamowilismy piwa. Na uwage
(grzeczną), że piwko jest podane w gorących szklankach i jakby nie patrzeć
do "kreski" jeszcze trochę brakuje, owa paniusia zrobiła minkę w trąbkę,
zmrużyła oczka i stwierdziła: "no i coz tego??!". Zagotowało się we mnie, ale
od jednego piwa nie zbankrutuje, natomiast mam ogromną satysfakcję, że mogę o
tym napisać na forum :). Poza tym tonik powinien być trochę innej jakości niż
HELENA, ale to może kwestia smaku. Jednak jezeli wlasciciel pozwala na tak
perfidne zachowania to dla Metropolis nie istnieje. .. mozliwe jednak, ze
opisana paniusia jest wyjatkiem, a reszta zalogi jest ok, ale to juz problem
wlasciciela jesli nie potrafi sobie dobrac obslugi.
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: METROPOLIS - chamska obsługa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 16:45
      We wszystkich knajpach tak jest. Bo my dziadostwo i olewatorstwo mamy we krwi.
      • Gość: rav Re: METROPOLIS - chamska obsługa IP: *.core.lanet.net.pl 25.02.04, 16:53
        I dlatego trzeba o tym pisac. Chamstwa nie zlikwiduje sie chamstwem. Jezeli na
        100 knajp jedna jest wrta uwagi to trzeba o tym powiedziec, bo okres baraniego
        stada juz raz przerabialismy.
        • Gość: @ Re: METROPOLIS - chamska obsługa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.02.04, 17:04
          Dla pocieszenia powiem Ci, że ostatnio w jednej z wrocławskich knajp straciłem
          5zł kupując 2 piwa, bo paniusia która mi wydawała resztę pewnie się "pomyliła"
          a ja naiwny zacząłem liczyć dopiero po dojściu do stolika. Samo życie i tyle.
          • Gość: rav Re: METROPOLIS - chamska obsługa IP: *.core.lanet.net.pl 25.02.04, 17:08
            Ok, ale nie czerpie radosci z niepowodzen innych. Wiem, ze sa to sytuacje
            czeste, chocby po ilosci watkow na forum, ale tym bardziej mnie to denerwuje.
            Nie nawidze,gdy ktos mnie ignoruje w taki sposob i nigdy sie do tego nie
            przyzwyczaje.
            • Gość: lipek Re: METROPOLIS - chamska obsługa IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 25.02.04, 18:08
              a ja byem w takiej knajpce na Komandorskiej, Vabank. Tam za mna kelner biegl ze
              200 metrow, zeby oddac mi portfel, ktory wypadl mi z teczki. Nic za to nie
              chcial i z portfela nic nie ubylo. wiec nie wszyscy z knajp sa tacy zli
              • wedzonka Re: METROPOLIS - chamska obsługa 25.02.04, 18:19
                Gość portalu: lipek napisał(a):

> a ja byem w takiej knajpce na Komandorskiej, Vabank. Tam za mna kelner biegl
                > ze 200 metrow, zeby oddac mi portfel, ktory wypadl mi z teczki. Nic za to nie
                > chcial i z portfela nic nie ubylo. wiec nie wszyscy z knajp sa tacy zli

Bo Vabank to knajpa naszego forumowego Zarlacza (Janek zaswiadczy) - a Zarlacz
                nie kradnie!

Pozdrawiam
    • Gość: mr_pope Re: METROPOLIS - chamska obsługa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 11:15
      W zasadzie to się zgadzam z opinią nt Metropolis poza jednym. Skąd wziąłeś
      pomysł, że tonik powinien być innej jakości niż HELENA?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka