mysiaapysia 14.05.10, 09:50 Czy ktoś z was zaprowadza swoje dziecko na zajęcia baletowe na ul. Św. Antoniego we Wrocławiu? Ile to kosztuje? Ile razy w tygodniu są te zajęcia? Czy 5-latka nie będzie za mała? A może są jakiej dni otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buanitka Re: zajęcia baletowe 14.05.10, 11:40 Córka chodzi już 2 lata (od 5 roku życia) ;) Jednak sprecyzuj pytanie, gdyż na ul. Św. Antoniego we Wrocławiu są 2 szkoły (jedna pod drugą dosłownie). Nie wiem o którą szkołę pytasz. Córka chodzi do Szkoły Baletowej przy Operetce Dolnośląskiej (prowadzi Waldemar Staszewski). Więcej na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: zajęcia baletowe 14.05.10, 19:17 Moja 5-latka chodzi do szkoły tańca Esens przy ul. Gajowickiej. Obie jesteśmy zadowolone :) Koszt 1h zajęć wychodzi 11zł. Zajęcia sa raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiaapysia Re: zajęcia baletowe 14.05.10, 21:29 Znalazłam stronę tej szkoły tańca. Ale tam piszą, że to dla dzieci 6- letnich. Czy niepełno 5-latka (4 i pół roku) nie będzie za mała? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: zajęcia baletowe 15.05.10, 01:26 mysiaapysia napisała: > Znalazłam stronę tej szkoły tańca. Ale tam piszą, że to dla dzieci 6- > letnich. Czy niepełno 5-latka (4 i pół roku) nie będzie za mała? moja ma 5 lat, koleaznka, z którą chodzi 4.5, a w grupie jest ok. 12-13 dzieciaków i trójka jeszcze młodsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: zajęcia baletowe 21.05.10, 23:03 moja chodzo do szkoły baletowej Capitol tam na sw antoniego wlasnie. Zajecia 3 razy w tygodniu koszt 150 zl. Tez zaczela majac 4,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś