Dodaj do ulubionych

W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spowie...

IP: 10.40.68.* 10.03.04, 14:28
heheheh ide na spowiedz
gratuluje odwagi
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mira W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spowie... IP: 10.40.68.* 10.03.04, 14:29
      heheheh, niezle ide na spowiedz, dawno sie nie spowiadałam ,czy ktos wie
      gdzie mozna kupic bilety i i le kosztuja czy mnie stac:)
    • Gość: mira W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spowie... IP: 10.40.68.* 10.03.04, 14:30
      heheheh,dobre:)
      ide w takim wypadku na spowiedz nie byłam z 5-lat
      czy ktos wie ile kosztuja bilety ?
      • Gość: zuza Re: W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spow IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.03.04, 14:33
        bilety są w OKIsie po 15 zeta. Myślę że studencka kieszeń to wytrzyma :) A
        zapowiadają sięgorące emocja. haha. Też się wybiorę
        • Gość: mira Re: W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spow IP: 10.40.68.* 10.03.04, 14:34
          chyba sie powtarzam, to wina kompa nie moja:) dzieki a info
    • Gość: mira W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spowie... IP: 10.40.68.* 10.03.04, 14:32
      heheheh,ide na spowedz nie byłam z 5-lat
      czy ktos wie gdzie mozna kupic bilet i ile kosztuje:)???
      • Gość: zibi Re: W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spow IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.03.04, 17:24
        myślicie że się będą bzykać na żywo??!! W takim razie ja też ide! Może się
        przyłącze a później wyspowiadam hehehe
        • Gość: MICAL Re: W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spow IP: *.swipnet.se 12.03.04, 06:45
    • Gość: jaś Re: W Teatrze Nowym rozpoczęły się próby do "Spow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 23:58
      A kiedy premiera?
      • Gość: MICHAL KIEDY WPUSZCZA WODE DO BASENU IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 13.03.04, 02:35
        Podobno na miejsce basenu ma powstac teatr.Wydzial kultury wyasygnowal na ten
        cel znaczna sume pieniedzy.Znajde sie srodki finansowe na oplacenie dyrekcji
        zespolu aktorskiego i dzialu techn-adm.Publicznosc wroclawska znudzona
        ogladaniem filmow amerykanskiej produkcji zlakniona jest kolejnych teatrow.
        Kolejnych,gdyz na Dworcu Gl tez dziala trupa teatralna.
        Tymczasem w remontowanej wlasnie Operze ma powstac fitnes club.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka