karolinaibiza 27.06.10, 19:45 witam mam roczną córeczkę place zabaw kolo mnie muchobór wielki są bardzo malutkie doradzcie gdzie są duze place zabaw z hustawkami z oparciem .dziekuje za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicez Re: duzy plac zabaw 29.06.10, 17:19 Z tego co udało mi się zorientować, to nie ma we Wrocławiu dużego placu zabaw... Odpowiedz Link Zgłoś
mientka76 Re: duzy plac zabaw 30.06.10, 12:19 Na Nowym Dworze może place nie są duże ale na większości z nich są huśtawki z oparciem. Fajny plac jest też w parku pomiędzy Astrą a Kozanowem (sorki, nie wiem jak się ten park nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Re: duzy plac zabaw 30.06.10, 21:24 to park zachodni. fajny placyk, ale maly i duzo zawsze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka30 Re: duzy plac zabaw 08.07.10, 10:28 polecam w parku południowym przy Powstańców Śląskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bast3 Re: duzy plac zabaw 14.07.10, 10:35 Nie spotkałam się we Wrocławiu z dużym placem zabaw,niestety. Taki z tych ciutkę większych to chyba w Parku Południowym. Ale nic wielkiego do głowy mi nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: duzy plac zabaw 14.07.10, 22:28 Niestety nie ma u nas placów , podobnych do placu w Parku Wilsona w Warszawie . Jedyne , co mi przychodzi do głowy , to na Wyspie Słodowej , ale jak dla mnie za mało cienia i brak toalet. Ewentualnie w Parku Szczytnickim w pobliżu ul.Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś