elfhelm 04.05.09, 20:31 Znaczy działacze-nieroby ze związków zawodowych. Uznawani przez niektórych za zadymiarzy albo i hołotę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_z_wolfow Re: Robią Nitrasowi kampanię :) 04.05.09, 20:46 elfhelm napisał: > Znaczy działacze-nieroby ze związków zawodowych. > Uznawani przez niektórych za zadymiarzy albo i hołotę. Trzeba sobie powiedziec ze na tym polu maja niezwykle osiagniecia . Jak mozna im podziekowac ? Elfhelm (jakiez to piekne imie , nie mysl zle , ja hetero , ten nick taki polski jak Kaczynscy ), ale jaka nagrode wyznaczasz za taka kampanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nimatentego Nierob to Nitras, Tusk, Kaczor. 04.05.09, 20:46 elfhelm napisał: > Znaczy działacze-nieroby ze związków zawodowych. > Uznawani przez niektórych za zadymiarzy albo i hołotę. > Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Nierob to Nitras, Tusk, Kaczor. 04.05.09, 20:51 kaczor nieroba ? To nie mozliwe , jutro masz Kryzego na swoim wlasnym krzyzu , oj cos mi sie p.....lilo , to juz nie ta epoka . Ja wiem , bo sam to widzialem ze Olejniczak troche zazdrosny ze PiS jemu nierobi spotow , ale jak sie kloca z Napier..skim to nie zasluzyli na taka uwage . nimatentego napisał: > elfhelm napisał: > > > Znaczy działacze-nieroby ze związków zawodowych. > > Uznawani przez niektórych za zadymiarzy albo i hołotę. > > Odpowiedz Link Zgłoś