Dodaj do ulubionych

Poszukiwany Dobry salon kosmetyczny we Wrocławiu :

18.11.10, 09:44
Cześć dziewczyny,
Szukam salonu kosmetycznego we Wrocławiu, który sprawi, że będę czuć się młodziej, a przede wszystkim ładniej. Przecież nic tak nie poprawia samopoczucia, jak podobanie się samemu sobie ;) Więc czekam na Wasze typy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anusia Poszukiwany Dobry salon kosmetyczny we Wrocławiu IP: 80.50.30.* 18.11.10, 10:02
      Hej,
      Z czystym sumieniem mogę polecić DermaBell na ul. Grunwaldzkiej. Odkryłam go niedawno i muszę przyznać, że jest tam bardzo duży wybór zabiegów kosmetycznych, a ceny - na każdą kieszeń. Z zabiegów byłam bardzo zadowolona, na tyle, że następnym razem zabrałam ze sobą koleżanki. One też były zachwycone. Kosmetyczki są miłe i kompetentne (a poza tym posiadają odpowiednie urządzenia). Z pewnością będę tam zaglądać ja i moje kumpelki.
    • kasiabelle Re: Poszukiwany Dobry salon kosmetyczny we Wrocła 18.11.10, 13:56
      ostatnio korzystam właśnie z tego salonu Dermabell i jestem bardzo zadowolona, bo po serii zabiegów- mikrodermabrazja i sonoforeza i teraz kwasy (obecnie) stan mojej skóry na buzi totalnie się zmienił, mam jednolitą, bez pryszczy i odnowioną skórę, zmarszczki mi delikatnie spłycają się. Ten sposób na moją twarz został dobrany przez Panią kosmetyczkę po wcześniejszej dokładnej diagnozie przez specjalny aparat.
      Fajny i miły gabinet a przede wszystkim kompetentna obsługa !
      • Gość: nina Re: Poszukiwany Dobry salon kosmetyczny we Wrocła IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.10, 14:12
        precz spamerki z forum!!!!
        nie stac was na reklame i zasmiecacie forum!!
        to juz teraz wiem gdzie nie chodzic,skoro uciekacie sie do takich metod to znaczy ze nie macie klientow.
      • littleprincessa Mikrodermabrazja 12.04.11, 18:51
        Sama korzystam i nie rozumiem jak można nie znaleźć mikrodermabrazji poniżej 150 zł. Jest wiele miejsc we Wrocławiu ale nie chcę ich reklamować. Wystarczy dobrze poszukać. Dobrym sposobem na znalezienie gabinetu kosmetycznego lub np. promocji na mikrodermabrazję jest portal urody mikrodermabrazja - tam można sobie sprawdzić gdzie są takie zabiegi. Jest też wyszukiwarka usług Beauty czyli chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna i inne. Gorąco polecam - jestem też tam na forum. Więc zapraszam podwójnie.
        • Gość: Anita Re: Mikrodermabrazja IP: *.play-internet.pl 16.02.15, 01:52
          Dziewczyny szukajcie promocji. Naprawde można znależć. Ja ostatnio dostałam bon upominkowy na mikrodermabrazje w Dermaesthetics i za mikrodermabrazje korundową z serum i z algami zapłaciłam tylko 50 zł. Efekt rewelacyjny! Najlepsza mikrodermabrazja jaką kiedykolwiek miałam. Polecam wszystkim! Podobno oferta jest do końca lutego więc najlepiej zadzwońcie i się dowiedzcie www.dermaesthetics.pl www.dermaesthetics.pl/promocje.php
    • alicez Re: Poszukiwany Dobry salon kosmetyczny we Wrocła 18.11.10, 18:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,72,106619913,106663514,Re_Dobry_salon_kosmetyczny_we_Wroclawiu.html
    • littleprincessa Gabinety kosmetyczne we Wrocławiu! 12.04.11, 18:55
      Zdecydowanie sama powinnaś wybrać najlepiej w przewodniku urody Beauty Guide. Świetny portal www.przewodnikurody.pl

Aha jest tam też zakładka z aktualnymi promocjami więc można sobie obserwować i wydrukować "beauty card" - która upoważnia do sporych rabatów. Tam teraz jest makijaż permanentny z 30% rabatem.

Patrz tutaj: makijaż permanentny
    • Gość: Anita Mój typ - Dermabell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.15, 11:54
      Ewidentnie najlepszy gabinet kosmetyczny we Wrocławiu, w którym dotychczas byłam.
      Bardzo przekonuje mnie samo miejsce - nowoczesne, eleganckie, komfortowe warunki lokalowe.
      Ponadto jest duży zakres usług - każdy znajdzie coś dla siebie.
      Do tego optymalne, niewygórowane ceny, które również przekonują.
      Ciepła atmosfera, indywidualne podejście do klienta i doświadczeni specjaliści w dziedzinie.
      Polecam :)
      • Gość: ewa Re: Mój typ - Dermabell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.15, 05:42
        Endermologia jest ekstra! Polecam to miejsce wszystkim paniom, które chcą zadbać o siebie. Moje po serii zabiegów wyglądają idealnie. Wyszczuplone a dodatkowo bez cellulitu. Takiego efektu nie osiągnęłabym żadnym kremem.
      • Gość: lena Re: Mój typ - Dermabell IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.15, 08:57
        Ja rekomenduję Dermabell. Tutaj obsługa jest znakomita. Polecam przede wszystkim makijaż permanentny. Trwałe barwniki no i oczywiście bardzo bezpiecznie. Jestem zachwycona i szczerze wszystkim polecam! Oko pięknie podkreślone.
      • Gość: mora Re: Mój typ - Dermabell IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.15, 10:03
        Hahaha jaka perfidna reklama :)
        Siedza kosmetyczki z derma... I wypisuja o sobie jakie sa swietne i jakie maja swietne zabiegi.
        A ja szukajac faktycznie rzeczowej opinni trafiam tylko na takie cos..

Admin powinien zareagowac na takie cos
    • Gość: Salem Re: Poszukiwany Dobry salon kosmetyczny we Wrocła IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.15, 09:58
      Polecam Anne Claire - fabryka piękna na Zielińskiego. Niedaleko Arkad i hali kupców. Nie będę sie rozpisywała, powiem tylko że wygląd i czystość Na 6, sterylizuja wszystkie narzędzia; mają też jakiś najnowszy laser medyczny a ostatnio jak byłam to mówili że fryzjera też będą mieli.
      Śmiało polecam www.AnneClaire.pl lub teraz mają www.zielinskiego.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka