Dodaj do ulubionych

Koelner: Odbuduję koszykarski Śląsk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 04:41
Takie pytanka. Czy te 2 mil to netto czy brutto? Czy w tej cenie jest wynajem Hali Orbita? Czy w tej cenie jest reklamowe miejsce spnsora. Warto spytać, bo jeśli Hala po 30 tyś netto za mecz ( tak miał Siemiński ) + wykup dzikiej karty ( 400.000.- też netto )+ reklama, to zostanie z tego 600.000.-. Ciekawe jak te 600 Dudek przekręci dla mimo wszystko prywatnej firmy Koelnera, przy bacznych oczkach Platformy? O, gdyby tak Schetyna kupił parę akcji, tylko dla pozornej akcji, to może i ja bym kupił? A propos. Za Schetyny, WKS Pilcha dawał niezłą kasę dla Śląska, teraz też da?
Obserwuj wątek
    • Gość: g Koelner: Odbuduję koszykarski Śląsk IP: *.internetia.net.pl 08.12.10, 07:19
      przecież to nie Śląsk już od wielu lat. nie lepiej pieniążki zainwestować w WKS Śląsk piłke ręczną
    • Gość: gaax Czyli jednak WKK IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 08:33
      "Na pewno nie będzie połączenia zespołów, co zostało uzgodnione z panem Januszem Pilchem. Sekcja WKS będzie autonomiczna. Nic nie zmieni się w funkcjonowaniu WKK - zespół w dalszym ciągu będzie występował w rozgrywkach młodzieżowych, w II lidze i szkolił dzieci. Spółka WKK Obiekty w porozumieniu z pułkownikiem Pilchem oraz kibicami zostanie przekształcona w taki sposób, aby miała odpowiednią, nośną nazwę i dobrze wkomponowała się w wymagania rynku. Najpewniej będzie to WKS Śląsk Wrocław"
      Czyli jednak będz
    • aguslive Koelner: Odbuduję koszykarski Śląsk 08.12.10, 11:23
      jeżeli będzie pakiet dla kibiców - mam nadzieję że uda mi się kupić chociaż jedną akcję :)
    • Gość: lfc Re: Koelner: Odbuduję koszykarski Śląsk IP: *.static.cable.virginmedia.com 08.12.10, 15:39
      Łosiu (boczek frend), coś taki cięty na magistrat, robią coś, aby klub odbudować. Miasto daje na klub stałą kasę zgodnie z budżetem miejskim, reszta to już sprawa Pana Koelnera i klubu. Ze skromnego newsa wypocin GW doszukujesz się szczegółowego planu finansowego? Powodzenia

ps może więcej optymizmu, a nie same bóle jelitowe
      • Gość: boczek frend Re: Koelner: Odbuduję koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:34
        Trzeba pytać, bo to sa politycy, (Dudek też!) Aa oni wszystko, jak trzeba przekrecą. Plan można napisać, papier przyjmie, ale kasa i to publiczna, to juz nie taka prosta sprawa. W/g mnie plan Pana Koelnera ( szacun za wole walki! ) naprawdę nie istnieje. Gość wchodzi, jak Siemiński do rzeki i nie widzi drugiego brzegu, o wirach nie wspominając. Niestety nie wygląda, po tym co mówi na rasowego pływaka, a i łódka jego słaba ( 11mil w nieruchomościach, Siemiński ok 100 i wypadł z hukiem, Krause 2,5 mld dopiero daje radę ) Na dodatek gra z Dutkiem, a więc przeciwko Schetynie. Pomyśl. Mimo wszystko ja kupie akcje, a Ty?
        • Gość: ollaf Re: Koelner: Odbuduję koszykarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 22:50
          www.forbes.pl/rankingi/100-najbogatszych-polakow?gclid=CMfoyPDQ3aUCFZMl3wodnwiv1w
          60 - Koelnerowie Przemysław i Radosław 285 artykuły budowlane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka