Dodaj do ulubionych

Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejkach

03.01.11, 16:20
Tak to prawda, teraz trzeba za to stać w masakrycznych kolejkach do kas, których inteligentni włodarze wyciągów na czas świąteczno - noworoczny otworzyli dwie, w porywach do trzech. Po karnet stało sie ponad godzinę - to jest totalny absurd i skandal.
Obserwuj wątek
    • Gość: narciarz Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 16:53
      Kolejka do kasy sięgała 150 metrów,brak miejsc parkingowych.Dobrze ze Harrachov blisko.
    • Gość: fifa2000 Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.e-wro.net.pl 03.01.11, 16:54
      nie wiem jak teraz było ,ale ilekroć byłem w Szklarskiej to kasy otwierano na 5 min przed rozpoczęciem jazdy, mimo, że kolejka ustawiała się już na 20 min przed. ale bez kolelejek widać ani rusz, byłoby za dobrze
    • pssz Zamiast do wyciągu to do kasy? 03.01.11, 17:01
      A kolejki jak były tak są?
    • Gość: Robbin Kłamca i naiwniara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 17:07
      Andrzej kucharczyk kłamie, a Agata Domińska jest naiwna, bo robi tekst przez telefon. Kolejki na Szrenicę były ogromne - i do kas (np. w drugi dzień Świąt), i do samego wyciągu (Puchatek, w Sylwestra). Jasne, że nowy wyciąg to postęp, ale wciskanie ludziom, że nie ma kolejek, to bezczelność. 20 lat od przejścia na kapitalizm ludzie nadal muszą czekać w ogonku, chcąc oddać komuś swoje pieniądze.
    • mafinka21 Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejkach 03.01.11, 17:18
      W Sylwestra kanapa nieczynna bo wiało,na Puchatku nie było nocnej jazdy. Rozczarowanie ogromne. W Nowy Rok - Puchatek działa, ale dantejskie sceny żeby się dostać na wyciąg, tłum, ścisk nie samowity bo kanapa znów nieczynna. Dopiero w niedzielę ruszyła kanapa i rzeczywiście tłok został rozładowany, ale za to kolejki do kas 100m. Tak więc na 3 dni tylko w jednym można było w miarę spokojnie pojeździć.
      Wielkie słowa krytyki dla władz miasta, że nie wymuszają na właścicielach posesji odśnieżana chodników. W centrum przy głównej ulicy turyści toneli w pośniegowym błocie. Knajpa za knajpą a nikt z właścicieli nie kwapi się żeby odśnieżyć swój chodnik. Wszyscy maja to w d..... Buty po jednym spacerze przemoczone i odechciewa się spacerów.
    • Gość: vinner Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 18:26
      po tych postach już wiem,że jadę znowu do trzech,za darmo,do sąsiadów troszkę dalej ale mimo wszystko taniej, smaczniej i lepiej
      • Gość: gość Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:52
        Dokładnie tak ! We czwartek śmigam do Pecu pod Snezkou , a naiwni niech się pchają w polskie górki . Szklarska Poręba ? Nigdy !!!
    • ekspres.bus Ekspres Narty do Czech 03.01.11, 20:51
      I tak lepsze warunki są w Czechach, np. w Janskie jest gondolka i wiele tras. Zapraszam na Ekspres Narty, najprawdopodobniej najtaniej we Wrocławiu, wyjazd w najbliższa sobotę 8 stycznia 2011 właśnie do Janskich! Szczegóły na www.ekspresbus.pl/index.php?did=20060206145437&id=art&iid=20101224104950 Autokar wyjeżdża z Trzebnicy, we Wrocławiu zbiera pozostałych narciarzy i snowboardzistów!
      • Gość: plumm Re: Ekspres Narty do Czech IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 22:53
        POLACY!!! nie jeździjcie na narty do czech, tam nas nie chcą, mają wstrętne piwo i dają mandaty za przekroczenie prędkości, a jak się chcesz wepchać do kolejki to krzyczą HALO FRONDA JEST, to chyba coś na nas, dlatego zostańcie w polsce.
        Pozdrowienia z Pecu plumm
    • snowicki Bzdury 03.01.11, 22:03
      Kolejek nie ma tylko na poranne jazdy i to wtedy, gdy działają obydwa wyciągi. Kanapa w okresie świąteczno-noworocznym stawała często, bo albo wiało, albo na Loli za duże oblodzenie i wtedy wszystko standardowo - kolejki jak były po staremu. Na popołudniowe jazdy kolejki były nawet gdy chodziły obydwa wyciągi. O kolekach do kas nawet nie warto mówić.
    • hex.e Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejkach 04.01.11, 08:14
      Specjalnie założyłam sobie konto, aby skomentować te bzdury. Byłam na sylwestra w Szklarskiej i niestety stałam do wyciągu na Puchatku godzinę (zjazd 2 minuty) bo niestety na nowym wspaniałym 6-osobowym wyciągu była dwudniowa "awaria". Mało tego pomimo że wyciąg nie działał kasy sprzedawały na niego karnety. Ludzie byli wściekli, reklamując karnety dochodziło do prawdziwych awantur. To, co mówi ten pan nie jest prawdą.
    • bronxxx Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejkach 04.01.11, 09:27
      Po 6 latach pojechałem znów do Szklarskiej, bo nowy wyciąg. I co najmniej kolejne 6 lat tam nie pojadę. To jest nadal PRL. To że nie ma parkingów, trasy kiepsko przygotowane, nadal stoi sie w kolejce do wyciągów, a połowa z nich nie czynna - to się już chyba nie zmieni. Ale to, że nadal karnet popołudniowy ważny od godziny 12:30 zaczynają sprzedawć dopiero o (!) 12:30 - to już jest skandal. Kolejka do kasy ustawia się już godzinę wcześniej, więc bilet kupujesz ok. 13:30 i...idziesz do kolejki pod wyciągiem, gdzie stoisz kolejne pół godziny. Na górze jesteś ok. 14:00. To Polska właśnie. NIGDY WIĘCEJ!
      • Gość: MIŁOŚNIK GÓR Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 20:23
        A JA BYŁEM W ŚWIĘTA W SZKLARSKIEJ, POJEŹDZIŁEM SOBIE NA NARTACH, W KOLEJKACH W OGÓLE NIE STAŁEM, WRÓCIŁEM ZADOWOLONY I WYPOCZETY! A WIECIE, DLACZEGO? BO W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS MAM TROCHĘ INTELIGENCJI. ZAPRASZAM WSZYSTKICH INTELIGENTNYCH NA NARTY DO SZKLARSKIEJ (BYDŁA TU NIE POTRZEBA) - NAPRAWDĘ TERAZ JEST SUPER!!! TERAZ JADĘ TEŻ DO SZKLARSKIEJ NA TRZECH KRÓLI, BO W STOSUNKU DO TEGO CO BYŁO JESZCZE ROK TEMU JEST ZUPEŁNIE INACZEJ. NIE WIERZCIE TYM ANONIMOWYM OSZOŁOMOM, BO IM SIĘ NIGDY NIC NIE PODOBA, A NA INTERNET WCHODZĄ TYLKO PO TO, ŻEBY WYŁADOWYWAĆ WŁASNE FRUSTRACJE!
        • Gość: ZP Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 12:47
          Inteligencji nie widać; natomiast chamstwo jak najbardziej; a tak btw sugeruję wizytę u psychiatry, zdaje się ,że nie potrzeba skierowania od lekarza domowego;
          • Gość: ZP Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 14:30
            Sam korzystam i dobrze mi robi; a jak czasem mi odbija, wchodzę na forum i wyżywam się na takich jak ty;
            • Gość: gosia Re: Na Szrenicy wreszcie nie trzeba stać w kolejk IP: 87.99.39.* 07.01.11, 15:10
              jedynie co moge powiedziec- to zmien lekarza. bo Toie inteligencja ulotnila sie jak widac.
              bylam w szklarskiej tydzien przed swietami, akurat trafilam na dzien otwarcia i byla rewelacja- zero kolejek, trasy swietnie przygotowane, armatki dzialaly jak oszalale. mozna bylo przewidziec, ze na swieta i sylwestra wala tlumy i to nie jest kwestia tylko szklarskiej, ale wiekszosci osrodkow narciarskich w Polsce i w Czechach. mialam tez okazje byc w okresie sylwestrowym na nartach w harrachovie, spindlerowym czy w zakopcy i kolejki takie same. jedynie w janskich bylo w miare przyzwoicie.
              w zyciu trzeba czasami uzyc mozgu. widac niewiele osob to robi, i pozniej maja pretensje do otoczenia ze sami sa idiotami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka