Dodaj do ulubionych

Operacja przegrody nosowej, Wrocław

IP: *.143.244.19.ultranet.net.pl 03.02.11, 13:03
Witam.

Gdzie polecacie operację przegrody nosowej (dolnośląskie/Wrocław)?

Dzieki

Pzdr
Obserwuj wątek
    • tigra.14 Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław 03.02.11, 14:36
      Polecam Zgorzelec, sama miałam tam prostowaną przegrodę nosową i jestem bardzo zadowolona:)
      • iwonagos Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław 03.02.11, 23:11
        Oława. Świetny oddział laryngologiczny. Polecam też lekarza, który tam pracuje dra Jacka Bireckiego.
        • Gość: Robert Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.11, 19:30
          Podbijam.
          Na NFZ w Oławie?
          • Gość: Robert Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław IP: *.54.18.197.static.telsat.wroc.pl 13.02.11, 23:26
            Podbijam.
            • Gość: Iga Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 00:44
              ja bym się zdecydowała jednak na Borowską.
              • iwonagos Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław 14.02.11, 10:03
                Tak, na NFZ w Oławie. Naprawdę polecam. Sama korzystałam i kilku moich znajomych. Świetny oddział i świetni lekarze. Jestem z okolic Ząbkowic Śląskich. Byłam na jednej wizycie prywatnej u dra Bireckiego, a potem już zabieg w Oławie.
                Przepraszam, że nie odpisywałam, jakoś nie zaglądałam na forum od kilku dni.
                • Gość: Ala Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław IP: 213.195.186.* 26.04.11, 20:21
                  Witam,

czy moglibyście podać dokładniejsze namiary gdzie wykonać zabieg przegrody nosowej, sama nazwa miasta Oława niestety nie mówi zbyt wiele - chociaż nazwa szpitala czy numer kontaktowy do jakiegoś lekarza... byłabym bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam serdecznie :)
              • tamelda111 Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław 18.09.15, 12:36
                ja też chciałbym na Borowskiej. Czy macie może jakieś zdanie na temat tego szpitala i oddziału laryngologicznego tam ?
                Bardzo byłbym wdzięczny :)
    • ekspert_cochlear Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław 11.06.14, 12:44
      Gość portalu: Robert napisał(a):

> Witam.
      > Gdzie polecacie operację przegrody nosowej (dolnośląskie/Wrocław)?
      > Dzieki
      > Pzdr

Witam,
      operację przegrody nosa możesz wykonać w Dolnośląskim Centrum Laryngologii Medicus. Spodziewaj się profesjonalnej i miłej opieki oraz nowoczesnej aparatury medycznej. W DCL
      stosuje się wyjątkowe żelowe tamponady, które przy wyciąganiu są znacznie mniej
      uciążliwe niż tradycyjnie stosowane metrowe lub dłuższe bandaże.

Pozdrawiam
      Łukasz Narożny
    • Gość: mapig Przegroda IP: *.ronus.pl 02.07.14, 23:09
      Tylko za te plastykowe cuda trzeba płacić. Ile? A ile za zabieg przegrody w Medicusie?
    • tamelda111 Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław 18.09.15, 12:34
      Dołączam się do prośby zadanej przez użytkownika

Gość portalu: Robert napisał(a):

> Witam.
      >
      > Gdzie polecacie operację przegrody nosowej (dolnośląskie/Wrocław)?
      >
      >
      > Dzieki
      >
      > Pzdr
      • Gość: takken Re: Operacja przegrody nosowej, Wrocław IP: *.internetunion.pl 30.01.16, 11:34
        W Medicusie to jakieś 5 klocków kosztuje, jedyna różnica pomiędzy operacją z nfz to czas oczekiwania i właśnie te plastry żelowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka