tropem_misia1 20.05.08, 21:36 Z racji niezwykłych nieumiejętności(: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Bojam się. 21.05.08, 15:14 Błyskawicznym ruchem wysunęłam czułki. Cała spięta i gotowa na cios. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanyenzo Re: Bojam się. 23.05.08, 08:18 tropem_misia1 napisała: > Błyskawicznym ruchem wysunęłam czułki. > Cała spięta i gotowa na cios. > Spragniona podbiegłam do pobliskiej rzeczułki. Gdy byłam już u jej brzegu - dostałam w nos. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Bojam się. 23.05.08, 12:30 Spragniona podbiegłam do pobliskiej rzeczułki. Gdy byłam już u jej brzegu - dostałam w nos. ;) Więc z niedosytu konam spragniona czy nie spragniona miast wody źródlanej z twarzy krwią zalanej krople padają na trawę a ty masz przednia zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanyenzo Re: Bojam się. 23.05.08, 15:59 tropem_misia1 napisała: > > > Więc z niedosytu konam > spragniona czy nie spragniona > miast wody źródlanej > z twarzy krwią zalanej > krople padają na trawę > a ty masz przednia zabawę > Bom widział po raz pierwszy Jak Amor - znany z wierszy Ledwo co łuk przytroczył Trafił Cię między oczy Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Amor? 23.05.08, 20:43 Pijany był niewątpliwie. Zachodzę w głowę i się dziwię jak trafił idealnie w czoło zakryte czółkami,wzdłuż ,wszerz wokoło. Ps.Czółki to takie macki? Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 No dobra 23.05.08, 20:47 żeby nie było.... gwoli wyjaśnienia zapodaje swój stary tekst: była piękna ,bo czuła się piękna w swoim małym świecie trzepotem rzęs zdobywała przestrzeń odkąd zaistniała ,każdym ruchem ,łagodnym i falującym , zaznaczała swój byt tu jestem- wołała każdym ruchem ,poruszając się w świecie podobnym kropli wody. dojrzała ,pewna siebie zmierzała w jednym celu... któregoś dnia poczuła ,że nie może być sama cała drżąca trzepocząc rzęsami poddała sie ... w eksplozji podobnej sile wulkanu w błysku setek słońc nastąpił cud cud natury już nie była sama obok niej pojawiła sie piękna Chilodonella podobna do niej jak kropla wody w ,której zaistniała ,a jakże różna witaj dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś