Dodaj do ulubionych

Walentynki

IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.11, 15:19
Wiem,że niektórych temat śmieszy,ale chciałbym zabrać moją kobietkę na kolację walentynkową gdzieś do porządnej restauracji.
Z zasady robimy sobie kolacje przy świecach w domu bo mamy małe dzieciaki,ale teściowa pospieszyła z pomocą,żebyśmy mogli wyjść w miasto..No i pojawił się problem-jak bylismy młodzi to się chodziło do klubów,a nie restauracji,a potem to już czasu i możliwości ze względu na dzieci nie było.I teraz naprawdę nie wiem gdzie podziać się może taki facet jak ja trzydziestoparoletni chcący zabrać żonkę na romantyczny wieczór do knajpy:/
Obserwuj wątek
    • Gość: o siiii :) Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:46
      jesli chcesz naprawde fajne miejsce i dobre jedzenie to polecam ci restauracje Odnova ... tam jest pieknie i nawet toaleta jest kusząca :)) pisze o tym bo sama bym chciała tam iść, ale niestety nikt mnie nie zaprosił jeszcze...:((((( w takim sensie miłosnym :)
      z innych walentynkowych posmyłów, które nie kosztują 500 zł to jest fajny konkurs w cinema city - jak uniknąc walentynkowego focha - trzeba tylko kupić bilet na film, wydrukować i iść do kina :)
      www.kinograj.cinema-city.pl/walentynki/ dodatkowo można wygrać voucher na podróże z ecco holidej. Pójdę z koleżanką...:////

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka