Dodaj do ulubionych

Stare, ale jare

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 20:14
""West Side Story" w interpretacji Wojciecha Kościelniaka da się słuchać i
oglądać", ale jest to średnia baja... Po Operze za trzy grosze ze spektaklu
na spektakl spadają moje oczekiwania co do tego reżysera i dyrektora a szkoda
bo zapowiadało sie obiecująco...
Obserwuj wątek
    • Gość: bywalec Re: Stare, ale jare IP: 62.87.130.* 26.04.04, 11:30
      To najlepszy spektakl jaki oglądałem w Teatrze Muzycznym,porywający,dynamiczny
      momentami wzruszający. Wspaniale przygotowany od strony muzycznej, tak grającej
      orkiestry w tym teatrze jeszcze nie słyszałem (a przecież muzyka Bernsteina
      piekielnie trudna)- wielkie brawa dla kierownika muzycznego i dyrygenta Michała
      Nesterowicza. Brawa dla Wojciecha Kościelniaka, który nie zrażony głosami
      zawistników robi swoje i robi to doskonale.Ma młody zespół z ogromnymi
      możliwościami, może z nimi robić wszystko. Ten spektakl można bez wstydu
      pokazać w kazdym teatrze na świecie i będzie miał dużo lepsze recenzje od tych
      wypisywanych przez wrocławskich dziennikarzy, którzy potrafią pisać
      entuzjastycznie o byle warszawskiej chałturze, a własne podwórko traktują per
      noga.
      • Gość: Kryszna Re: Stare, ale jare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:40
        Po takiej recenzji póojdę na pewno.
      • Gość: dzidka Re: Stare, ale jare IP: *.zabkowice-slaskie.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 12:01
        Brawo !. Zgadzam sie w całej rozciągłości. Świetny spektakl.
    • Gość: k.26.04 Re: Stare, ale jare IP: *.otvk.olawa.pl 26.04.04, 17:34
      Zgadza sie WSS to sukces Wojtka Koscielniaka i calej rewelacyjnej ekipy
      teatru!! Sambore, Bodzia, Madzia, Cezi i cala reszta to niezwykle utalentowani,
      pracowici ludzie z nimi nietrudno o sukces a majac takie cudownego przywodce
      sukces murowany. Popatrzcie co sie dzieje w Gdyni odkad tych ludzi tam nie ma,
      porazka za porazka pana Korwina i jego druzyny, ostatnia Dracule, to kolejna
      klapa tego zespolu, az wstyd, ze pan Staniek jeszcze tam przy nich czuwa, bo
      tez niestety podupada!!! Gratulacje jeszcze raz dla TM-OW. Brawo panie Wojtku i
      wszystkiego najlpeszego z okazji niedawno obchodzonych imienien ;) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka