Gość: Tadeusz IP: 67.70.228.* 27.04.04, 20:15 Hura! bede zyl dlugo bo jestem madry a nawet zonaty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Pierdoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 21:34 Co za pierdoły piszą! Po pobycie w szkole, następnie na studiach i po towarzyszącemu temu stresowi będę żył z dobre 10 lat krócej. Więc co za pierdoły tu wypisują. Najdłużej żyją pewnie ci, którzy nic nie robią. Bez stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loola Re: Pierdoły IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.04.04, 23:07 masz rację, Anglicy prowadzili badania nad dlugością życia absolwentów Oxsfordu i okazalo sie, że szybciej umieraja humaniści, bo są bardziej podatni na stres; to stres wywoluje takie choroby jak zawAły, raki itp., stwierdzili, ze dłużej od nich żyją absolwenci po kierunkach technicznych; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasmucony i w p...u! cały mój misterny plan poszedł IP: *.icpnet.pl 28.04.04, 16:11 i po co mi były dwa humanistyczne fakultety??? chyba po to by dojść do wniosku,że w perspektywie powiedzmy 10 tys.lat nie ma najmniejszego znaczenia czy będzie to jutro czy za 80 lat. Odpowiedz Link Zgłoś