Gość: jade! Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 15:27 jadę!!!!!!!!!! jadę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedzacy maleszka Przecież on zakonczył kariere. IP: *.acn.waw.pl 03.03.11, 15:30 Co do licha ! Odpowiedz Link Zgłoś
j23-nadaje jaka jest najpopularniejsza kolęda Polaków? 03.03.11, 15:34 W kraju katolickim najpopularniejszą kolędą jest last christmas. Piosenka śpiewana przez pedała o tym że poznał panienkę i chciałby ją przelecieć. Cała polska śpiewa kolędę razem ... Last Christmas I gave you my heart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Panienkę?! Naucz się angielskiego. IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 16:31 W "Last Christmas" ani słowa nie ma o przelatywaniu kogokolwiek. Nie ma wzmianki o płci obiektu żalów wylewanych przez liryczne ja; te które w refrenie zawodzi "łałała". Mylisz chyba z pieśnią estradową o tangu egzotycznym pt. "Przeleć mnie". Zacznij odróżniać kolędy od piosenek świątecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaa Re: jaka jest najpopularniejsza kolęda Polaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:04 last christmas to nie kolęda idioto -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus77 Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 15:36 i dobrze! mcCartney juz jest stary i smrodliwy, a piosenki GM całkiem fajne i ponadczasowe Odpowiedz Link Zgłoś
reka-poza-nocnikiem Skończony artysta? Dziwne, bo koncerty ma świetne 03.03.11, 15:40 ostatni zarejestrowany na DVD do Live in London 2009. Świetne show, zero playbacku (jak u Madonny np.), 2 godziny porządnej rozrywki i tłumy fanów. Ale co tam, we Wrocławiu wiedzą lepiej, pewni sami pederaści chadzają na występy homoseksualisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Skończony artysta? Dziwne, bo koncerty ma świ 03.03.11, 18:04 Koncerty może i ma OK, ale wielką gwiazdą to już od dawna nazwać go nie można. Gdyby to był rok 2000, to rzeczywiście byłoby czym się chwalić, ale dziś? Obecnie to jest trzecia liga popularnej muzyki rozrywkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
reka-poza-nocnikiem Re: Skończony artysta? Dziwne, bo koncerty ma świ 03.03.11, 20:15 No cóż... jak to mówią: jaki stadion, taka liga artyzmu. Powiadasz III? Czyli zupełnie jak chłopcy z Metalliki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Skończony artysta? Dziwne, bo koncerty ma świ 03.03.11, 22:35 Metallica, to ciut inna sprawa, bo ten typ muzyki nie jest jednak muzyką (wybacz obcy zwrot) mainstreamową. Dla ludzi słuchających metalu ten zespół, to klasa sama w sobie - coś, jak Glenn Miller dla miłośników swinga. Tak między nami, to ja bym wiele wybaczył Dutkiewiczowi, gdyby na stadionie zagrał B.B.King, ale prędzej się spodziewam lądowania kosmitów na Placu Solnym, niż występu takiego Artysty (celowo z wielkiej) w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krismi Re: Skończony artysta? Dziwne, bo koncerty ma świ IP: 194.181.22.* 04.03.11, 02:11 A kto będzie pamiętał za pięć lat obecne gwiazki z twojej "pierwszej ligi"? Pierwsza liga jest zawsze niezmienna: George Michael i David Bowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SISI Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.com.pl 03.03.11, 15:43 YESSSSSS! Mam nadzieję, że przyjdzie niewielu chętnych i będzie więcej miejsca dla tych, którzy słyszą w JEGO GŁOSIE to co ja. Czekam niecierpliwie Dżordż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocialapka.pl Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:09 Uuuuuu... Na pewno będę! Zobaczycie mnie na "różowym sektorze" :)))) Mój prywatny anons :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetia.net.pl 03.03.11, 23:27 dżordżi co w dupie komuś w języku kręcił a potem będzie ci na scenie śpiewał fuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ridgeley Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 194.181.22.* 03.03.11, 23:40 odezwał się używacz nieheblowanych otworów w deskach ps. rąsia cię dzisiaj nie boli? nadużywasz jej ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewada Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 83.238.156.* 04.03.11, 12:59 SUPER komentarz zgadzam się ,więcej miejsca dla koneserów prawdziwej MUZYKI i Mega Głosu Georga M. Nikt tak obecnie nie śpiewa (kiedyś to był Frieddy Mercury), nie dałam rady przyjechać na jego występ na Służewcu w 2007 ale teraz czekam z niecierpliwością .... pozdrawiam wszystkich fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szymanskiego Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 16:08 co się stało panie Szymański że przestał pan tropić pis? redukcja etatów czy nabroił pan? Odpowiedz Link Zgłoś
krismi Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 16:17 Wspaniałą wiadomość! Ci, którzy byli na Służewcu wiedzą o czym mówię. George był ponoć zafascynowany polską publiką, więc kto wie... George jest Wielkim Artystą, gdzie tam Madonnie do niego. Na Madonnę pracuje sztab ludzi, George sam sobie pisze piosenki, sam aranżuje, często też sam gra na instrumentach. I ma wspaniały głos i wygląd, którego może zazdrościć większość 48 latków. Radzę posłuchać jego wspaniałej muzyki, bo ktoś, kto go zna jedynie z Last Christmas kompromituje sam siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skompromitowany Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:51 znam tylko jedną jego piosenkę. "Pedo Christmas". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ridgeley Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 194.181.22.* 03.03.11, 23:36 wiem, są ją napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ridgeley Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 194.181.22.* 03.03.11, 23:37 wiem, sam ją napisałeś, inny tytuł to autobiografia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glosiowa Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 148.81.193.* 04.03.11, 14:46 Boski George ! kto był na Służewcu ten wie że każde pieniądze są warte tego aby znowu zobaczyć i posłuchać go na żywo! będę odprawiać chyba jakieś czary aby się udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.ec.europa.eu 03.03.11, 16:21 niedobrze mi sie robi jak czytam te zasciankowe homofobiczne teksty rodem z epoki kamienia lupanego... jeszcze rozumiem, ze ktos sie przydarzy, komu bozia nie dala tolerancji, ale ze dotyczy to 80 % wpisow, to szok! rece opadaja... artysta jednej piosenki? ktos tu sie chyba urwal z choinki... i to bardzo wysokiej... bylam na koncercie Georga Michaela pare lat temu i bylo swietnie. ok, mozna mu zarzucac, ze sie wypalil i ze nic nowego juz od dawna nie robi, tylko walkuje w kolko dawne hity na nowej skladance. ale prawda jest taka, ze to co stworzyl kiedys jest genialne, a George na koncercie daje z siebie wszystko i spiewa idealnie - czysciutko, wyciagajac nawet najtrudniejsze partie. bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 195.225.94.* 03.03.11, 17:33 Popieram. Większość z tych opluwających zna doskonale inne jego piosenki i podśpiewuje sobie, kiedy lecą w radiu... Tylko nawet nie wiedzą, kto je śpiewa. Ignorancja po całości. Jedyne, o czym chcą wiedzieć to że koleś jest gejem i miał trochę wybryków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 178.73.48.* 03.03.11, 16:40 to 3x lepiej niż sting w Poznaniu (mówię o honorariach i sytuacji w świecie nie o swoim guście muzycznym) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 17:36 Może mi ktoś oblatany w temacie wyjaśnić, czy George Michael będzie śpiewał przed czy też po walce Adamka ? Czy zaśpiewa obydwa hymny ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Mało to w telewizji podobnego hwamu!? 03.03.11, 17:39 Rock nabiera z czasem smaku, pop kiśnie. Jeśli ma być tanio, to najlepiej byłoby zaprosić kogoś ze starych, wyrazistych rockmanów. Albo kogoś, kto nie jest jeszcze znany szerokiej publiczności. Albo dać zarobić komuś z Polski. Jak będę chciał obejrzeć sobie [hwam] albo jakiegoś Goerge'a Michaela, to włączę wreszcie telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Hehehe!! Lemingi Wy moje! 03.03.11, 18:00 Wiedziałem, że tak to się skończy. Wiedziałem, że prędzej mi kaktus na rzyci wyrośnie, niż na otwarciu stadionu zaśpiewa światowa gwiazda z I ligi. Cóż Lemingi - tak właśnie będzie wyglądało wykorzystanie dynamicznego stadionu. Na początku macie trzęsienie ziemi (hłehłehłe) a potem będzie już tylko gorzej. Cieszcie się lemingi, że miłościwie nam panujący nie ściągnął tu Justina Biebera (czy jak mu tam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krismi Re: Hehehe!! Lemingi Wy moje! IP: 194.181.22.* 04.03.11, 02:08 lemingu wyleniały, zapamiętaj, że George Michael i David Bowie są najlepszymi muzykami świata, polecam wizytę u LARYNGOLOGA Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 20:02 Kto to jest ? Niech wystąpi w pisuarze !!! Tym prawdziwym ;) W " Blaszaku ". Odpowiednia arena dla Błazna ? Pozdrawiam ^ ^ G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 23:36 co ty gadasz? ten facet ma na swoim koncie taki hity,że pewnie nawet nie wiesz,żę je nucisz jadąc w aucie. To jest prawdziwa gwiazda i swietnie,że on by wystąpił, bo przynajmniej umie śpiewać w przeciwieństwie do Madonny. Malo kto moze sie poszczycic takimi przebojami jak Father Figure lub Faith. SUper pomysl, w koncu nie bedziemy mieli tak jak wszyscy....w koncu cos innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 04.03.11, 05:21 Przepraszam ! Pomyłka... Ta liczba, to rok mych urodzin. Wszystko pamiętam ! Nawet WHAM ;) Każda epoka ma swojego Michała Wiśniewskiego. Popowa sieczka ? To wszystko... Pozdrawiam ^ ^ Grzesiek P. S. A w samochodzie - słucham Jazzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek gej Śląsk, gej Śląsk, gejŚląskgejŚląskgejŚląsk lal IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.03.11, 00:12 rotfl, dla spoconych kopaczy i ich łysych fanów zagra i zaśpiewa gej, no ubaw że hej... pewnie zaśpiewa: gej Śląsk, gej Śląsk, gejŚląskgejŚląskgejŚląsk lalalala lalalala lalalala la la la Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Pełna żenada! 04.03.11, 02:22 Jeśli to ma być gwiazda na otwarcie, to już sobie potrafię wyobrazić następne gwiazdeczki... Ja pierd..., nie wierzę, że takie dno ma największe szanse na oficjalną inaugrację stadionu (koncerty). Fuck... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canadol Re: Pełna żenada! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.03.11, 05:10 How about Roger Waters? Odpowiedz Link Zgłoś
bellassij Żenadą to jest stadion i rosnący koszt budowy 04.03.11, 14:23 a nie to, kto lub co ma na nim wystąpić. Kolejną żenadą jest ślepy zachwyt idiotów, którzy wierzą w zapewnienia władz miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ridgeley Re: Pełna żenada! IP: 194.181.22.* 05.03.11, 00:28 Nagraj coś równego FAITH, LISTEN WITHOUT PREJUDICE, czy OLDER, a dopiero potem oceniaj twórczość innych. George jest geniuszem, na muzyce zarobił tyle kasiory jakiej nigdy nie zobaczysz, szambonurku Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-skrajniak co za kurna syf... 05.03.11, 18:47 łudziłem się że metallica będzie... ech idę popłakać w kąciku ;( tęczowym dziwakom mówię zdecydowane nie :/ to jakisabsurd:/ odróżnijmy koncert od koncertu otwarcia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los polacos Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 01:43 Nam polakom zawsze pod górę... :) Co by się nie działo, narodowy instynkt karze narzekać!!!! Narzekać na narzekanie i narzekać, że go brak, Zawsze źle!!!! Co by się nie działo, to i tak źle się będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
ard17 Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 12.03.11, 10:25 Jestem ZA!!!!! Super energia, świetnie się Go ogląda i słucha... właśnie oglądam Jego koncert z Londynu - REWELACJA. I nie obchodzi mnie zupełnie co robi na co dzień, nikogo nie powinno to obchodzić. Co niektórzy na tym forum nie powinni w ogóle sie wypowiadać, zero tolarancji - ot, Polaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Hałs W poniedziałek odbyła się premiera nowego singla IP: *.54.16.165.static.telsat.wroc.pl 17.03.11, 10:45 Specjalnie dla antyfanów z Wrocławia zmienił nieco głos, żebyście go nie rozpoznali :P True Faith No cóż, tylko prawdziwa wiara może uratować ten zapyziały ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
droper Do wszystkich co udają... 30.03.11, 18:55 ... że nie wiedzą kto to, że nie znają, że słuchają ambitniejszej muzy. Słucham głównie jazzu, rocka i muzyki klasycznej. Ale George jest GIGANTEM POPU!!! Nie udawajcie, że go nie znacie bo tylko przyznajecie się do ignorancji. Ten facet przetarł tyle szlaków muzycznych, wizualnych i obyczajowych, że pojęcia nie macie. Jestem pewien, że stadion we Wrocku bedzie pełny. Ja na Rihannę nie pójdę, ale na GEORGA zdecydowanie TAK. Flagowy przykład: www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: Do wszystkich co udają... IP: 217.153.9.* 11.05.11, 08:41 Zgadzam sie z przedmówcą, to jest gwiazda swiatowego formatu a gnomy sluchajace disco polo sie kompletnie nie znaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 30.03.11, 22:22 Georga Michaela nie cierpię z powodów muzycznych. tylko masochista może lubić faceta który "uszczęśliwił" świat pewnym upierdliwym przebojem, kórego tutułu miłosiernie nie wymienię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: 217.153.9.* 11.05.11, 08:39 Teczowy gwiazdor to chyba ty jestes, jak sie nie znasz to zamknij paszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś