Dodaj do ulubionych

Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka

08.03.11, 11:46
dlaczego nie można się dodzwonić do tej poronionej firmy i podać stanu licznika ?
cały czas zajęte od kilku dni
czy ja muszę się zwolnić z roboty i dzwonić do tych .....
co 1 minutę przez 8 godzin żeby łaskawie się dodzwonić ?

nawet w MPW-K można podać stan licznika przez stronę www

Tauron-ie nie żyjemy w średniowieczu, prąd coraz droższy - czy te podwyżki ida wy lacznie na pensje prezesów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:54
      Ta szanowna i solidna firma przenosi się do Krakowa i pewnie dlatego są kłopoty z połączeniem.
      • Gość: Julia Re: Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka IP: *.internetia.net.pl 08.03.11, 11:59
        zawsze tak było, to firma z poprzedniej epoki,
        każą sobie słono płacić ale klienta mają głęboko,
        bo konkurencji nie ma
    • Gość: aga Re: Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka IP: *.internetia.net.pl 08.03.11, 18:55
      Jeśli to ten sam nr tel 71/332-29-99 to ja już od ponad tygodnia nie mogę się dodzwonić-ciągle zajęte bez względu czy po 8 rano czy 15,50 (pracują do 16)
    • Gość: AC/DC Dobrze, że już się wynoszą z Wrocławia IP: *.internetia.net.pl 08.03.11, 19:27
      może ceny prądu będą niższe
    • Gość: saf Re: Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 19:48
      Polecam Tauron i ich podejście do klienta.
      Płacę na bieżąco, ale okazało się,że jeden z rachunków (sprzed kilku miesięcy)
      został przeoczony.
      Wezwania nie było.
      Prąd odcięty bez powiadomienia.
      Włączą ALE za 3 dni, ubłagałem -włączyli po 2 dniach !!!
    • kupalnik Re: Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka 09.03.11, 08:48
      Bardzo dobre pytanie. Sprawa do przemyślenia: do roku 1992 byla sobie dyrekcja ZE, był dyrektor, jego dwóch zastępców. Teraz jest: prezezs, iluś tam wiceprezesów, dyrektorzy, rada nadzorcza, 150 związkow zawodowych i wszyscy chcą zarobić, dobrze zarobić, a jak zostanie zniesiona ustawa kominowa, zarobić jeszcze lepiej. Myślę sobie, że wygasimy światła i zostanie nam tylko "herbatka z prądem".
    • Gość: Qubik pieprz... brak konkurencji IP: *.internetia.net.pl 09.03.11, 09:45
      i na tym żerują, klient to ma płacić i siedzieć cicho,
      każda inna firma ma tylu konsultantów telefonicznych ile potrzeba,
      a Tauron ma to gdzieś,
      nawet Telekomunikacja działa jak należy pod tym względem
    • Gość: Anna Powinni się nimi zająć ... IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.11, 09:16
      to jakiś cyrk a nie porządna firma,
      - mają teraz nam wymieniać liczniki na nasz koszt,
      - rachunki sa tak skomplikowane jak fizyka kwantowa, bo nie może być opłata stała i za prąd,
      ale trzeba ją rozbić na jeszcze 4 podzespoły - to jest chore i po co mi wiedzieć o ich rozliczeniach z elektrownią
      - w ich biurze obsługi klienta pracuje 5 pań (na cały wrocław) - stoisz zawsze po około 2 godziny w kolejce i ścisku najcześciej z cyganami i jakimiś żulami
      - 2 telefony podane na rachunku to jakaś paranoja - nigdy nie można sie połaczyć - no ale jak pracuje przy nich 3 panie na cały wrocław ...
      - przez internet nie mozna podac stanu licznika - DLACZEGO ?
      - podwyżki podwyżki podwyżki - a dalej syf syf syf
    • Gość: nasty Re: Firma Tauron (prąd) to jakaś ostatnia porażka IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.11, 13:19
      O ile nie podoba mi się trudność kontaktu z wieloma firmami, to nie rozumiem jaki problem sprawia włożenie kartki w drzwi wychodząc z domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka