Dodaj do ulubionych

Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie z ...

IP: *.finemedia.pl 11.03.11, 22:35
Braaaaaawo tak dalej.Gdzie te barany co pi.... że trener Lenczyk za stary do trenowania.Gdzie ci zakochani w pazernym na kasę Ryszardzie ikonie Tarasiewiczu.Wreszcie mamy trenerskie zmiany zawodników i taktyki gry.Tak trzymać.Lenczyk jest dobrym trenerem bo nie idzie na żadne układy.Do boju WKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rulef Re: Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie IP: *.tktelekom.pl 11.03.11, 22:38
      Akurat to nie byly to trenerskie zmiany.Były to wymuszone zmiany z powodu kontuzji zawodników,ale i tak Lenczyk jest cudotwórcą.
    • Gość: flinston Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie z ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.11, 22:39
      Ten gol Mili to rekompensata za karnego w Białymstoku.Bilans musi wyjsc na zero.
    • Gość: guest Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie z ... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.03.11, 22:50
      I tak ma zostać... co to za mistrz z Warszawy czy Białegostoku ? Mistrzem mogą być tylko 3 miasta: Wrocław, Gdańsk lub Kraków.
    • Gość: jrk1974 Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 22:52
      Nie przepadam za piłką kopaną, ale od kiedy nie ma w Śląsku zarozumiałego Tarasiewicza, jakoś łatwiej mi przychodzi pogratulować zespołowi zwycięstwa. Brawa dla trenera i zawodników!
    • Gość: jarek Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie z ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 23:08
      I oby tak dalej! Prawdę mówiąc, to trochę obawiałem się o ten mecz w Warszawie. Okazało się, że niepotrzebnie. Do boju WKS!
      • Gość: cwiara Re: Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie IP: *.internetunion.pl 12.03.11, 01:23
        W firmie przy każdej maszynie,radio grało na full a po 2:1 dla naszych zapanowała euforia jak na mundialu.BRAWO WKS !! Z Lechią będzie na stadio komplet..może jednak uda się w 2012 zapełnic maślice ;)
        • Gość: Vratislav Re: Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 03:23
          Brawo Pan Lenczyk. Marian Kelemen w bramce był niesamowity. Jest powtarzalność, przyzwoite wyniki i walka jak z równymi z drużynami czołówki (Jaga, Legia). Śląsk znów staje się marką. Wraca moda na Śląsk.
    • pssz Trener Leńczyk w wysokiej formie ;) 12.03.11, 06:45
      "Wrocławianie w dwóch kolejnych meczach nie pozwolili najpierw Jagiellonii, a teraz Legii awansować na pozycję lidera tabeli."
      ................
      Świetny sposób, jeszcze kilka razy nie pozwolić na objęcie pierwszego miejsca i Śląsk będzie pierwszy.;)
      Śląsk się przełamał, Legia to była jego "zmora". Kiedy poprzednio ograł Legię? Tym razem nasi 'wygrali' mecz w autobusie do Warszawy.
      Zimą trener Leńczyk przejął drużynę po kimś, czyli nie on ją zebrał i przygotował do sezonu. Jego zasług były korekty ( bardzo skuteczne). Obecnie on przygotował drużynę i zmienił skład ( Sotirović). I jak dotąd wszystko wychodzi bardzo dobrze. Teraz wyniki są jego zasługą. Jeżeli drużyna utrzyma formę, to będzie wysokie miejsce w tabeli. ;)

• Gość: hehe Orest zastąp Donka na premiera kraj od razu się IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 08:07
        odbuduje
    • spr.polsko Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie z ... 12.03.11, 08:09
      Panie redaktorze ..."główkował w poprzeczkę"? Przeżył?
      • Gość: ets5bvter c IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 09:10
        a co ty kur... Miodek jestes?
    • Gość: manwe Re: Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 09:40
      chyba zacznę interesować się wrocławską piłką :)
      • Gość: Tommi Maranello Re: Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 10:14
        Jedna wygrana a już na forum pełno wspaniałych komentarzy...Tak czy owak to są jeszcze dziady.
        • Gość: Jack Re: Świetna passa trwa: Śląsk wygrał w Warszawie IP: *.180.208.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.11, 10:45
          Chłopie bądź obiektywny!!! Kiedy była kopanina, to była. Obecnie Sląsk gra fajną piłkę, niewiele zabrakło aby na wiosnę był kpl. punktów - ale cóż taka jest piłka. Trenerze Lenczyk dziękujemy za dobrą robotę jaką pan wykonał po nieudaczniku-poprzedniku. Po raz pierwszy możemy powiedzieć że Wiosna we Wrocławiu nie jest stracona:)))
          Chłopaki dzięki za wielkie emocje w Warszawce, już nie pamiętam kiedy się tak wzruszyłem po meczu z waszym udziałem!!!
          OBY TAK DALEJ A NOWY STADION I FREKWENCJA NA NIM NIEZAGROŻONE
          P.S. Jeszcze słowo aby trener Lenczyk został na dłużej!!!! nie tylko do czerwca.
    • Gość: gaax Nie podpalajmy się - jest dobrze IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 11:05
      Jest dobrze, takiego początku rundy mogliśmy sobie życzyć, ale nie popadajmy w hurraoptymizm. Chcemy oglądać taki Śląsk, ale nie podniecajmy się aż tak jednym zwycięstwem. Przed nami mecz Lechią u siebie i wyjazd do Poznania. Jeśli to przetrwamy, to runda może się ułożyć bardzo pomyślnie - później czekają nas aż trzy mecze u siebie pod rząd.
    • ludendorf Orest da rade! 12.03.11, 18:01
      Kiedy pomyślę że jeszcze kilka miesięcy temu tak jak wielu wolałem Bakero zamiast Oresta Lenczyka na następcę Tarasiewicza to śmiech mnie ogarnia. Pewnie dziś bylibyśmy dalej tam gdzie Cracivia. Szacunek panie trenerze!
      • Gość: aaa Re: Orest da rade! IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 16:40
        A ja jestem ciekaw czy "mozgi" ze Slaska po sezonie przedluza kontrakt z Lenczykiem czy wymysla jakiegos mlodego ambitnego ktory bedzie mial gorsze wyniki niz Orest.
        I znajac zycie obawiam sie ze spelni sie drugi scenariusz,a w polowie sezonu znowu bedzie placz ze sie bronimy przed spadkiem.Caly ten zarzad w Slasku nie ma pojecie o pilce.I mowa tu zarowno o klakierach Dutkiewicza jak i tych od Solorza-czyli Birce z tepym synalkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka