waldemar.jonik kastrować 13.03.11, 17:26 kastrować prewencyjnie kiboli, może wtedy nie będą tak uciążliwi dla normalnych osób. zwykle jak pasa czy kota się wykastruje to jest spokojniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
rastafarajans Biedni PIJANI rodzice z poznania 13.03.11, 18:43 to na zawody swoich dzieci jedzie sie dobrze spić i zrobic rozrube, czyz nie tak? bo skąd te 2 promile? i to akurat u tego który dostał? bo Ci trzeźwi nie szukali zaczepki i nic im sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Biedni PIJANI rodzice z poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 18:53 Młodym piłkarzom postawa ich rodziców może służyć za wzór - picie alkoholu na turnieju dzieciaków i na dokładkę szczanie w miejscach publicznych...to tacy porządni obywatele z dużego miasta w gościnie w innym dużym mieście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator41 Re: Biedni PIJANI rodzice z poznania IP: *.infonet.com 14.03.11, 09:05 > Młodym piłkarzom postawa ich rodziców może służyć za wzór - picie alkoholu na t > urnieju dzieciaków i na dokładkę szczanie w miejscach publicznych...to tacy por > ządni obywatele z dużego miasta w gościnie w innym dużym mieście. :) Właśnie i jeszcze zdjęcia robili jak szczą pod Świętym Muralem - bluźniercy - ja bym zabił i jeszcze anatemą obłożył do 3 pokolenia. Na szczęście chociaż ich pobili - jeden to nawet szwy miał zakładane - należało się Podłemu Sikaczowi. Dobrze, że było tych Obrońców Murala było 20, bo jeszcze tych 4 pijanych tatuśków by im wklepało i zatriumfowały by moce Kolejorza nad całym Dolnym Śląskiem, a tak Święty Mural i Honor Śląska zastał ocalony - a 20 Obrońców ma odnotowany w CV swój kolejny życiowy sukces poza przejściem z "0" do pierwszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
krasowy28 Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 13.03.11, 18:51 Jak to pięknie brzmi- rodzice pobici przez stadionowych bandytów. Ładni mi rodzice z promilami we krwi! Toż to zapewne tacy sami kibole jak ci którzy ich pobili. Popili, "przykozaczyli" a potem się dziwią że dostali łomot. Fotka lejącego Pyry na graf Śląska fantastycznie by się prezentowała na fejsie czy nk, nieprawdaż?! A jak by prestiż takiego "rodzica" wzrósł w środowisku innych poznańskich "rodziców"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-pies Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.centertel.pl 13.03.11, 19:49 cała Polska j..e Śląska! Smieszny klubik, mający frajerskicch, śmiesznych kibiców. Po co im ten nowy stadion? Przecież wszystkich kibiców wks jest moze tylu, żeby zapełnić max 3 sektory. To zawsze była frajerska ekipa, z arcy frajerem R. Zielinskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetik Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 22:01 Już póxno więc i net-hooligans wyszli z norek. Niech zgadnę - "tęczowa trybuna"??? Hahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
83efka Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 13.03.11, 20:13 2 promile i opieka nad dzieckiem - żenada, co to za ojciec? Świetnie! Tego oczywiście Pan redaktor nie skomentował .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqw Re: Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 23:24 2promile o 13? szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra To bydło należałoby wieszać na stadionie przed 13.03.11, 21:03 meczem. Po kilku takich egzekucjach znikneliby ze wszystkich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
lukawroc Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 13.03.11, 21:35 I to są LUDZIE ZASAD!!! 20 na 3-4 rodziców. Wielkie gratulacje się należą dla tego bydła! Buduje się 40 tysięczny stadion i jestem ciekaw jak go wypełnicie? Bydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetik Re: Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 22:02 Nie płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 13.03.11, 22:26 Czują się pewnie bo wiedzą o kurateli R.D. To dla nich buduje stadion i zezwala na nazistowskie manifestacje. W zamian wycofali swój komitet wyborczy i głosowali na tego głąba Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmmm000 wyłażą wrocławskie kompleksy... 13.03.11, 22:43 LECH jest lepszy, to mu trza dokopać - odreagować zawiść i zazdrość !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan W tam lepszy, przegrał z ostatnią drużyną w tabeli IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.11, 23:55 Dziś 0-1 z Cracovia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka to nasze lokalne bydlo szcza gdzie popadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 00:39 wiec bardzo dobrze, ze dostali oklep. Moze naucza sie, ze nie mozna przenosic swoich wiejskich zachowan do innych miast. Poznan wymiocinami i moczem stoi, o kazdej porze dnia i nocy, szczegolnie w weekendy. Swoja droga dobry przyklad daja rodzice-pij do upadlego, chcesz sikac to wyciagaj fujare i lej gdzie popadnie, a zesrac to sie mozna w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: to nasze lokalne bydlo szcza gdzie popadnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:15 Za to Twoją mocną stroną nie jest kultura słowa.... Żenujące!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
intraneus Szanowny Panie Mirosławie 14.03.11, 01:05 napisał pan: "kibole Śląska, po których przecież niczego mądrzejszego od tego, co zrobili, spodziewać się nie można" I teraz tak. na jakiej podstawie używa Pan określenia kibole Śląska, gdy nie ma żadnych dowodów na to, że byli to sympatycy Śląska? i następnie wrzuca pan do jednego wora wszystkich kibiców Śląska, że nie można się po nich spodziewać niczego mądrzejszego itp? ja się czuję kibicem Śląska i we mnie takie stwierdzenie godzi, bo nigdy bym się nie posunął do takich czynów. Uważam, że powinien Pan zająć się czymś innym niż pisanie komentarzy, bo obraża Pan ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Ciotki mocne są w stadzie IP: *.internetunion.pl 14.03.11, 01:26 tinypic.com/r/2822nab/7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Polska to chory kraj! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.03.11, 03:28 Nie jest juz wazne co sie napisze i jak sie napisze, to i tak sytuacji w Polsce nie zmieni. Bandytyzm juz sie zadomowil na dobre. Nie wazne o jakim miescie bedziemy mowili - Wroclaw, Poznan, Warszawa, Gdynia czy tez Krakow. Zabic, skatowac drugiego czlowieka bo kibicuje druzynie z innego miasta to jest w "stylu". Policja udaje, ze pracuje. Sady udaja, ze wydaja wyroki a bandytyzm tylko na okrucienstwoe przybiera. Nie tak dawno bylem na wyjezdzie sluzbowym w Meksyku. Niby wolny kraj ale podczas mojego pobytu wciaz mnie ostrzegano zeby nie wychodzic samemu z hotelu. Przydzielono nam kilku czlonkow grupy antyterorystycznej dla bezpieczenstwa. Meksyk to piekny kraj tak samo jak i Polska. Oba kraje mogly by skutecznie zarabiac na turystyce. Ale kto pojedzie do kraju gdzie moga cie zabic, pobic a tylko dlatego, ze jestes cudzoziemcem lub kibicem lokalnej druzyny pilkarskiej. Tutaj juz nie potrzeba AIDS-a, Polacy potrafia! Zabij! Sprzedaj mu glana! Niech szlag trafi taki kraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darek2506 Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 14.03.11, 08:42 Kretyńskie zachowanie obu grup. Debile są w każdym mieście - i na takich właśnie trafili - też debile. Kto wychodzi "na obce miasto" w innych barwach klubowych? Artykuł przedstawia biednych rodziców dzieci biorących udział w turnieju. Ale weźcie pod uwagę, że drech, to drech - i nie zastanawia sie kogo leje. Każdy z nas jest czyimś synem lub ojcem - a dla drecha jest wrogiem. Mozecie zreszta opluwac huliganów - bo im sie należy. Nie idealizujcie za to innych nacji. ktoś tam napisał, że chodził w szaliku WKS po Eindhoven czy Amsterdamie - i nic mu się nie stało. Sorki, ale wydaje mi się, że gdyby ktoś po Wrocku spacerował w szaliku Omnii albo Vikinga - to też by był bezpieczny. Spróbuj w Amsterdamie pospacerowac w szaliku PSV, spróbuj w szaliku Chelsea pospacerować po Upton Park (West Ham), Spróbuj w szaliku Liverpoolu pojechać do Manchesteru albo do Milwall, w końcu spróbuj pojechać z szalikiem Juve do Mediolanu albo Rzymu. Załóż szalik Realu i jedź gdziekolwiek w Hiszpanii - juz Ci współczuje. Kibole tej nagłupszej maści z IQ na poziomie małego szympansa sa na całym świecie. Gardze tym co zrobili poznaniakom pod Redeco - ale na Boga - nie piszcie, cyt: "Totalna bzdura. Nikt nie robił żadnych zdjęć, ani nie sikał. Ci rodzice nie są takimi idiotami - mówi Pawłowski. - Popełnili pewne faux pas, wychodząc w koszulkach na ulicę, ale to nie są jacyś fanatyczni kibice. Interesują się piłką, bo ich dzieci w nią grają, mają z tego frajdę, jeżdżą na turnieje, ale nie znają animozji między kibicami". Nie znają animozji miedzy kibicami - to pewnie dlatego śpiewali po adresem śląska (co wynika z relacji uczestników innych drużyn) i dlatego też paradowali w koszulkach Lecha po osiedlu. Byłem zresztą chwilę na tym turnieju - od prawie wszystkich tatusiów wiekszosci druzyn jechało wódą - ale faktycznie poznaniacy czuli sie nadzwyczaj swobodnie. A musicie wiedzieć, że byli tam rodzice z Gdyni, Krakowa, Warszawy i ze Śląska. Współczuję poszkodowanym za to co przeżyli, współczuję oprawcom za brak mózgu, współczuję dzieciakom - bo to był ich turniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.M Re: Pseudokibice poturbowali poznaniaków na Nowym IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.11, 08:54 Popieram ten komentarz,od ;komteq;takich łobuzów powinno śię eleminować przez zaostrzenie kodeksu karnego,gdzie nie koniecznie powiniej zapadać wyrok zkaujący na przebywanie w zakładzie karnym,ale powierzyć opiekę nad dziećmi chorymi nieuleczlnie, w ten sposób zrozumią co to jest żyćie i jak należy je szanować,jak łatwo jest nie docenić tego co śię ma własne zdrowie,bo dla tych łobuzów to o rozum jusz zapózno. Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 14.03.11, 09:02 Może wreszcie policja pokaże za co bierze pieniądze . . . Tych bandziorów na pewno wszyscy w okolicy znają. Powoływanie specjalnej grupy to chyba nieporozumienie - każdy miejscowy dzielnicowy wystarczy. Póki co będzie pokazucha ! Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi wrocław miasto spotkań... 14.03.11, 10:50 miasto które organizuje euro12 nie może nawet zapewnić bezpieczeństwa dla "turnieju tramparzy"... normalnie super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lóbie to Re: 2 promile? i to byli opiekunowie dzieci? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 12:41 forum.gazeta.pl/forum/w,72,84379272,,Jaka_firme_polecacie_do_wymiany_okien_.html?s=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutral Re: 2 promile? i to byli opiekunowie dzieci? IP: *.icpnet.pl 15.03.11, 22:07 2 promile ??? zart jakis!!! nie wiem skad ludzie takie rzeczy wymyslaja!!! po 1 opiekunami nie byli rodzice tylko trener i kierownik!!! znow nie wiecie jak bylo a dajecie opinie!!! po 2 rodzice przyjechali prywatnie i nikt z nich nie był odpowiedzialny za dzieci byli jako kibice i jako kibice zostali pobici potraktowani jak ....zal słow tego co sie zdarzylo!!! uwazłam ze Wrocław jest fajnym miejscem, ale po tym... nikomu nie zycze pobytu tam nigdy!!! i napewno nikt na Euro sie tam nie pojawi..chyba ze szaleńcy! kropka Odpowiedz Link Zgłoś
depmodew Wrocławscy kibole pobili rodziców trampkarzy Lecha 14.03.11, 13:05 Wstyd, że dzieją się takie rzeczy w moim mieście, jestem wrocławianinem (lwowiak wg poznaniaków), jestem kibicem sportowym, moja Duma to WKS (nawet w III lidze), kibicuję Lechowi na arenie międzynarodowej i cieszą mnie ich zwycięstwa lubię Wielkopolskę (Pyrlandia) i ludzi tam mieszkających, a poznałem Was setki i wszystkich serdecznie pozdrawiam. Nigdy nie czułem się obcy wśród poznaniaków, a także kibiców Kolejarza, choć doskonale wiedzieli o mojej "przynależności", no i te cudowne dziewczęta (świnie wg poznaniaków, cudo tekst) i nieprzespane sierakowskie noce. Generalnie potępiam takie zachowanie, Chore że Polak w swoim kraju musi ukrywać swoje sympatie bo inaczej dostanie wpie.dol. I to dotyczy wszystkich pieprz.nych fanatyków, muzycznych, sportowych i religijnych. Jesteście jak Naziści. Wsyd ! Pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
xvart trzeba zlikwidować wszystkie kluby piłkarskie 14.03.11, 13:37 ta dyscyplina w Polsce nie ma nic wspólnego ze sportem. Kto pokryje koszty postępowania w tej sprawie? Podatnicy. Kto zapłaci za leczenie pobitych? Podatnicy. Kto płaci pensje policjantom, którzy zamiast patrolować ulice ochraniają mecze? Też podatnicy. Zachowanie tzw. kiboli ze sportem nie ma nic wspólnego. Cała ta piłka nożna generuje tylko zbędne koszty. Przecież od lat nikt normalny, ze zdrowym instyntkem samozachowawczym nie pójdzie na mecz piłkarski. Więc po co mamy dalej z naszej kieszeni dopłacać do tego interesu? Żeby paru kolesi mogło się ponaparzać pod sztandarem jakiegoś tam klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik Re: trzeba zlikwidować wszystkie kluby piłkarskie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.11, 20:55 stadion za 800 milionów dla tej bandy psychopatów? Odpowiedz Link Zgłoś